Szerző

Szezonzáró 1v1 – PC

2017, szept 10 - 20:18 in PES 2017

Véget ért a PES 2017-es PC-s bajnokságsorozatunk.

HPR 2017 végeredmény

Az idei résszel 8 bajnokságot tudtunk lejátszani (eggyel többet, mint a 2016-tal). Összesen 20 játékos vett részt a bajnokságainkban, kupáinkban. A legnépszerűbb az ázsiai BL volt 12 nevezővel, de csak eggyel kevesebben, azaz 11-en vettek részt az EB-n, a az angol másodosztályon, vagy a francia elsőn. Így elmondható, hogy átlagosan kb. 10 fővel kezdtük a bajnokságokat.

A bajnokságot évek óta végigkísérő HPR listának is megszületett a végeredménye. Ezt láthatjátok felül (ha rákattintotok, nagyobban is megjelenik). Az idei HPR-t sikerült megnyernem, de úgy gondolom, hogyha Phil hamarabb csatlakozik hozzánk, vagy Cambi végignyomja velünk, vagy esetleg Kailo nem játszik manuális pár bajnokságot, akkor nem biztos, vagy nem valószínű, hogy megnyerem. És persze ez a lista akkor lenne mérvadó, ha minden bajnokságba indult volna mindenki. De persze pont ez a lényege, hogy végignyomd a szezont.
Mindenesetre utánam a 2. helyen LacTom, a 3.-on Kailo végzett.

Idén a HPR mellett bevezettünk valami újat, ami nem más, minthogy virtuális érmekkel és kupákkal díjazzuk a játékosokat. Így megszületett a Vitrin menüpont, ahol láthatjátok, hogy ki milyen és mennyi érmet és kupát gyűjtött be a 8 bajnokság alatt.

Megint elbúcsúztatunk egy részt, a PES 2017-et. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy a játék nem volt makulátlan. Ismét voltak furcsa gólok, jelenetek a bajnokságaink során. De ismételten egy teljesen fairplay, jó hangulaú, izgalmas szezonon vagyunk túl. Néhol ugyan elhúzódott, lelassult némelyik bajnokságunk, de összességében szerintem jó év volt!
Az összes bajnokság tabelláját, kupaágrajzát megtalálhatjátok az Archív táblázatok menüpontban.

Végezetül megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem:

-Fricinek a HPR vezetését!
-A PESKLUB csapatának a befogadást, miután a proevo.hu oldalunk leállt!
-Mindenkinek, aki hosszabb/rövidebb meccsbeszámolókat írt!
-Az összes játékosnak az összes meccset! 🙂

Továbbá elbúcsúznék LacTomtól, akinek sajnos nem valószínű, hogy futni fog a PES 2018. Köszi a meccseket, és hogy sosem maradtál el egy határidővel sem! 🙂 Várunk vissza!

Folytatjuk a PES 2018-cal, várhatóan szeptember utolsó/október első hetétől!

A cikk pár napon belül frissülni fog egy szezonzáró videóval. Emellett nemsokára 11v11-es csapatunkról is olvashattok egy kis beszámolót!

Szezonzáró 1v1 – PC bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Köszönöm a megemlítést Gugi, egyben gratulálok a HPR győzelmedhez!

    A demót azért majd letöltöm, teszek egy kísérletet, hátha minimumon elfut majd a játék. Aztán mégsem szabadultok meg tőlem olyan könnyen 🙂

    Igazából vennem kellene már egy új konfigot, elég régi már a gépem, és persze meg is érdemelném 🙂 Az a helyzet, hogy hamarosan apuka leszek, úgyhogy a nejem nem biztos, hogy jó szemmel nézné ha kib*sznék 1-2 százezret egy új gépre 🙂