Szabályok 2v2

Mindenki 2x játszik mindenkivel! Minden forduló hétfőnként lesz kiírva és vasárnap éjfélig lehet játszani. Ha egy meccs nincs lejátszva időre, írtok a 2v2 menüpont alá még vasárnap éjfél előtt, és plusz 48 óra illet meg titeket. De ez ne forduljon elő minden fordulóban!

Szerver: Teamplay lobby DE/EN/NL szerver

Match room settings:

Vs settings: 11vs11
Capacity: 4
Auto start user nos: select none
Legend player: off
Any player: on
Select goalkeeper: off
Raiting restrictions: off

Match time – 12 min
Injuries – on
Ball type – mindegy
Time limit – long
Extra time – off
Penalties – off
Substitutions – 3
Jelszó (hogy ne lépjen be ismeretlen): HUN
A meccsek este, tiszta időben legyenek!

És kérünk mindenkit, hogy a fair play szellemében játsszon! Az ellenfél góljainak visszajátszását ne lépjük át, ha az ellenfél gólparádézik, ne lépjünk ki stb…
Emellett az egyik (általában a hazai, de megállapodás kérdése) játékosnak be kell írnia a fórumba és a táblázatba az eredményt, és ezt képpel alátámasztani. A táblázat a ITT érhető el. Ha nincs jelszavad hozzá, írj Guginak.
Beszámolókat is szívesen látunk, hosszabbat, rövidebbet!

Draft:

A bajnokságokat mindig csapatválasztással, azaz drafttal kezdjük.
Egy csapat egy csapatot választhat. A sorrendet az előző bajnokság szabja meg. A végeredmény szerint fordított sorrendben választunk (az utolsó választ elsőnek).
Az új nevezők, akik a legutóbbi bajnokságban nem vettek részt, a sor végére kerülnek. Ha egy játékos már játszott a szezonban, akkor hamarabb választhat, mint akkor még egy bajnokságon sem vett részt a jelenlegi résszel rendezett bajnokságok közül.

Egy csapatnak 8 órája van csapatot választani, de éjfél és reggel 8 között védett időszak van, ebben az időben nem pörög az óra. Tehát, ha a legutóbbi játékos 23.50-kor választott csapatot, akkor a következő 15.50-ig teheti ezt meg. Viszont, ha az előző játékos reggel 10-kor választott, akkor a soron következő csak 18 óráig választhat.
Aki kicsúszik az időből, a sor végére kerül!

A csapatot csak akkor illeti meg a draftban elfoglalt helye, ha az előző bajnokságot végigjátszotta, és ugyanaz maradt mindkét játékos. Amennyiben játékos csere történt, de van a csapatban olyan játékos, aki az előző bajnokságban is részt vett, 2 hellyel csúszik lejjebb a sorrendben.

Partner lecserélése:

Mindenkinek joga van bármikor lecserélnie a partnerét, akár bajnokság közben is. Ilyenkor viszont értelemszerűen az egyik játékosnak a csapatból meg kell maradnia, és a következő bajnokság draftjában 2 hellyel lejjebb csúsznak.

Meccsek szervezése:

Miután a fordulók ki lettek írva mindenkinek meg kell keresni a másik csapatot, hogy lebeszéljék az időpontot  Egy fordulóban az adott ellenféllel mindkét meccset le kell játszan. Ha valaki nem éri el a másikat, ír a 2v2-es menüpont alá hozzászólásban, vagy megkeresi Gugit. Ha egyik fél nem reagál a forduló végéig, akkor az aktívabb csapatot illeti meg a 2×3 pont. Ha ezt nem lehet megállapítani egyértelműen, sorsolás dönt.

A meccseknél, ha megvan az időpont, hogy mikor játsszák bármelyik fél beírhatja a fórumba, hogy fix a meccs (ez csak lehetőség!). (Pl. Angry Eagles – The Bastards hétfő 19.00 FIX). Ebben az esetben, ha megtörténik, akkor innentől a másik csapatnak muszáj akkor megjelennie, kivéve, ha jelezte, hogy nem biztos, hogy jó.

Egy fix meccset a meccs kezdete előtt legalább egy órával le lehet mondani, de minden fordulóban mindkét félnek csak egyszer. Amennyiben a lemondás 1 órával a meccs kezdete előtt nem történik meg, a sértett fél (akinek jó lett volna), kérheti a 2×3 pontot, és a technikai győzelmet (vagy kupánál a 3-0-s továbbjutást).
Ha jelezte időben, találniuk kell egy másik időpontot, amennyiben ez a határidő lejártjáig nem következik be, ismét a sértett félé a győzelem, aki nem mondott le meccset.

Megszakadt meccsek, hibás beállítások:

A szakadásokkal nem tudunk mit kezdeni, olykor megesnek. Ilyenkor a meccset játszó felek döntik el, hogy mit tegyenek. A mi javaslatunk azonban az, hogy ha bőven volt még a meccsből, akkor játsszanak egy rövidebb meccsek. Ha pl. az 25.. percnél szakadt meg egy 12 perces meccs, akkor egy 9 perceset, ha az 50.-ben ugyanaz, akkor egy 6 perceset. És a két meccs góljait adják össze, ez lesz a végeredmény.

Ha a hazai játékos valamit nem jól állít be, ellenfelének az első 10 játékpercben szólnia kell. Ha ezidő alatt egyik fél gólt szerez, a rossz beállítás ellenére megmarad, amennyiben a felek nem tudják eldönteni, hogy a vendégjátékos rögtön szólt-e, próbálta el kirúgni a labdát, leállítani a játékot.
Egyértelmű esetben a meccset teljes restart illeti meg.

Tabella:

A tabellában pontegyenlőség esetén sorrendben a gólkülönbség, a több lőtt gól, majd a kevesebb kapott dönt.