Szerző

PS3 vagy PS4

2014, aug 22 - 11:37 in Klub Információ, PES 2015, PS3, PS4

KonzolGeneracioValtasKerdesÖsszesen 32-en válaszoltunk a kérdésre, hogy mivel folytatjuk a PES 2015-öt. A kérdés három napig volt fent és a legtöbb aktív klubozó válaszolt is. Nagyjából kirajzolódott a kép amire kíváncsiak voltunk.

Aki úgy érzi, hogy lekésett és utólag szeretne válaszolni a kérdésre, az egy hozzászólásban nyugodtan megteheti ehhez a cikkhez.

A “Még nem döntöttem el” kategóriában elképzelhető, hogy különböznek az okok amiért ezt válaszoltuk. Ezért, ha van kedvetek, egy hozzászólásbán le lehet írni hogy miért esett erre a válasz.

Csak hogy ne legyen félreértés, hangsúlyozni szeretném azt, hogy ez a kérdés nem azért lett feltéve mert el kell dönteni milyen platformra szervezünk bajnokságokat és kupákat a PES 2015-re. Csupa kíváncsiságból lett feldobva a kérdés mert sokan akarták tudni mit tervez a közönség tagjai. Természetesen lesznek szervezett bajnokságok mind a kettőre, PS3 és PS4!

Emlékeztetni nem árt azokat akik PS4 beszerzés gondolatokkal járnak, hogy kötelező egy PlayStation Plus tagság ahhoz hogy lehessen tudni online játszani egymással PS4-el. (1 éves tagság ára 15.000 FT)

Következik ki mit válaszolt a kérdésre 

PS4:

Hati
Vajas
Zola
Razor
Csupi
Tass
Joci
Imidon
Bravens
Levi
Akitos

PS3:

Lipi
Lujó
Lucky
Ricsi
Fiyoo
Vanton
Rozsi
Gyula
Carlos
Kompany
Roland
Kálmánka
Tasihun
Robinzon

Még nem döntöttem el:

Maci
Gyurics
Kocka
Federer
Hajzi
Krition

Semelyikkel:

Attila

PS3 vagy PS4 bejegyzéshez 10 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Még nem döntöttem el

 2. Bár nálam attol is függ Gyurics mivel nyomja . Remélem ps3 al 🙂

 3. Ha időm engedi marad a PS3.

 4. PS4-re ketten lehet csak megosztani. Négyen nem lehet!

  Sajnos épp most kaptam egy elég rossz hírt. Az h PS4-re nem működik az Option File megosztás! Magának lehet szerkeszteni mindent, de megosztani mással nem lehetséges. Tehát például Paul meg tudja csinálni mindent ahogy szokott maga gépén, de velünk nem tudja megosztani!!!
  Ez egy next-gen kérdés, nem Konami kérdés. PS4 és Xbox ONE-ra is szól.
  Azt mondják hogy rajta vannak Sony-n a kérdésben és valószínűleg meg lesz oldva idővel egy PS4 szoftver frissítésben. Reméljük nem sokat kell erre várni. De jelenleg nem megy a dolog, tehát nem lehet feltenni mástól készített Option File-t PS4-re, csak magad tudod jelenleg szerkeszteni a dolgokat játékon belül!

  PS3-ra természetesen működni fog az Option File ahogy szokott.

 5. Én ugy tudom a játékmegosztós buli nem müködik Ps 4 -en!

 6. Maci, PS4-nél is működik ez a letöltős, megosztott, olcsóbb játék lehetősége?

 7. ahogy olvastam a listát,az NHL KLUB HUNGARY beszopunk… 🙁

 8. Én azért válaszoltam hogy “Még nem döntöttem el” mert még nem döntöttem el! 😀
  Kb úgy képzelem el hogy először letöltöm a demót PS3-ra. Ha tetszik a demó, akkor megér talán egy próbát megvenni közösben a játékot rá és kipróbálni milyen vele online játszani. Vagy megvárom annak a véleményét aki tuti nem vesz PS4-et és már kipróbálta online.
  Ha úgy alakul hogy szar lenne a játék vagy az online része PS3-ra és közben mindenki áradozik a PS4 verzióról, akkor beszerzem a PS4-et, játékkal együtt.
  Ha mind a kettőre jó lesz a játék, nem kizárt hogy mind a kettőn nyomom 😀 Ha az időm engedi. A PS4 kontroller úgyis megy a PS3-ra is, így kontrollertől nem kellene elszokni.
  PS3 gépemtől nem szabadulok meg mert a gyerekek sokat használják a fasza PS Move játékokat. Még én is szoktam velük játszani. “Start the Party” a legjobb! Hajat vágni, szúnyogokat agyoncsapni, pizzához elkapni a levegőből lecsorgó hozzá-kellékeket, karddal félbevágni a felém hajított gyümölcsöket meg sok minden mást, nagyokat játszunk 😀
  Múltkor sikerült egy nagyon szép arcot is bevágni a kamerának. Büszke vagyok mert igazi grimasz, nem módosított 😀