Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

EB határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 10, a másodikra 18, a harmadikra 24 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Első harmad (6 bajnoki) határidő: 2021.08.04.

Végleges határidő: 2021.08.22.

Kupa: később
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni, 3+1 cserét kell beállítani

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Bubu – MrBrown 0-2

 2. Laller- Sanko 0-1

 3. Sanko – Laller 2-2

 4. MrBrown – Phil 4-0

  Morata szinte egyedül kivégezte a szerencsét nélkülöző, kevésbé képzett svájciakat. A párharcok túlnyomó többségét a spanyolok nyerték a meccsen, ennek köszönhető a kedvező végeredmény.
  Köszi a meccseket!

 5. Phil – MrBrown 0-2

 6. Carlsberg – Laller 1-1

 7. Laller – Carlsberg 1-2

 8. Laller – Phil 0:0

 9. Phil – Laller 3:1

 10. Ptro-Robbie 2-7
  Robbie-Ptro 3-1

 11. Ptro – Laller 3:3

 12. Laller – Ptro 1:0

 13. Frici – Gugi 1-2

  Köszi a meccseket! 🙂

 14. Gugi – Frici 2-1

 15. Sziasztok!

  Nem idegesítek senkit azzal, h most kérjen-e plusz időt, vagy mi van. Csak Lallernek van meg a 10 meccse, EB van, nyár, úgyhogy ki lett tolva a 10 meccses határidő vasárnapig!

  Első harmad (10 bajnoki) új határidő: 2021.06.27.

 16. Köszi a meccseket és ezeket a parádés kommenteket! 🙂

 17. jah, és itt a kép is… 🙂 Köszi a meccseket Laller

 18. Laller – Sila = 2:0
  Hát, kb. ugyanaz volt mint az előző meccsen, nekem esélyem sem volt, laller meg győzött rutinból. Annak örülök hogy nem lettem laposra verve, de sztem csak mert erősebb a csapatom :/
  Amire még emlékszem az hogy milyen hülye haja volt a bírónak 😀 😀 😀

 19. Egyébként itt az eredmény…

 20. NÉMETORSZÁG – MAGYARORSZÁG
  Sila – Laller = 0:2

  A várakozással ellentétben az Allianz Arena mégsem vált szívárványszínűvé erre az estre, a szokott képét mutatta kívül is belül is azaz az utcák és a stadion tele volt hordóhasú, bajuszos, sört szürcsölő hansjürgenekkel és bágyadt tekintetű, kishitű magyarokkal…
  FRANCOKAT!!!
  A német szurkolók már régen nem a kalsszikus bajor figura képét mutatják, sokszínűvé vált a nemzet (szerencsérte csak az és nem a stadion képe) és a magyarok is óriásit változtak, csillogó szeműek, magabiztosak, duzzadnak az önbizalomtól és hiszenk a szeretett csapatukban.
  Az előzetes elvárásoknak megfelelően kezdődött a meccs, a németek kezdtek bátrabban, a szokott módon ügyesen járatták a remélték hogy a angyobb játékerőt képviselő csapatuk rutinból lehozza a meccset. Hát nem így lett… a magyarok felbátorodtak és egyre inkább átvették a kezdeményezést, az irányítást és bár a labdabirtoklás meg a meccs képe nem ezt mutatta. Egyre másra vezették a szebbnél szebb kontrákat és bizony megérdemelten szeerztek vezetést, sőt duplázták meg előnyüket. A hazai csapat csak a sablonjátékot hozta, kapura alig voltak veszélyesek na nem azért mert botlábúak lettek volna hanem mert a magyar csapat igazi CSAPATKÉNT védekezett, küzdött.
  A végére a német csapat teljesen szétesett, csodálkozó, hitetlenkedő tekintetük meglepő volt látni…saját stadionjukban győzték le őket és ütötték el a továbbjutástól.
  A magyarok elképesztő meccset játszottak, életük meccse volt ez!
  TOVÁBBJUTOTTAK A CSOPORTBÓL!!!

  Lallernak gratula, jól játszik nagyon! 🙂 Ha szerdán a valóságban is ez az eredmény születik akkor megbocsátom neki azt az átemelős próbálkozást! 😛

  HAJRÁ MAGYAROK!!!

  (mér csak egy képet lehet beszúrni?) 🙁