Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

EB határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 10, a másodikra 18, a harmadikra 26 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Első harmad (10 bajnoki) határidő: 2021.06.23.

Végleges határidő: 2021.07.14.

Kupa: később
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni, 3+1 cserét kell beállítani

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Sanko – Philfromthecity 2:3

 2. Kupa:

  Mozes – Gugi 0-4

  Köszi a meccset!

 3. Bubu – Philfromthecity 0:3

 4. Philfromthecity – Bubu 2:0

 5. Sziasztok!

  Az összes selejtező határidőre le lett játszva a kupában.

  Negyeddöntők határideje: 2021.05.24.

 6. Sila – Drago = 2:5

  Az egész meccs burleszk volt, a 3.-ik gól különösen, ott lett elegem…
  Gratulálok!

 7. Robbie – Philfromthecity 2:1

 8. Philfromthecity – Robbie 1:0

 9. Brown – Gugi 1-4

  Az elején nagyon bekezdtem, szebbnél szebb gólokat lőttem. A második félidőre viszont átfordult a meccs, Barnának egyre több lehetősége volt, de ez csak a szépítésre volt elég.

  Köszi a meccseket!

 10. Gugi – Brown 3-2

  Rengetek helyzetem volt, ehhez képest “csak” 3 ment be. Barna a 91. percben jött vissza 1 gólra, de utána már esélyt sem adtam neki, az utolsó 2 percben végig megtartottam a labdát.

 11. KUPA:

  Robbie-Laller 4-1

 12. Frici – Sila = 4:1

  A sors igazságot szolgáltatott Fricinek az előző meccs miatt, szerintem túlságosan is… 😀 Kis túlzással amit kapura rúgott az bement, minden szabad labda az övé volt, márpedig eladott labdákból pedig jócskán volt ezen a meccsen (is). Egymás hibáiból éltünk, főleg Frici az enyéimből, a kapu előtt pedig kíméletlenül (és nálamnál jóval rutinosabban) használta ki a helyzeteit.
  Már az első 20 percben kaptam 3-at, márpedig 3 gólról ebben a játékban nem nagyon lehet fordítani… szépítettem de ez volt a maximum amire képes voltam.
  Köszi ezt a mecscet is Frici!

 13. Sila – Frici = 3:2

  Jól kezdtem elmentem két szép góllal (Frici biztos nem találta szépnek őket) kezemben volt a meccs, kellett (volna) a harmadik gól is de csak nem akart összejöni. Harcos, küzdelmes mérkőzés volt megszenvedtünk minden talpalatnyi helyért, helyzetért. A második félidőben Frici szétosztott a csapata tagjai közöt pár szem Negrós papírba csomagolt metamfetamint mint Rommel El-Alamein-nél, amitől a játékosai megtáltosodtak. Más magyarázat nincs erre a feltámadásra… 😀
  Nekem esett, levegőt nem hagyott, mindenhol ott volt, kis túlzással a félpályán alig bírtam kijönni…gyorsan rúgott is 2 (szép) gólt. Egyelőre X , innen (is) szép nyerni, főleg nekem mert én nem szoktam. Próbáltam nem belemenni a rohanásban, tartottam a labdát, igyekeztem megjátszani…erőfeszítésemet siker koronázta, begyötörtem a 3.-ik gólt!
  Hurré! Thx Menez…
  Innen már csak a túlélni akartam, sikerült is nem kis nehézségek árán, egy ízben egyedül vezette Frici a labdát a kapura mikor hátulról felrúgtam. Anyira ronda volt hogy már levettem a pólóm és megindultam a konyha felé, az asszony zavart vissza hogy nincs kiállítás, tessék visszamenni megnyerni a meccset! Frici kihagyta a szabadrúgást, a sors nem szolgáltatott neki igazságot, mert azt a másik meccsre tartogatta, de erről majd Frici bővebben!
  Köszi a meccset! 🙂

 14. Kupa
  Ptro -Drago 2-3

 15. Ptro – Sila: 0:5
  Higgadtan, nyugodtan kezdtem a mecscet igyekeztem lassítani a játékot, nem belemenni a rohanásba, hideg fejjel kihasználni a lehetőségeket. Sikerült gólt rúgnom, majd még egyet, aztán egy kontrát…(baxki 3 gólról csak nem vesztek)…aztán egyet labdaszerzés után, aztán még egyet fejjel.
  Azt hihetnétek sima volt de Ptro nem adta fel, folyamatosan benne volt a lábában a gól, végig nagyon kellett koncentrálnom. Nagy csata folyt a középpályán, nagyokat mentettek a védőim és úgy haraptak elöl a támadóim mint Suarez a legnagyobb meccsein. Vér nem folyt de csattogtak a bokák, röppentek a sárgák és potoygtak a gólok.
  Bocs de ezt muszáj kiabálnom: MEGVAN AZ ELSŐ GYŐZELMEM!!!

  Köszönöm a meccset Ptro!

 16. Sila – Ptro 1:2

  Vezettem az elsjén, úgy éreztem meglehet az első győzelmem de csak nem sikerült rárugnom a másodikat, ez nem szokott jól végződni. Ebbű baj lesz more!
  Lett is, Ptro nekem esett a második félidőben az arcomba mászott és hirtelen rúgott 2 gólt! azt sem tudtam merre vagyok arrcal előre. Utána meg már csak rohantam az eredmény után, ami helyzetem volt kihagytam, a végére meg kipukkadt a stamina.
  Szoros meccsen Ptro gyűjtötte be a 3 pontot!
  Gratulálok!

 17. Drago -Ptro 6-1

 18. Drago – Ptro 1-2

 19. Carlsberg – MrBrown 2-3
  Ellenfelemnek több helyzete volt, de nem tudott eleget kihasználni. Az utolsó meccs szoros volt végig, a legvégén sikerült egy kontrából megszerezni a győztes gólt. Carlsberg ügyesen játszik, hamarosan az élmezőnyre is veszélyes lehet. Köszi a meccseket!

 20. MrBrown – Carlsberg 2-0