Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

EB határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 10, a másodikra 18, a harmadikra 26 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Első harmad (10 bajnoki) határidő: 2021.06.23.

Végleges határidő: 2021.07.14.

Kupa: később
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni, 3+1 cserét kell beállítani

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Gugi – Frici 6-1

  Köszi a meccseket!

 2. Frici – Gugi 0-6

 3. Bubu – Mozes 0:5
  Mozes – Bubu 3:1

 4. Bubu – LacTom 0:2 (0:1)

 5. LacTom – Bubu 1:0 (0:0)

 6. Laller – Robi 2:2

 7. Robi – Laller 2:5

 8. Philfromthecity – Laller 1:3

 9. Laller – Philfromthecity 1:4

 10. hi, vagyok mostantól gamelni…csak már elvesztettem a fonalat kivel játszottam kivel nem 😀
  Amúgy meg jelöljetek barinak Steamen ha még nem tettétek

  Sanko, veled volna egy kupámeccsem is péntekig le kell tolni!

 11. Laller – Frici 1:3

 12. Frici – Laller 2:3

 13. Kupa
  Frici – Laller 1:4

 14. Kupa:
  Phil – LacTom 2:3 (1:1)

  Annyi bajnoki sz*pás után ez most nagyon kellett…..

 15. Mr.Brown – Sila = 2:1

  A meccs amivel a Konami elhitette velem hogy van keresnivalóm a játékban, esetleg fel tudok nőni hozzátok. Egészen a 90.-ik percig kecsegtetett ezzel aztán arcon köpött… 😐 (kár hogy ez a meccs voolt előbb, nem a másik a csúfos kudarc)
  Kiegyenlített meccs volt, teljesen döntetlenszagú, küzdelmes, számomra reménytkeltő. Voltak helyzetek, nagy mentések, nagy védések, de aztán a végén két védő közt csak odapattant a labda a csatáér elé és Mr.Brown van olyan rutinos hogy nem hagy ki ekkora lehetőséget! Jó kis meccs volt, élveztem csak csalódott voltam a végén.
  Köszi a mecscet és gratulálok!

 16. Sila – Mr.Brown = 1:8

  Minden, mondom minden az (amúgy meglehetősen képzett) ellenfelemnek kedvezett. 🙁 Minden szabad labda az övé volt, minden labda a védőimtől odapattant, minden védőm balfasz volt. Mr.Brown a kínálkozó ziccereket nagy hatékonysággal értékesítette tovább mélyítve rosszkedvemet. Ellenfelemnek gratulálok, Balotellit sosem szerettem de mostantól hivatalosan is utálom! 😛
  Kár volt belemennem a rohanásba és le kell szállnom az R1-ről. Meg még szoknom hogy nehézkesen fordulnak, kezelik a labdát ezek a túlfizetett bundagyanús primadonnák.

  Most azon gondolkodtam hogy ha kilépek akkor csak sima 0:3 all in és nem érezném magam boxkörtének :/ Csak egyrészt akkor megfosztanálak benneteket a társaságomtól, másrészt az örömtől hogy ilyen jó játékosoknak tudok (időnként) gólt rúgni. 😀 Mert azért néha csak sikerül, na!
  De no para, sosem adom fel!

 17. Sila – MrBrown 1-8
  Ezen a meccsen minden bejött, futószalagon jöttek az ajtó-ablak ziccerek. Ha ez a Balotelli fiú így folytatja, talán elviszi valami nagy csapat. Köszi a meccseket!

 18. MrBrown – Sila 2-1
  Szenvedős meccs volt, a végén nekem volt több szerencsém.

 19. Phil – Carlsberg. 2-0

  Egyértelmű mérkőzés ahol a Spal csapata ellenfele fölé kerekedett játékban is, ennek ellenére a Venezia csapat próbálkozott, de sajnos a balszerencse ezen a meccsen is sújtotta őket, csak 2 kapufáig jutottak.

 20. Carlsberg. – Phil 1-2

  Szenvedős meccs, puhatolóztak a csapatok, szoros meccsen végül a Spal csapata jött ki jobban.