Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Serie B határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 10, a másodikra 18, a harmadikra 26 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Első harmad (10 bajnoki) határidő: 2021.05.14.

Végleges határidő: 2021.06.04.

Kupa:
Selejtezők határideje: 2021.05.16.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni, 3+1 cserét kell beállítani

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 10 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 227 228 229
 1. Laller – Frici 1:3

 2. Frici – Laller 2:3

 3. Kupa
  Frici – Laller 1:4

 4. Kupa:
  Phil – LacTom 2:3 (1:1)

  Annyi bajnoki sz*pás után ez most nagyon kellett…..

 5. Mr.Brown – Sila = 2:1

  A meccs amivel a Konami elhitette velem hogy van keresnivalóm a játékban, esetleg fel tudok nőni hozzátok. Egészen a 90.-ik percig kecsegtetett ezzel aztán arcon köpött… 😐 (kár hogy ez a meccs voolt előbb, nem a másik a csúfos kudarc)
  Kiegyenlített meccs volt, teljesen döntetlenszagú, küzdelmes, számomra reménytkeltő. Voltak helyzetek, nagy mentések, nagy védések, de aztán a végén két védő közt csak odapattant a labda a csatáér elé és Mr.Brown van olyan rutinos hogy nem hagy ki ekkora lehetőséget! Jó kis meccs volt, élveztem csak csalódott voltam a végén.
  Köszi a mecscet és gratulálok!

 6. Sila – Mr.Brown = 1:8

  Minden, mondom minden az (amúgy meglehetősen képzett) ellenfelemnek kedvezett. 🙁 Minden szabad labda az övé volt, minden labda a védőimtől odapattant, minden védőm balfasz volt. Mr.Brown a kínálkozó ziccereket nagy hatékonysággal értékesítette tovább mélyítve rosszkedvemet. Ellenfelemnek gratulálok, Balotellit sosem szerettem de mostantól hivatalosan is utálom! 😛
  Kár volt belemennem a rohanásba és le kell szállnom az R1-ről. Meg még szoknom hogy nehézkesen fordulnak, kezelik a labdát ezek a túlfizetett bundagyanús primadonnák.

  Most azon gondolkodtam hogy ha kilépek akkor csak sima 0:3 all in és nem érezném magam boxkörtének :/ Csak egyrészt akkor megfosztanálak benneteket a társaságomtól, másrészt az örömtől hogy ilyen jó játékosoknak tudok (időnként) gólt rúgni. 😀 Mert azért néha csak sikerül, na!
  De no para, sosem adom fel!

 7. Sila – MrBrown 1-8
  Ezen a meccsen minden bejött, futószalagon jöttek az ajtó-ablak ziccerek. Ha ez a Balotelli fiú így folytatja, talán elviszi valami nagy csapat. Köszi a meccseket!

 8. MrBrown – Sila 2-1
  Szenvedős meccs volt, a végén nekem volt több szerencsém.

 9. Phil – Carlsberg. 2-0

  Egyértelmű mérkőzés ahol a Spal csapata ellenfele fölé kerekedett játékban is, ennek ellenére a Venezia csapat próbálkozott, de sajnos a balszerencse ezen a meccsen is sújtotta őket, csak 2 kapufáig jutottak.

 10. Carlsberg. – Phil 1-2

  Szenvedős meccs, puhatolóztak a csapatok, szoros meccsen végül a Spal csapata jött ki jobban.

1 227 228 229