Szerző

PES 2015 megjelenési dátum

2014, aug 13 - 10:45 in PES 2015, PES Hírek, PS3, PS4

pes2015-KIADAS

Ma hivatalossá tette Konami a Gamescom rendezvényen, hogy a PES 2015 november 13. jelenik meg. A demót meg szeptember 17. játszhatjuk először.

Az is kiderült, hogy ki szerepel a PES 2015 borítóján. Nem más, mint a VB döntőn győztes gólt szerző, Mario Götze.

PES2015-BORITO

Alul megtekinthetőek különböző képernyőmentesek az új játékból. Többek között a főmenü, aminek láthatjuk, hogy sokkal modernebb kialakítása van.

PES 2015 megjelenési dátum bejegyzéshez 9 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Előző évben tapasztáltok a DEMO és a végleges verzió közti különbséget? Arra értem, hogy nyomtátok a Demoval, az bejött, és amikor kijött a végleges akkor egy fos volt az egész, illetve sokak szerint a mai napig fos! 😀

 2. Teljesen egyetértek Macival, inkább jöjjön ki 8 héttel később, de ne legyen ilyen kiábrándítóan gyenge, mint az idei. Az élő frissítések nagy segítségek lesznek. Ezek szerint még 3 hónapig a 2013-at kell nyomni… na, mindegy, kivárom. 🙂

 3. Szia Josh,
  A fenti menüben (Információ 》Option File (patchek)) megtalálod amit keresel.
  Viszont miután gép igényről beszélsz, azt sejtem hogy PC-s vagy. Ha ez az eset, akkor nem segít semmit ez az oldal neked, hiszen itt csak PlayStation-ről szól minden.
  Proevo.hu ott vannak a PC-sek.

  Ha szeretnéd folytatni ezt a párbeszédet, akkor azt kérem a Duma részlegben tedd.

 4. Sztem jobb lesz mint a fifa csak kíváncsi leszek a gépigényre ! Am nemtudtok a 14 es peshez ideji (2014-15) mez patch-eket ?

 5. Jaja igazad van Maci. Nekem csak az a furcsa hogy 2 hónap telik el a demó és a játék között. A borító természetesen fasza!

 6. A jelenlegi játékkal épp az volt a baj hogy túl korán adták ki, mikor még félkész volt. Ezért veszítettek csomó vevőt, bevételt és rajongókat, akik otthagyták a jatékot.
  Ez így a jó szerintem. Akkor adják ki mikor stabil és ne azzal kezdődjön hogy már az elején a javító patchekre várunk a jó játékélményért.
  Nem baj, ha a FIFA korábban jön ki. A PES rajongó úgyis meg fogja venni és a demó alapján már a FIFA kiadása előtt is minden olyan esetleges vevő aki a két játék között billeg, el fogja tudni dönteni magának melyik tetszik a legjobban.

  A lényeg szerintem, hogy jó legyen a játék. Az igazi PES érzést adja jó játékmenettel, realisztikus focielemekkel. Ha ez megvan, tök mindegy mikor jelenik meg.
  Jelenleg nem a FIFÁ-val kell foglalkoznia a Konaminak, hanem visszanyerni a régi PES rajongókat és meggyözni mindenkit, hogy igenis komolyan számolhatunk velük a jövőben is, mert lettünk nemkevesen, akik már feladták a reményt vagy közel állnak hozzá.

  Sejtéseim szerint, a PES 2015 nagyon jó játék lesz és itt kezdi el ismét a felfelé utat.

 7. en azt hittem Bony (Elefantcsontpart) lessz rajt a boriton, hogy lehet ez baszki ?!-erre feldobtak val. popper nyari napközist 🙂

 8. A Fifa szeptember 25-én jelenik meg, megint senki se fog PES-t venni… 🙁 Hiába lesz jobb mint az eddigiek, és talán a Fifánál is jobb…

 9. Szerintem az új európai Konami stúdió nagy részese ebben az új menü kiformázásában. Nekem nagyon tetszik a főmenü!
  Mario Götze választása is szerintem nagyon helyes.