Szerző

PES 2016 Információ

2015, jún 12 - 18:18 in PES 2016, PES Hírek, PS3, PS4

PES2016-borito

PES 2016 megjelenés dátuma: Szeptember 17.

Ugye idén van 20 éve, hogy megjelent a széria. Ebböl kiindulva születetett egy új PES szlogen: “Love The Past, Play the future”, ami kb egyenlő “Szeresd A Múltat, Játszd A Jövőt” magyar fordítással. 
Idén is meg van célozva a “Legjobb Sportjáték” cím amit tavaly kiérdemeltek. Minőségi játékmenet és a jó szórakozás az amit KONAMI szeretne adni azokank akik játszani fognak a PES 2016-al. Nézzük meg miket említettek a mai sajtóközleményen. 

A játék PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 és PC-re lesz kiadva.

Alapvető változások

Új Master League – Teljesen át van építve a Master League mode. A menüktől kezdve az új játékos transzfer szisztémáig.

Új Kinézet – A Fox Engine képessége még jobban ki van használva. Esőtől csobban a víz, a fűszálak repkednek rúgásnál, új esti világítás és realisztikus gyep egy pár új dolog a sok közül.

Dinamikus Időjárás – Előszór láthatjuk a PES történetében ahogyan az idő változik meccs közben.

Realisztikus Mozgás – 3x annyi animáció van beépítve a PES 2016-ba. Főleg a kapusok mozgásain dolgoztak sokat. Játékosok többet gesztikulálnak és védők akár el is veszíthetik az egyensúlyt annyira, hogy elesnek, ha nagyon meg lesznek etetve.

Új Labdafizika – Például a csavarok, kipattanók, lepattanó labdáknak a fizikai menete alaposan fel van dolgozva igazi labda fizikai adatokkal.

 

Friss játékmenet

Ütközési Szisztéma – A játékosok ahogy egymásba ütköznek különböző szituációkban ki lett fejlesztve, hogy az ütközés kimenete a szituációtól függ ami változatosabb játékélményt ad.

Levegőben a Harc – A bal analóggal lehet lökdösni vagy megzavarni egy akár nagyobb játékost mikor a labdáért ugranak a levegőben.

1v1 irányítás – A védővel szemben kis területeken is lehet reagálni és alkalmazkodni az adott szituáció után gyors reakcióval. A védekező játékos szempontja sincs kifelejtve, vannak újítások e-terülten is.

Okos Csapattársak (AI) – Taktikától függően különböző kombinációkat lehet végrehajtani 2-3 játékossal. Egyérintőzni nem manuálisan kell mindig, hanem passz után maguktól keresnek új területet a játékosok.

Kapusok – A kapusok sokkal többféleképpen reagálnak különböző szituációkra.

Gólünnepi Irányítás – Gólok után ünnepelhetsz ahogy akarsz, magad irányítod.

 

Minőségi változások

myClub – Hallgattak sokat a myClub rajongók véleményeire. Sok változás várható.

Dinamikus Wide Kamera Szemszög – Új kamera beállítás ami dinamikusan benagyít, illetve kicsinyít az adott szituációtól függően.

Kommentátor – Az angol és német kommentátorcsapat új hangokkal bővültek Peter Drury és Marco Hagemann révén. Jóval több bejátszott szöveg lesz és külön fektettek energiát a Master League-re, ahol reagálnak a transzferekre, mutatványra és csapatteljesítményre.

PS4 kép importálás – Na ezt sokan várták! A játékon belül lesz egy funkció amivel lehet képeket importálni. Ez azt jelenti, hogy nem kell magunknak varrni mezeket stb, hanem ismét lesz, dedikált és önzenelen emberek álltál, profi módon szerkesztett cucc amiket ingyenesen betöltünk a játékba és a licenc gondok el lesznek felejtve.

 

Több információ a játékról várható a jövő heti E3 kiállításon, előtte még egy hosszabb trailer. Addig is pár új kép.

PES 2016 Információ bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Aztakurva, ez nagyon jó lesz! 🙂
    Kösz Maci a híreket 😉

  2. FaXa! 🙂