Szerző

Taktikai beállítások

2015, ápr 12 - 17:03 in Klub Információ, PES 2015, PS3, PS4

Készíttetem két videót a PES taktikai beállításairól. Az első videóban az alap dolgokat érintjük. A másodikban pedig az idei részben újonnan bevezetett “fluid formation”-t mutatom be.

Hangsúlyozni szeretném, hogy egy taktika csak egy segély, egy útmutató a csapatodnak. Nem kötelező sok energiát fektetni rá és nem szabad elvárni azt, hogy a játékosaid egész meccsen azt csinálják amit megadtál a taktikában.
A pályán dől el minden, ott kell teljesíteni és jó döntéseket hozni.

Taktikai beállítások bejegyzéshez 15 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Szuper a videó Maci és még nekem is tudtál benne újat mutatni,köszi 😉

 2. Én meg megmutatni nem tudom, nincs itt a füles! 🙂
  Nem értem neked miért nem írja át. Én 2x is próbáltam, mindkétszer átírta az alapot.

 3. Keszeg, sajnos nem értem amit elmagyaráztál 🙁
  Én ha változtatok valamit a Kick Off formáción, nem írja át a Main Offensive-t sehol.

 4. Lássuk Lali, kiváncsian várom 🙂

 5. Felteheted, én még nem használtam azt..

 6. Keszeg,ezt a videó feltöltéses,gól összevágós,share factorys dolgot elmagyarázom,csinálok holnap egy oktató videót. Azt akkor aki nem tudja az is képben lesz!! Mit szólsz??

 7. Az én long ball játékom kimerül abban, hogy a bal oldali hátvédem átforgatja a jobb hátvédnek néha a labdát! 😀
  Nekem a játék szépsége nem a felívelgetésekben rejlik. Én is lehetnék persze sokkal eredmény orientáltabb, mint Karesz 😀 de nekem a cselek, a támadás építés nagyon hiányozna, nem akarok robot módjára játszani.

  Maci: igen félreértetted kicsit. Én nem azt mondom, hogy az egész alap beállítást változtatja meg. Hanem ha ON-t nyomsz a fluidra és ott átállítod az “At kick off” felállást, az megváltoztatja majd a sima main (offensive) alapfelállást is. Tehát én ahhoz nem nyúltam a fluidnál, csak a 2. és 3. pontnál állítottam át.
  Videót nem tudok feltölteni most, mert nincs nálam a füles.
  De azt is leírhatná valaki, hogy játékból hogy lehet videót feltölteni, pl. meccs összefoglalót vagy szép gólokat, mert én még nem csináltam. 🙂

 8. Csak annyit szeretnék hozzáfüzni, hogy a longball játékot sokféle képpen lehet játszani. Possession game-longball-maintenance-wide-taktikai beállitással és a játékosokat egymáshoz közelebb helyezve kis passzal el lehet menni, a szélén lehet okoskodni és a megfelelö pillanatban vagy modon csavarni középre.A kontra támadásnál már más a helyzet, longball játékfelépitésnél észszerü távolabb rakni a bábukat egymástol, ugye? Sokan játszanak longball taktikával azt vettem észre de nem megy az ivelés csak a shortpass és a gyors kényszeritö középen. Az Athletico Madrid gyári taktikája csak egy példa, egy lehetöség arra, hogy megértsük a longball taktikának egy kis szeletét. Amugy nem rossz, nekem kifejezetten tetszik csak nem használom sürün. Remélem tudtam segiteni 🙂

 9. もちろん素敵な弟を理解して!私はハードのアニメファンだ!
  Nálam ez a gyerekori Dragon Ball rajongásom miatt alap 🙂
  Volt egy vietnami csajom,a közös étkezéseknél párszor furán éreztem magam 🙂

 10. Hali Keszeg,
  A videót nagyon egyszerű bejátszani.
  1. Bedugod a mikit a kontrollerbe
  2. Elindítod a játékot
  3. Benyomod a Share gombot 2x ami lenullázza a bejátszott gameplay-t (ez a lépés nem kötelező, de megegyszerűsíti a dolgod)
  4. Elkezdesz beszélni és okoskodni 🙂
  Onnantól kezdve 15 perced van dumálni (15 percnél többet nem enged bejátszani a gép) és lementi a videót automatikusan a Capture Gallery-be 15 perc után. (Azért menti le automatikusan 15 perc után mert előbb benyomtad a Share gombot 2x és akkor olyan okos a gép h akkor azt gondolja h ezt meg akarod örökíteni. Ha 15 perc előtt akarod befejezni a vidéot akkor megnyomod a Share gombot és a négyszögletet (Save Video Clip))
  Nem kell Share Factory hozzá. Rögtön fel lehet tölteni a YouTube-ra a Capture Gallery-ból.

  Mi a baj azzal ha a Kick Off felülírja a sima Main (offensive) felállást? Gondolom le van mentve a taktikád és simán újra betöltöd ha valamit elbaszol. Vagy félre értek itt valamit?

  Egyébként a videóban elfelejtettem említeni, hogy az online ellenfeled csak a Kick Off-os felállást látja nálad. Ami neked Posession és Out of possession-ra van állítva, azokat nem látja.

 11. Bandi!
  Nihongo ga wakarimasu ka?
  Ha igen és úgy könnyebben megérted, akkor mostantól úgy írunk a kedvedért!
  Az analfabéta félműveltek 🙂 🙂 számára elárulom, a kérdés arról szól értesz-e japánul. 🙂

 12. huuu maci
  az 1videót még vágtam,de mikor néztem a 2-kat összezavarottam meg elfelejtettem az elsőt hehehe
  nekem szinte 90% új infó volt,most állitgassam …megyek azt lövök 🙂

 13. Micsoda??? 🙂

 14. Valójában nem írja felül, hanem megegyezik vele. Ha kikapcsolt fluidnál beállítasz egy alaptaktikát, az bekapcsolt állapotban maga lesz a”At kick off” . Ehhez képest tudsz még egy védekező(nincs nálam a labda) és egy támadó (nálam van a labda) taktikát állítani , amik kikapcsolt fiuidnál nem élnek.

 15. Köszönjük a videókat, biztos sok embernek segítség!
  Egy kérdés: Ezt a videót sharefactoryval készítetted? Vagy hogy kell?
  Egy észrevétel: Én a fluid formationben nem bántanám az “At kick off” opciót, mert az felülírja a main (offensive) felállást is, még ha utána off-ra is állítom a fluidot. De egyébként a másik kettő fluidos dolog jó lehet.