Szerző

PES 2015 kiadás PS4-re megerősítve

2014, jan 9 - 0:22 in Klub Információ, PES 2015, PES Hírek, PS4

Megerősítve: a PES 2015 ki lesz adva PS4 konzolra. (Xbox One- és Wii U PES2015 kiadásról még nem tud nyilatkozni a Konami.)

A Pro Evolution Soccer hivatalos Twitter csatornáján, a mai napon meg lett erősítve, hogy a következő PES széria, PES 2015, ki lesz adva PS4-re. Viszont az Xbox One és a Wii U konzolra, jelenleg még nem biztos a PES 2015 kiadása. Következő információ kiolvasható:


Valaki kérdezi hogy a PES 2014 ki lesz-e adva PS4-re. A Konami meg válaszol, amit már korábban is tudtunk, hogy a “…PES 2014 nem lesz kiadva semmilyen next-gen konzolra, de hogy a PES 2015 meg fog jelenni PS4-re”.

Erre következik egy másik felhasználótól, a természetes kiegészítő-kérdés, ahol az illető arra kiváncsi hogy a “…PES 2015 netán egy PS4 “exclusive” játék lesz. Vagy ki fogják-e adni Xbox One, illetve Wii U-ra is?”.
Erre a kérdésre azt válaszolja Konami hogy “…jelenleg nincs erről semmilyen féle információjuk és hogy ehhez késöbb szeretnének visszatérni tájékoztatni”.

 

Na most!!!
Még nagyon korai és buta dolog lenne ebből a kis informacióból komolyabb következtetést levonni. De azért teljesen normális ha az ember egy kicsit megkérdőjelezi a dolgot. Miért nem cáfolják sem erősítik meg az Xbox One, illetve Wii U kérdést?
Több magyarázható oka is lehet, mint például licenc, engedélyek és tárgyalási folyamatok. De szerintem sokan, ezen a ponton, már teljesen biztosnak vették hogy a PES 2015 mind a kettő nagy next-gen konzolra ki fog jönni.

Lehet-e olyan hogy a PES 2015 kizárólag csak a PS4 konzolra fog megjellenni?
Nem kizárt, hiszen már volt olyan korábbi PES széria ami konzol-exclusive volt. A PES 6 például, hasonló időpontban jelent meg, mint a mostani PES 2015 fog jönni; konzol generáció váltáskor. Akkor viszont a Microsoft-ra került a sor, megjelent az akkoriban új generációs Xbox 360-ra, miközben PS3-ra nem jött ki, hanem maradt a szokásos PlayStation 2 kiadás.

Talán nincs értelme ezeken a dolgokon spekulálni. Majd a következő hónapokban úgyis ki fog derülni.

PES 2015 kiadás PS4-re megerősítve bejegyzéshez 4 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Hát Yoko, tudod hogy szívesen várunk. Mindig is küldtem neked meghívókat a bajnokságokra PS-n.
  Időhiány miatt nem vettél részt eddig?

 2. PS4 az idén így is úgy is beszerzésre kerül! a legnagyobb dilemmám már csak az h mikor tudok valamelyik bajnokságban indulni nálatok, sajnálom h pont a kedvencem a PL-t kihagyom…:(

 3. Biztos vagyok benne, hogy Xbone-ra is jönni fog. Ha mégsem, akkor KONAMI lehúzta magát a budin.
  Mondjuk a PES 2015 még nem is biztos, hogy annyira érdekes, attól függ ki mikor vált generációt, ha vált egyáltalán. Főleg, ha a közösségek igyekeznek együtt maradni.
  A PES 2016, de legkésőbb a PES 2017 esetében már számítana a dolog.
  Ha pár évig nem jelenik meg a játék PS4-en kívül másra, akkor utána már semmire sem fog.

 4. Csak jó legyen a játék….