WL szabályzat

  A nyári szezonnal kicsit át lesz alakítva a lebonyolítás. Az A liga marad 10 csapatos. B 6 csapatos C 6 csapatos stb. A ligából 9-10 kiesik 7-8 osztályozót játszik továbbra is. B ligában 1-2 feljut, 3-4 osztályozót játszik a feljutásért,. 5. – 6. kiesik. Ha lesz C liga innen 1.- 2. feljut  3. -4. marad ebben az osztályban. 5-6 kiesik. Ha lesz D liga itt is 1-2 feljut. stb rendszerben zajlanak a mérkőzések. A rájátszás megszűnik. 

 • Mi van, ha csapatot szeretnél váltani? A Szezon végeztével megteheted, ha nem vagy elégedett a gárdával. Olyan együttesre akit más még nem birtokol. És a következő szezonodat már azzal a csapattal kezdheted meg.
 • Megkedvelted a választott csapatodat, és nem akarsz megválni tőlük?  Ha szívedhez nőtt a gárda addig marad nálad amíg csak szeretnéd. Nem lesz újra csapatelosztás a következő szezonban
 • Ha a következő szezonban nem tudok indulni elvesztem az 1 ligás pozíciómat és csapatom? Egyáltalán nem. Ha valami közbejön, munka, családi probléma 1 teljes szezont ki lehet hagyni. Ugyan úgy megmarad a csapatod. Más nem teheti rá a kezét, ha te úgy döntesz. A következő szezonban az 1. ligában folytatod tovább. A csapat fagyasztást külön kérni kell. Nem jár automatikusan. 🙂 Ez nem érinti a frissen feljutottakat sem. Hiszen nem a feljutók kárára fog helyet kapni. Egyszerűen a 10 csapatos liga azon szezonja 11 csapatos ligás lesz. A szezon végén fog realizálódni a 10 fős ligalétszám, hogy eggyel több csapat esik majd ki. 
 • Alacsonyabb osztályban hogyan lehet akár 5 csillagos csapathoz is hozzájutni? A bajnokságok alatt előfordulhat sajnos olyan eset, amikor egy A LIGÁS játékos befejezi végérvényesen a játékot, vagy egy jó ideig nem fog tudni játszani, és a csapatának a fenntartását se kéri az egy megengedett szezonra. Ebből az utolsó szezonban legrosszabb helyezést produkáló játékos húzhat hasznot. Ha B liga a legalacsonyabb osztály, akkor a B osztályban leggyengébben szereplő játékos a topcsapatra igényt tarthat. Ha lesz majd C LIGA akkor az ott leggyengébb eredményt produkáló játékos kaphatja. Tehát a következő szezont már egy top 5 csillagos csapattal is kezdheti egy szerencsés gyengébb játékos felszabadult csapat esetén. 

A Konföderációs kupasorozatban már találkozhattatok fotók által megállapított statisztikákkal. Most is ezeket fogom kérni. Nem kell ide az oldalra be linkelni őket. A Brecht79 id re ps-n vagy lehet, hogy csinálunk erre egy külön ps csoportot. Így nektek is egyszerűbb. Csak fotózni és átküldeni kell. Mindkét féltől kérem majd az adatok átküldését. Így kisebb az esélye, hogy elfelejtődik, vagy nem megjeleníthető adatot, vagy olvashatatlan képet kapok. A képek át nem küldéséből a játékosnak hátránya nem származik, de így egy csomó megnyerhető díjtól el fog esni, mivel stat hiányában nem fogom tudni bele számolni. PL Fair play, gólkirály, legjobb kapus stb.  Ezek  az adatok kizárólag a következő célt fogják szolgálni: 

 • Fairplay díj meghatározása
 • Gólkirály megállapítása
 • legjobb kapus megállapítása 
 • Legtöbb gólpasszt jegyző játékos
 • legjobb játékos
 • Álomcsapat összeállítása (A gép által generált átlag játékos értékelés alapján)
 • A sárga piros lapok vezetése most még csak a fair play díj meghatározásához nyújt segítséget. Játékos eltiltás nem lesz. (Meglátjuk, hogy szuperál a kép küldés) 
 • A bajnokság negyedénél, felénél, háromnegyedénél és végén lesz közzé téve a fent említett megnyerhető címek. 

Az eredményeket úgy ahogy megszoktátok fel kell tüntetni a World Liga alá, mint bármely más kupában, vagy bajnokságban. pl 

 • HUNcút falevelek (Sanyi) – Szűzoltók (Peti) 1-1
 • Szűzoltók (Peti) – HUNcút falevelek (Sanyi) 2-0
Meccsek lejátszása:

A meccseket friendly lobby-ban játsszuk.

„A” játékos létrehoz egy szobát, „B” játékos belép, lejátsszátok, majd az első meccsen otthon lévő játékos kilép majd vissza, és máris kezdődhet a visszavágó. Természetesen, ha valaki szeretne a visszavágó előtt új szobát létrehozni semmi akadálya. A meccseket esti , tiszta időben kell játszani.

Szoba paraméterei: (ettől nem lehet eltérni)

 • Match time:13 min
 • Injuries:ON
 • Ball type:Mindegy
 • Time Limit: LONG
 • Extra Time:OFF
 • PK:OFF
 • No.Substitutions:5
Megszakadt meccsek:

Sajnos online meccsekről révén szó, elkerülhetetlenek a meccsszakadások. Ebben az esetben egy új meccset kell kezdeni és csak a hátralévő időt kell lejátszani. Nem kell megvárni a szakadás időpontját egyből mehet élesben. A két eredményt összeadva megkapjuk a végeredményt. Ezt kell utána az oldalra beírni.

Ha azonos ponton állnak csapatok, a következő szabályok döntenek.

1. jobb gólkülönbség
2. több szerzett gól
Ha ezek után két vagy több csapat azonosan áll, a következőket kell figyelembe venni:
3. az érintett csapatok mérkőzésein szerzett több pont
4. az érintett csapatok mérkőzésein elért jobb gólkülönbség
5. az érintett csapatok mérkőzésein szerzett több gól

Eredmények rögzítése:                                   

A meccsek végeredményét itt a World Liga menüpontra kattintva BE KELL ÍRNI. (Csak és kizárólag ide, nem a dumához.) RÖGTÖN a meccs(ek) után az egyik fél tegye meg. Nem kell mind két játékosnak megerősíteni, de mind két fél felelőssége, hogy korrekt eredmény legyen beírva. Innentől egy admin bevezeti az eredményt és frissül a táblázat.Az 1 ligához való indulási joghoz legalább 1 pes update kupa vagy bajnokság hiánytalan lejátszása szükséges. A létszám függvényében a legtöbb kupában és bajnokságban résztvevő játékosok automatikusan az 1 osztályban indulnak. MAX 10 fő. Az újak és a kevesebb kupában és bajnokságban résztvevők a 2 osztályban kezdik meg a szereplést.  

A kért fotók share play mentése. Options majd háromszög lenyomásával történik. Amit a képkocka gyűjteményben tudsz ellenőrizni jó -e a mentés. 

A szabálytalanságok mennyiségének megállapításához kell. (Fair play díj)

A meccs legjobbja és a legjobb csapat összeállításához kell (fél szezon és baj. vége)

A sárga és piros lapok vezetéséhez kell. + fair play díj. Kick offtól – match endig

Idő hézag nélkül. Az előző képen látható a 27. perc, Ez a kép azzal kezdődik. 

Ezekről a fotókról megállapítható a gólkirály is.

Match end vége.