Kupaszabályok – aktuális

Itt mindig az aktuális kupa szabályai találhatóak meg.

   

25 jelentkező adta le a nevezését. 6 csoportban folynak a küzdelmek. Az idei rendhagyó EB  -n minden csoportban lesz egy házigazda játékos. Sorsolás után a következő leosztásban ez a játékos minden meccsét hazai pályán játszhatja. Minden csoportnak saját stadionja lesz, ahol kiharcolhatják a továbbjutást.

Csoportházigazdák:

 • A csoport: Mérkőzések helyszíne Roma 8-as számú stadion. Házigazda :Mo6ammed (Olaszország) Minden meccsét hazai pályán játssza.
 • B csoport:Mérkőzések helyszíne London 6-os számú stadion. Házigazda :Karesz (Anglia) Minden meccsét hazai pályán játssza.
 • C csoport:Mérkőzések helyszíne Szentpétervár 11-es számú stadion. Házigazda :Cube (Oroszország) Minden meccsét hazai pályán játssza.
 • D  csoport:Mérkőzések helyszíne München 2-es számú stadion. Házigazda :Nzsalex (Németország) Minden meccsét hazai pályán játssza.
 • E csoport:Mérkőzések helyszíne Amszterdam  15-ös számú stadion. Házigazda : Szalab (Hollandia) Minden meccsét hazai pályán játssza.
 • F csoport:Mérkőzések helyszíne Barcelona 1-es számú stadion. Házigazda :Joco (Spanyolország) Minden meccsét hazai pályán játssza.

Minden csoport első két helyezettje, és a 4 legjobb csoport harmadik jut tovább. Az 5 csapatos csoportba a csoport harmadikok összevetésénél az 5. helyezett elleni meccset nem veszem számításba. A nyolcaddöntőktől ahogy a csoportban is ki vannak jelölve a stadionok. 

 • Nyolcaddöntők helyszíne: Amszterdam 15 számú stadion.
 • Negyeddöntők helyszíne: Roma 8 számú stadion.
 • Elődöntők helyszíne: München 2 számú stadion.
 • Döntő helyszíne: London 6 számú stadion.  

Nyolcaddöntők

 1. F1 – A/B/C 3
 2. D2-E2
 3. B1- A/D/E/F3
 4. A1-C2
 5. C1-D/E/F3
 6. A2-B2
 7. E1-A/B/C/D3
 8. D1-F2

Negyeddöntők

 1. 1-2
 2. 3-4
 3. 5-6
 4. 7-8

Elődöntők

 1. 1-2
 2. 3-4

A sorrend megállapítása következők szerint zajlik:

1. szerzett pont
2. gólkülönbség
3. rúgott gól
4. kapott gól
5. Egymás elleni mérkőzés
 

Kupa időtartama:

Fel lesz tüntetve a csoportok alatt. 

Meccsek lejátszása: 

A meccseket friendly lobby-ban játsszuk.
Ha mindenki egy meccset játszik az ellenfelével, ahogy egy hagyományos EB meccsen szokás. A hazai játékos elsőként van feltüntetve a párosítás során. 
„A” játékos létrehoz egy szobát, „B” játékos belép, lejátsszátok.

Szoba paraméterei: (ettől nem lehet eltérni)
Match time:13 Min
Injuries:ON
Ball type:Mindegy
Time Limit: LONG
Extra Time:OFF
PK:OFF
No.Substitutions:3

Az egyenes kieséses szakaszban ne felejtsétek átállítani a time limitet és a PK -t ON -ra.

Eredmények rögzítése:                                   

A meccsek végeredményét itt a fórumon a Kupa menüpontra kattintva BE KELL ÍRNI. (Csak és kizárólag ide, nem a dumához.) RÖGTÖN a meccs(ek) után az egyik fél tegye meg. Nem kell mind két játékosnak megerősíteni, de mind két fél felelőssége, hogy jó eredmény legyen beírva. Innentől egy admin bevezeti az eredményt és frissül a táblázat.

Megszakadt meccsek:

Sajnos online meccsekről révén szó, elkerülhetetlenek a meccsszakadások. Ebben az esetben egy új meccset kell kezdeni és csak a hátralévő időt kell lejátszani. Nem kell megvárni a szakadás időpontját egyből mehet élesben. A két eredményt összeadva megkapjuk a végeredményt. Ezt kell utána az oldalra beírni.

Confederation Cup

PES Confederation Cup 1. győztese Tihanyi Portugáliával

 

Az Európa bajnokságról 1 és a nemzetek ligájáról szintén 1 játékos kaphat meghívót. Az aki Janek, Karesz és Kulacson kívül a legelőkelőbb helyen végez. A konföderációs kupára, ahogy az előző szezonban most is 8 játékos nyer bebocsájtást. Továbbá lesz még kijutási esély az Afrika és Ázsia kupából. És lesz még egy szerencsés játékos aki házigazdaként lesz jelen.  Aki részt szeretne venni a döntőben. A válogatott tornák végeztével ki lesz sorsolva egy szerencsés játékos aki, játszott valamilyen válogatott tornán, és nincsen elmaradt meccse a válogatottjával. 

Sorsolás útján az alábbi játékosok kaphatnak szerepet, ha addig nem szereznek kvótát:  Cube (Szenegál, Chile), Patrik (Anglia), Maxabo (Brazília) Szalab  (Franciország) Hedlund (Belgium) Kocka (Horvátország, Paraguay) Badzso (Mexico, Argentína), Januska (Elefántcsontpart), Karika (Ecuador) Zionduc (USA) Gézi (Peru) Nzsalex (Uruguay) Ez a felsorolás még bővülni fog a lejátszott kupák után.

A Konföderációs torna győztese egy évig virtuálisan elhódítja a PES Confederation Cup serleget. Neve pedig belevésődik a PES Klub történelem 1. valós serlegébe. Tihanyi neve alá mint a torna 2. győztese. És egy évig az ő birtokában lesz. 

 

 

 

 

 

 

Spanyolország
Kulacs
Kolumbia
Janek
Costa Rica
Karesz

 

 

 

Jó játékot!