Szerző

Kisebb PES2015 hírek

2014, aug 10 - 18:05 in PES 2015, PES Hírek, PS3, PS4

PES2015-StartScreen

Az utóbbi időben elég nagy volt a csend Konami részéről az új PES sorozattal kapcsolatban, ami magában nem jelent rosszat, hiszen biztos azt jelenti, hogy ezerrel dolgoznak azon, hogy a szeretett játékunk fantasztikus legyen. A játék pre-demo állapotban van, de több újság és munka szektoron belüliek kaptak már lehetőséget kipróbálni a játékot. Az utóbbi napokban kezdtek jönni kisebb infók, a Gamescom (aug 14-17) közeledése kapcsán. Gondoltam, hogy nagyon röviden beszámolok róluk.

 • Egy francia játek-teszt cikkben lehetett olvasni, hogy nagyon pozitívakat írnak a játékról
 • Az is nemrég lett kőzetéve, hogy a PES 2015 az egyik jelölt a Gamescom saját “Év sportjáték” díjra, a FIFA 15 és Forza Horizon 2 mellet
 • A napokban egy Ubisoft (Assassin´s Creed és Watch dogs széria fejlesztője) áradozott a játékról több Twitter üzenetekben. Idézek is egyet tőle: “Olyan sokat tudnék mesélni a PES 2015-ről, de őszintén nem tudom leírni. Legjobb PES valaha? Mindenképpen! Legjobb focis játék valaha? Elképzelhető!”
 • Alul láthatunk mobiltelefonnal bejátszott rövid klipeket a játékról, amiket a Konami egyik vállalkozója rakott fel a netre tegnap. A héten profibb videók várhatóak!

 • Itt meg látható, hogy néz ki a meccsszobai menü. Egymást bámulva játékosok, modernebb menüvel

Kisebb PES2015 hírek bejegyzéshez 4 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Olyasmi mint az NBA2k13 vagy a NBA2k14 menü.
  http://www.youtube.com/watch?v=G0fz_xgfF_E
  Én örülök neki,hogy nem csak egy kép van a két játékos helyén .

 2. jól mondod Lujo! 😀

 3. nem akarok ünneprontó lenni de erről azt hinném a PES2014-ből van, semmi változást nem látok(ez nem azt jelenti hogy a 14 rossz, sőt…), egy PS4-től pedig joggal várhatok többet, mint darabos(WTF??) mozgást és frankón ugyanazt a kinézetet. Egy új generációs játéknak nem abban kell többnek lennie, hogy saját edzőt választhatunk majd a játékban és egyéni játékos motivációt + hangulatot, mert utóbbit már láttuk az előző részekben amit kivettek már két éve és most újra bevezetik…??
  remélem érthető voltam:)

 4. a video nem rossz,-annak aki tud cselezni.. 🙂