Szerző

Gamescom – PES 2015 a legjobb sportjátek!

2014, aug 15 - 22:36 in PES 2015, PES Hírek

GamescomBestSportGamePES2015

Múltkori cikkben említve lett, hogy a Gamescom rendezvényen az egyik befutó lett a PES 2015 az évi legjobb sportjáték díjra. Hát be is húzták a rangos díjat! Igazán nagy számnak tekinthető, olyan címeket megelőzve, mint NBA 2K, NHL, FIFA, Forza Horizon stb.

A Konami büszkén fogadja a díjat és külön üzenték, hogy azoknak dedikálják ezt a díjat akik rossz időkben is velük tartottak.

Nagyon jól kezdődik ez “előszezon”, még kint sincs a demó és ilyen nagy kitüntetést érdemelt a játék, anélkül, hogy nem volt bedobva nagy reklámozás. Tavaly azt a hibát követtek el (amit hivatalosan is elismertek), hogy kiadás előtt a marketing-re fektették az erőt és a videóbemutatók igaz jól néztek, de a játék egy nagy kalap szar volt kiadás napján. Idén már korán üzenték, hogy minden felett a játékmenet a fontos. Nem voltak videók, se nagy hype részükről. Abban bíztak, hogy a közönség majd eldönti magának a Gamescom-on és úgy terjed a szó, mint ahogy régen is tette, baráti körök közt hogy mennyire jó a játék. Idáig csak a rendezvény odalátogatóktól hallottuk, hogy mennyire jó a játék. A régi PS2 időkre emlékeztet, csak modern verzióban. De ezzel a kitüntetéssel már a szakértőktől is magkapták az elismerést. Az, hogy a Gamescom profi zsűri kinevezi a legjobb sportjátéknak ilyen kemény mezőnyben, csak hab a tortára.

Most 3 hónap van hátra kiadásig. Tegnap lehetett olvasni ahogy az egyik Konami vállalkozó már indult haza Angliába. Péntek estét a feleségével szándékozta tölteni, de szombat reggel irány be az irodába folytatni a kemény munkát és belekezdeni az utolsó fontos szakaszba kiadásig.

Nagyon szép díj, az kétségtelen! De számunkra nem ér olyan sokat, ha kiadáskor például online vagy PS3 konzolon nem fut simán a game. Ezért csak szorítani tudunk!

GamescomBestSportGamePES2015_2

Gamescom – PES 2015 a legjobb sportjátek! bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Magához képest lett jobb,de nem a fifához 🙂

  2. Ez hatalmas dolog !!Én minden Fifás orra alá oda dörgölöm majd 🙂