Szerző

Efootball: Dream Team bajnokság – PC

2022, aug 31 - 11:29 in Bajnokság, Efootball, PC

Ha már a Konami az elsőszámú szórakozásunkat (11v11) kinyírta, nyomjuk tovább 1v1-gyel, mert azt legalább lehet!

Mivel semmi tartalom, se friendly match lobby, ezért természetesen a saját “Dream teamjeitekkel” kell majd játszani. A csapaterősség maximalizálva lesz, bővebb infó később!

Fontos, hogy csak magyarországi játékosok vehetnek részt, mivel még a Dream Team-en belül sincs lobby.

Hogyan kell egymás ellen játszani?
Ha bementek a játékmódba, akkor a lövés gombbal (X) tudjátok előhozni a settingst, amiben be kell állítani a matchmaking areat search nearby area-ra. Képet láttok alább. Ha ez megvan, akkor egyszerre rányomtok, és többnyire azért összesorsol. Ilyenkor kommunikálni kell, szóval Steam-en mindenképp legyetek ott, hogy ha bead valakit, kérdezzetek rá, hogy ő-e az, mielőtt rányomtok.
A meccseket bárhol lehet majd játszani, akár eventben, akár divízióban, akár quick matchben (ha pl. nem akarjátok, hogy esetleg elrontsátok a másik feljutási esélyeit divisonben, akkor a quick match érdemes)
 
 
Ezzel persze nem lesz olyan kiszámítható a dolog, hisz lehet, hogy mindkét meccsen ugyanaz lesz otthon stb. De más megoldás egyelőre nincs, játszani pedig jó, úgyhogy csapjunk a lovak közé!
 
Minden további információ kicsit később!
 
Jelentkezési határidő: 2022.09.06.
 
Jelentkezni a cikk alatt kommentben lehet!
 
Jelentkezők:
Gugi
LacTom
Kezu
Frici
Brown
Gabem
Jimb0oo
Roberto
Bubu

Efootball: Dream Team bajnokság – PC bejegyzéshez 13 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Véglegesített csapatszabályozások:

  http://www.pesklub.com/proevo-forum-bajnoksagok/comment-page-255/#comment-73642

  Minden további holnap!

 2. Sziasztok!

  Ne felejtsétek; kedd (ma) éjfélig lehet jelentkezni a bajnokságra! Utána szerdán lesz bővebb infó a szabályokról, konkretizáljuk a játékosok erősségét. Kis balancera szükség van, de ne aggódjatok, tényleg csak ennyi lesz, a kispadot nem nézzük, szóval a játékosállományotok nagyrészét használhatjátok. 🙂 Az infók az online bajnokságok (http://www.pesklub.com/proevo-forum-bajnoksagok/) menüpont alatt lesznek.

  A bajnokság kezdete, határidők, tabella csütörtökön! 🙂

  Mivel van pár újoncunk, nekik is mondom: ez a közösség mindig is a fair küzdelmekre épült, így álljatok hozzá ehhez az egészhez! Ez a bajnokság pedig pláne meg fogja követelni, hisz kicsit kiszámíthatatlan néha az összesorsolás, stb.
  Steam linket be tudtok rakni ide: http://www.pesklub.com/proevo-steamek/
  Sőt, kérem is, hogy másoljátok be oda! 🙂 A Facebook elérhetőségeteket pedig (ha van), akkor megadhatjátok nekem privátban, és akkor behívlak titeket a csopiba, ahol egyszerűbb szervezkedni 🙂

  Hamarosan újra nekiállunk 1v1-ezni! A 11v11 persze már most hiányzik, de azért ezt is várom! 🙂 Jó látni, hogy már most vagyunk 9-en, körülményekhez képest nem olyan rossz,remélem még lesz pár jelentkező!

 3. Frici!

  Ha még kezdő a csapatod, akkor leginkább gép ellen nyomasd a challengeket, ott könnyen lehet nyerni a meccseket és fel lehet turbózni a pénzkészletet+ meg a trainer pontokat is! A divisionben én eddig nem sok mindent kaptam a meccsekre

 4. Sziasztok!
  Én is jelentkezem!

 5. Sziasztok,

  Én is jelentkeznék.

 6. Szia Jimbo! Először is Üdv itt 🙂

  Másodszor, igen, a team spirit nem egyenlő a csapaterősséggel, pont azt írtam, hogy viszont a team spirit, ami most már playstyle, befolyásolja minden játékos overall raizingjét, így nem tudunk erősség alapján szűrni, mivel csak egy taktika váltássa le lehet redukálni a 2600-as csapatot 2100ra, majd egy mozdulattal vissza.

  Ezért lesz az, hogy maximum 5 db 90+os játékos kezdhet, ezt persze szintén playstyle level alapján is írja, illetve ha más poziba rakod kevesebb, stb, de emiatt ez így megengedett lesz. A lényeg, hogy a kezdődben maximum 5 darab 9essel kezdődő overall raitingű játékosod legyen. A cserékkel ez lehet 8 is, sőt ha azok javítják a playstylet, akkor akár több is.
  Sajnos ez így ebben a játékban csak valahogy így működik.

  Annak ellekerülése érdekében, hogy valaki összekeverje a csapatát, majd a kezdő sípszó után rögtön beállítsa úgy, hogy valójában mindenki 90+-os lesz, csak akkor lehet kezdőjátékos pozícióját átrakni, ha cserélsz is.

  Még lehet finomítunk, nagyjából ez az első gondolat, de ha nagyon bonyolult, akkor lehet nem lesz erősség limit, csak az elégge unfair tud lenni

 7. Hali én is jelentkeznék
  Viszont tiszta vizet is kéne önteni a pohárba mert amit Gugi most kommenteltél nem teljesen tiszta
  a csapat erősség az nem egyenlő a “team spirittel” a csapat erősség az a Collective Strength ami az egész csapatra érvényes csere padon lévőket is bele számolva, a team playstyle lenne a régi team spirit, amit csak a kezdő 11-re néz,

 8. Plusz infó:

  Mivel a csapaterősség a team spirit és egyéb mindenféleség miatt nem belőhető így, mert nem keretet néz, mint a PES 2021, ezért a 90+-os játékosok lesznek maximalizálva, csak a kezdőben!
  Tehát a kezdőben maximum 5 db 90+-os játékos lehet. A kispadon lehet az összes az, úgyis csak 3 csere van, tehát maximum 8 db 90+-os játékos lehet egyszerre egy csapatban a pályán. Viszont, ha valaki csak 90-eset rak a kispadra, akkor számolnia kell azzal, hogy amennyiben az egyik 90-es alattija piros, ugyanúgy kezdetnie kell!

 9. Sziasztok.
  Jelentkeznék én is.
  Köszi

 10. Én is jelentkezek.
  Ne aggódj Frici, nekem is 4 órám van a játékban.

 11. Szia Frici!
  A 2500-as ponthatárt próbáltam pont úgy belőni, hogy aki sokat játszott, ki kelljen azért szednie pár játékost, de maradhasson bent jó is, aki meg keveset, kb. 1 hét alatt el tudja érni legalább a 2450 körüli erősséget szerintem.
  A Quick match 10 perc, mint minden alapból online meccseken. Viszont amíg nem ellenünk játszol, hanem fejleszteni akarod a csapatod, nyomasd a divisont és több GP-t meg trainert kapsz 🙂

 12. Sziasztok, én kb 7 órát játszottam ezzel összvissz és abszolut nem vagyok képben, és drímtímem sincs, de most lehet, hogy belekezdenék. A quick match-nek mennyi a játékideje? Köszi Frici

 13. Itt tudtok jelentkezni! 🙂