Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Ma játszottam néhány meccset PES 22-vel.
  Mivel kb 2 hetente kapcsoltam be 1-1 meccsre így eléggé szembetűnő mennyi munkát fektetnek a játékba. A kezdeti katasztrofális premier után ma már kifejezetten élveztem a játékot. Az új alapokra fektetett védekezés nagyon tetszik. Persze még csiszolni kell rendesen a game-t, de ez lehet a helyes irány. Nincs mese. Újra kell tanulnom a játékot.
  Kristóf a BL -ben nagyot mész a Zenittel. Nem akármilyen produkció eddig.

 2. Kedves tőle 🙂
  Jobbulást!!!
  Fiyoo, azért jobb , mint a végső fantázia 😳

 3. Az a baj, hogy itt a gyerek, aki megint lebetegedett és elég rendesen figyel az ilyen ciklusokra. 3-4x felkel éjszaka és így elég rövid a pihenés.

 4. Igazából ha figyelsz a 1,5 órás alvási ciklusokra , az ébredés egyszerű bármikor is.

 5. Érdekes ez a spanyol válogatott a 22-ben. 4-3-3-mal sima 0-3, 5-2-3-mal kétszer is 4-0. Morata tragikus, szerencsére azért van egy Gerard Moreno.

 6. Egymás ellen játszottak az első meccsem után, tegnap a második meg már későn volt. Reggel korán kelek, nem tudok fent lenni 11-ig.

 7. Lehet megkerdezem Czolit is hogy miert Codozik.

 8. A visszavagokert miert nem lelekesedtel ? Bocs, de ma nagyon kivancsi vagyok.

 9. Biztos Fiyoo, de a Bayern elleni meccs erősen kérdéses. Messengeren beszéltünk, azóta semmi válasz. Pedig látom, mikor fent van és játszik. Azt hittem nagyobb lesz a lelkesedés. Bár a bajnokságban minden nap van meccse, azért a BL-t is be lehetne sűríteni a programba.

 10. Rudi fogadjunk hogy lehozol egy meccset hat alatt is. Hiszek benned

 11. “Szopásunk több mint három csecsnyi
  Legtöbbet mozgó játékosunk volt a…

  …az ágyon fekvő Bernardeschi”

  Ezt a Chelsea meccs utan olvastam.

 12. Új license.

 13. Hey!Tavasz az ideje mikorra ígértek ,de remelem előbb !!! Érdekes lett ez az új Game ,nekem tetszik személy szerint bár mint grafikailag mit a jatekmenetben kell meg javulás a 0.91 update óta azért sokat javult szerintem a játék.A védekezés érdekes nagyon szokni kell , a támadás az jó eddig de távoli lövések nem igazán hatékonyak ! Viszont a cselek jobban bejönnek mit a 21-ben lehet nagyon szép teknikás focit nyomni !!! Remelem majd tényleg meg éri tavaszig összeszedni sok pontot így is van már kis híján 200000p ! Hibája ellenére meg mindig jobb mint a FIFA!

 14. Mikor lesz valami változás már ? Myclub vagy valami más gémmód vajon ?

 15. Rudii hát igen nekem az olaszokkal jól megy azért 🙂

 16. HeloZoli

 17. Én most játszottam egyet. 2-0-ról 2-3, aztán 3-4, de a vége iksz lett. Nem olyan jó ez a spanyol csapat, mint gondoltam. Normális RB sincs a keretben.

 18. Rudii teljesen igazad van:-) Nekem ma pl. olyan volt, hogy 3-0-ra vezettem és akkor lépett ki na azt megmagyarázni egy ilyennek elég nehéz, de akik itt vagyunk tudjuk, hogy a normálisak nem lépegetnek ki még, ha vesztésre is állnak nekem tegnap egy csúnya verségem volt már 4-et vágott a gyerek mégsem léptem ki 🙂

 19. Rudi, csak be akartam kapcsolódni egy picit a beszélgetésbe, senki nem foglalkozik velem mostanában. Fiyoo is alig-alig szólít már meg…

 20. Fiyoo, nincs, de érdekes, hogy megvádol valaki valamivel, majd nem védi az igazát? Ha bárki kilép ellene, akkor azt megkapja 3-0-ás eredménnyel. És mindkét félnek ott lesz a match history-ban. Könnyen bizonyítható. Hacker nem vagyok, hogy csak úgy megszakítsam a kapcsolatot, időm se lenne rá, mert mostanában napi 1 meccsre van időm kb, mert sok a meló és első a család. Ha azt lejátszom és nem egy WiFi huszárt dob be, aki ellen 99%, hogy meg fog szakadni, akkor már örülök.
  Bár az tény, hogy van valami módszer, hogy a meccs félbe szakadjon és ne könyveljen el semmi eredményt, majd csinálok képet a következő ilyennél. Nem a “szokásos” üzenetet dobja be, hanem valami mást. Fejből nem tudom, de Te is játszol vele eleget, szerint már belefutottál. Mindenesetre ezt a módszert nem ismerem, csak tapasztaltam.