Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. tesómmal tavalyi évben párszor játszottunk offline tizenegyespárbajt és több tizenegyest fogtunk mit löttünk,akkor ez idén sem vátozott
  Fiyoo akkor 7,8,9re lőd ha a kapus 2re vetődik 🙂

 2. Jól mondja Fiyoo, amit nekem is nehéz beismerni.
  Talán annyival egészíteném ki, hogy ha középen maradsz a kapussal, akkor is van, hogy szélre lőtt labdára rámegy. Ebből látszik, hogy eléggé el lett baszva.

 3. Utoljara megprobalom.

  Ps2-es idokben a tizenegyest kilenc helyre rughattad. Ez gondolom megvan mindenkinel melyek azok.  Tegyuk fol, hogy a bal oldalon vannak az 1(also sarok),2(kozep),3(felso) szamok, akkor ha a lovo jatekos a 2re rugja, a kapusnak is kettesre kell vetodni, hogy haritson.
  Jelenleg ez ugy mukodik, hogy a kapus a 2re vetodik akkor fogja az 1,2,3ra tarto lovest is. Konnyebb dolga van a jatekban a kapusnak, mint a lovonek. Forditva jobb lenne.

 4. Ezzel elarultad, hogy nem erted. Biztos rosszul magyarazom

 5. Én értem, Te nem vágod, hogy több helyre is lehet lőni/vetődni, de a játékosok 97%-a fel akarja varrni a sarokba, mert az a menő. Máshogy kell lőni és bemegy. Ennyi az egész.

 6. Fiyoo ha nem tetszik a 11es rúgás akkor ne rúgj vagy menj játsz kör kergeti X-et 🙂

 7. Jajj Rudi, tenyleg nem erted?

 8. Akkor lőjj laposan és bemegy a kapus hasa alatt.

 9. Most olyanokkal nem kell bibelodni, hogy laposan vetodj. Harom irany kozul valaszthatsz, 33% eselyed van hogy veded a lovest. Regebbi reszekben meg kb.15% volt ra.
  A 21es reszben konnyebben talaltam be szabadrugasbol, mint tizenegyesbol. Riitam more

 10. Fiyoo, lehet simán laposan is vetődni a kapussal, csak kiment a divatból. Mindenki arra számít, hogy a másik felbassza a sarokba. Ahogy például fordítva is igaz, ha alig nyomod meg a lövést akkor simán begurul a kapus hasa alatt, hiába jó irányba mozdul.

 11. Azzal a biciklivel jarok meloba, amivel engem hordtak oviba annak idejen. A kis labtartok azota rajta vannak, a labam mar nem fer bele. Fejlodtem

 12. Ja a 21-ben is ilyen szar volt. Hiaba rugom a lec ala, akkor is kiszedi. Ugy lenne fair, ha kapussal nem csak az iranyt kene eltalalni. Regebbi reszekben hiaba vetodtel jobbra lapos lovesre szamitva, ha az ellenfel magasan rugta nem vedte ki a kapus.

 13. Nyomjuk a gyerekkel a PES 18 Otp Bank ligát!
  Csak anya haza ne jöjjön:)))

 14. már csak 21 nap 🙂

 15. Fiyoo. Egy ideje már ilyenek a 11esek. Én azt vettem észre, hogy nehéz fölé / mellé rúgni. Ha a kurzort nem húzod teljesen a kapufa mellé, de tökig nyomod az erőt, akkor izomból bedurrantja. leginkább laposan.

 16. Sanyaba

  Elküldtem.

  Üdv!

  Jaroslav

 17. Büntetőkig még nem jutottam el, de ez a hét jóval egyszerűbb volt, mint az előző. Igaz akkor a Napolit választottam, bátraké a szerencse alapon. Most a United-del 4 meccs kellett a 20k GP begyűjtéséhez.

 18. Tegnap nagyon furcsa volt a jatek, kiszamithatatlan volt rossz ertelemben. Egyik meccsemen a ket belso vedom eltunt a palyarol, vagyis ott voltak csak nem latszodtak.
  Tizegyeneseken azert varialhatnanak. Nekem ugy tunik a kapusnak konnyebb a dolga mint a rugonak. Eldontottem hogy jobbra lovom laposan, aztan jobbra a pipaba, majd kozepmagasan, a negyediket megint laposan. Az ellenfelem kifogta mindet. Lenyegeben eleg csak az iranyt eltalani es nagy valoszinuseggel vedi a kapus.

 19. 28.-án jön a jelzett hibák javítása.

 20. Üdv.
  Van vmi új info nov 11 ig,mi varható?
  Esetleg új hivatalos info?