Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Jó lesz az majd. Van egy puki a csapatban.

 2. Azokat a stadionokat használjuk ami van.

 3. Puskás Stadion tudtommal nincs benne

 4. Az Európa bajnokság 24-es mezőnye többé – mint kevésbé meg van. A sorsolást elkészítem. A Nemzetek Ligája döntője után lesz közzétéve. A stadionokat meghatározom, hogy melyik csoport melyik stadionban játszik majd. Mind a csoport meccsen, mint a kieséses szakaszban. Természetesen ez nem kötelező. Akik akarják azok beállítják a meccsen. A döntő kivételével. Azt mindenképp a wembley stadionban kell játszani. A wembley stadionban rendezett döntőről jó lenne egy videó mentés amit fel lehetne tölteni yutubera.

 5. Rudolf Bátor választás a Finn csapat. Még több hely is van, nem csak egy.

 6. értem
  köszi

 7. Szia Zsofesz. A szabály szerint mind az 55 válogatott választható. Vannak válogatottak, akiknek helyük lenne a 24-es mezőnyben, de nem jutottak ki. Ilyen PL Szerbia. Mindenki előtt ott áll a lehetőség, hogy válassza Észak -Macedóniát. És ott van még aki szintén résztvevő. Finnország. Gyanítom őket se fogja választani senki. Nem akarom megkötni a játékosok kezét. Mindenki válasszon kedvére való csapatot. Eleget tolták a kis csapatokkal az NL -ben. Gibraltártól kezdve – egészen az NL A ligáig. Így ha jobban megnézzük 4 csillagos csapatnál rosszabb csak elvétve kerül a játékosok kezébe. Másrészt nem akarok kötött előre megírt csoportokat, mert a sorsolás előtti várakozás izgalmát megölné. És tényleg jó lenne feltölteni a mezőnyt 24-re.

 8. Brecht miért szerbia?
  észak_Macedonia is szerepel a játékban,igy ha meg lesz a 24 nevező akkor az eredeti program is mehetne

 9. Nekem is tetszik az EB ötlet.

 10. Nekem tetszik ez az otlet,
  Tolem mehet ,

 11. Jó lenne egy 24 csapatos valós lebonyolítású EB -t összehozni. Még 4-5 játékos jelentkezését szívesen fogadom. Az alábbi linken http://www.pesklub.com/22217-2/#comments. Vasárnap este zárom a jelentkezési határidőt. Addig lehet még csatlakozni a mezőnyhöz. Jelen pillanatban 19 -20 fővel számolok. Lehetőleg a legtöbb játékos továbbjutását helyezem előtérbe. A jelenlegi 20 indulónál is 16 továbbjutó lesz. Az igazi Európa bajnokság hangulata érdekében ötletszerűen felvetem nektek a lehetőséget, hogy a tényleges Európa bajnokság stadionjaiban játsszuk le a mérkőzéseket. Mégpedig úgy, hogy minden csoport külön stadionban játssza le a meccseit. Pl A csoport megkapja az Allianz arenát. Itt minden játékos beállítja meccs előtt ezt a stadiont. Mondjuk a B csoportban meg a Puskás stadiont. Természetesen sorsolás függővé is tenném. Lehetőleg minden olyan válogatott aki rendelkezik olyan stadionnal, ami ténylegesen szerepel az Európa bajnokságon lehetőleg abba játszhasson. A döntőt valóságban a Wembleyben rendezik. A döntőt pedig mi is ott játszanánk. Ha úgy gondoljátok ez jó ötlet, akkor így csináljuk. Ha nem marad a hagyományos lebonyolítás.

 12. Sziadztok, koszonom,es maradnek Olaszorszag szineiben

 13. A Nemzetek ligájának párosítását feltettem. 1×13 perces meccset kell beállítani. Az EB csapatválasztási sorrend is véglegessé vált. Új játékosunk Mo6ammed 58 pontot szerezve Kulacs Mátét is megelőzve megnyerte a versenyfutást. Jutalma, hogy elsőként választhat csapatot. Az EB végeztével egy klub torna fog következni. A jól bevált fordított draft rendszerrel. A hátrébb végzett játékosok választhatnak majd elsőként csapatot. Az új játékosok mé nem tudják ,de az évet záró Konföderációs gálára való kijutásért is zajlik az NL és az EB. Bővebb infó az aktuális szabályzat alján találtok.

 14. Frissítettem tegnap a WL statokat. Kocka is felkerült a térképre. 🙂 Az idei EB össze lett csatolva az NL -el. Csatlakozni a már meglévő fix mezőnyhöz az alábbi linken lehet: http://www.pesklub.com/22217-2/#comments
  A héten várhatóan véget ér Nemzetek ligája. A világ Ligával nem állunk rosszul. Akinek van elmaradt meccse az pótolja. Az alapszakasszal mindenkit megvárunk. Ez az A ligában Cube kiesésével 16 meccs. B ligában Timora ne várjatok. Az alapszakaszig nem lesz. Tehát rajta kívül mindenkivel játsszátok le az oda – visszavágós meccset. Az alapszakasz után még egyszer mindenki fog egy meccset játszani a másikkal. A pályaválasztás joga az alapszakasz után az előrébb végzett játékost illeti, de tőlem meg is egyezhettek. A játékos pozíciója miatti reklamációkat megnéztem. Ahol hiba volt javítottam. Ha valakit nem a megfelelő posztján díjazok szóljatok.

 15. Sziasztok! Valaki elkészítette az Nb2-t? Ha esetleg nektek megvan, akkor el tudnátok esetleg nekem küldeni a szelmisa@gmail.com-ra? előre is nagyon hálás vagyok érte! További szép napot kívánok nektek!
  Üdv.: Misi 🙂

 16. Annak a gólnak, nem az az említésre méltó mozzanata , hanem ami utána történt 🙂 Remélem Szabi nem tűnik el Amerikában ! Válogatott szintű játékos!

 17. Milyen rendes ez a Lali hogy leveszi Schönnek a labdát 😅

 18. Ha öngolt vág kib@szom a TV-t 🤣

 19. Funsho lovi majd a golt , csak meg nem dontotte el melyik kapuba

 20. Nem tudom szerintem a Barcelona sokáig nem fog meghatározó csapat lenni Europában…. Eszméletlenül Nagy az adosságuk, és most ugyan még jönnek az eredmények. De 3-év múlva már Messi, sem lesz… Jelenleg még tartják magukat. De ha az utolsó láncszem is kiesik értem messi-t nem hiszem hogy sok trofea-lesz majd a zsebben a következö években.. szerintem a két Madrid fog versenyezni és a Sevilla átveheti a Barcelona helyét egy idöre.

  Há nem tom 2x-er elég csunyán megvertetek minket. Nem lepödnék meg ha most is. Bármi lehet másik ágon Újpest remélem tuljut a kisvárdán. Furcsa lenne egy Kisvárdát látni a Kupa fináléban…. 😩