Szerző

“Mi a pálya”?

2013, máj 22 - 23:13 in Klub Információ, PES 2013

Sziasztok srácok.

Új föoldalunk van. Idáig a Duma volt a föoldal, ha a pesklub.com-ot beütötte valaki, akkor a Dumába érkezettl. Jó is volt az……. egy ideig.

Most erre a cikk / hír oldalra kerül az ember elsöre. Itt lesznek majd bejegyzések amit ki szeretnénk emelni. Lehet az például a következö kupa vagy bajnokság hírdetése, draftkiírása. Lehet egy cikk valami PES hírröl. Lehet egy torna végeredmény hírdetése. Sok dolog lesz majd.

A fö, hogy mindig a legfrisseb hír kerül felülre. Ez azért is jó ha olyanok látogatják meg az oldalt akik nem minden nap néznek ide. Benéznek és rögtön látják “mi a pálya”! Mi folyik itt éppen, melyik a következö esemény stb.

Azért is lesz jó hogy most például a következö kupa, ami a VB lesz, külön kap egy saját cikket. Ezt a cikket mindenki tudja kommentálni. Tehát a draft izolált lesz a többi hozzászólásoktól ami a Dumában megy. Így mindenkinek könnyebb követni. Szóval a csapatválsztásokat csakis a cikkekhez írjuk eznetúl.
Sokszor nehéz volt átlátni a Dumában a sok draft meg nevezést meg mindent. Így minden esemény, ami épp a tapétán van, kap egy saját cikket és ahhoz a cikkhez tud mindenki tenni hozzászolásokat.

Kipróbáljuk most ezt így. Reméljük jó lesz.

 

“Mi a pálya”? bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Vb-Dél-korea