Szerző

PES 2016 gameplay, interjú és képek

2015, jún 17 - 1:26 in PES 2016, PES Hírek, PS3, PS4

Ma kezdődött a nagy E3 Expo 2015 kiállítás Los Angelesben ahol jelenleg a média és a gamer fanatikusok élvezhetik (elélvezik magukat) a számtalan mennyiségű új játékok leleplezés falánkságát. Természetesen a KONAMI és egy korai PES 2016 verzió (pre-demo) szerepel a kiállításon.

 
Olvasgattam véleményeket és benyomásokat itten-ottan-amottan. Nagyon jókat írnak a játékról és nem félek kiejteni: bizakodóak lehetünk. Röviden összegezve: realisztikus, szép sima játékmenet és kiváló új ütközési rendszer. Tavalyi rész nagy lépés volt felfelé, idén ugyanígy folytatja a PES.

A IGN-nek volt külön ideje Adam Bhatti-val (PES Európai termékmenedzsere) ahol beszélgettek az újdonságokról és néztek/kommentáltak egy PES2016 meccset. Igazából nem mondott semmi újat, inkább ismételve rámutatott korábban bejelentett hírekre. Ezért nincs sok értelme elemezni amiket beszéltek. Viszont a sok duma és új játék-elem részletezés után a végén szó esett olyanról ami számomra tetszett mert a nagy hype, marketing és felfújások ellenére, egy egészen józan hozzáállást lehet észlelni.
A riporter kérése: “Levezetésként említsen 3 fődolgot a PES 2016-al!”
Bhatti válasza: “1. A játékmenet! Mindig az első számú prioritásunk marad, erre fektetünk mindig a legtöbb erőt!  2. A sok beépített animáció és grafikai finomítások amelyektől változatosabb és élvezetesebb játékélményt kapunk. 3. A teljesen átalakított kedvenc Master League és a nagyrészben átdolgozott myClub módok.”

A videó itt megtekinthető, de nincs értelme agyon-analizálni a játékmenet vagy grafikát miután még korai így júniusban elemezni egy nem kész terméket.

 

Alul meg láthatunk új képeket a PS4 exkluzív képimportálás funkcióról, Edit Mode, valamint myClub és Master League képernyőmentéseket.

PES 2016 gameplay, interjú és képek bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Kösz Maci! egyébként engem eddig nem győztek meg az új videók.A grafika úgy tűnik olyan amilyen volt, vagy csak a YouTube nem adja át,illetve a játékmenet ugyanolyan rohanósmmint a pes15 -ben.De ne legyen igazam.