Új tagoknak

Üdvözlet minden új idelátogatónak !

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk vagy egyszerűen csak érdekel téged az ,hogy egyáltalán itt mivel is foglalkozunk , akkor következik egy rövid bemutató.

Pro Evolution Soccer-t játszunk online egymással a PlayStaton 4 konzolon. Bajnokságokat, kupákat és barátságos meccseket nyüstölünk. Mindannyian magyarok vagyunk, változó szabad idővel és változó játéktudással. Van köztünk olyan aki minden nap játszik és olyan is, aki épp hogy csak be bírja fejezni a bajnoki meccseit a megadott határidőig.

Ha szeretnél játszani itthon illetve külföldön élő magyarokkal online és jobban meg akarod  ismerni a játékot vagy a társaságot, akkor jó helyre kerültél. Bátran írhatsz valamit a Duma menüpontba. Az a fórumunk. Nyugodtan be is jelölhetsz minket a PlayStation network-ön barátnak. A közösség minden aktív tagjának PSN id-je a Tagkönyv-ben megtalálható. Ha bajnokságban vagy kupában indulsz, akkor meg kifejezetten fontos hogy bejelöljél mindenkit a PSN-en kapcsolattartás céljából.

A bajnokságok és a kupák kb 1 hónapig tartanak. Mindig van egy lejátszási határidő ami alatt végezni kell az adott sorozattal . Jelenleg a bajnokság szervezője Karesz a kupákat Brecht 79 menedzseli. A meccseket nem meghatározott időpontokban játsszuk, hanem amikor ideje van az embernek és talál ellenfelet az indulók között online a PSN-en. Itt a honlapon is meg lehet beszélni időpontot a kívánt ellenféllel.Sőt az egyik legjobban bevált módszer ez ,de akár privátban is leegyeztetheted a meccseidet. Viszont ha elindultál egy tornán, akkor végig is kell vinni. Érdemes a szabályzatot ez ügyben elolvasni amit ugyancsak az Információ főmenüben találsz. Nincs semmiféle menetrend ami a meccseket illeti, abban a sorrendben osztod a zakókat, amilyenben csak akarod. Viszont ha már valakivel játszol egy meccset, akkor a legjobb, ha a visszavágót is egyből lenyomjátok. Ki tudja, lehet, többet nem találkoztok online és a torna végén kergetni kell egymást.

A meccsek után rögtön be kell írni az eredményt ide a honlapra hozzászólásban; bajnoki meccseket a Bajnokság-ba, kupameccseket pedig a Kupába . Nem kell mind két játékosnak beírni az eredményt, elég ha csak egyik teszi meg, de mind két fél felelőssége hogy az oldalon korrekt eredmény szerepeljen. Innen a szervező viszi be a táblázatba.

Bármilyen kérdésed lenne, csak írj a Dumában. Nem léteznek hülye kérdések! Olyan dolog ami egy tapasztalt gamernek nyilvánvaló, egy kezdőnek teljesen ismeretlen lehet. Sokan vagyunk akik szívesen válaszolunk kérdésekre.

Sok sikert és jó játékot kívánunk ha felkeltettük az érdeklődésed és úgy döntöttél elindulsz a zúzdában.