Szerző

Új fantasztikus PES 2015 videó

2014, Sze 1 - 15:02 in PES 2015, PES Hírek, PS4

Láthatunk egy újabb csodálatos PES 2015 videó-összeállítást Weedens-től

Új fantasztikus PES 2015 videó bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Tass tökéletesen egyetértek veled! 🙂

  2. Mert biztos most mindenki óvatosabb a nyilatkozatokat illetően. Lehetne itt sok mindent írni akár jót akár rosszat ,de a puding próbája úgy is az evés. Még akkor is jöhet egy patch ami mindent megváltoztat. Meg ott van a tény ,hogy hiába klappol minden offline ,ha online meg furán adja magát a játék. Szóval a demó után se leszünk sokkal okosabbak szerintem.
    Nekem kinézetre elfogadható. Szép megoldások ,cselek vannak benne és csak reménykedni tudok ,hogy tartalmilag is jó lesz ,de okosabbak csak akkor leszünk a játékot illetően ha már kipróbáltuk online módban is.Nekem az lenne a legfontosabb ,hogy érezzem az egyéniséget a játékosok közötti különbséget és olyan gépi nyomást vagy lebutítást ne érzékeljek mint az idei részben. Meg mondom őszintén eltelt 1év és ha győzök vagy vesztek azt se tudom eldönteni ,hogy most ez az én érdemem vagy a gépé. A csapatok közötti különbséget se nagyon lehet érzékelni a mostaniban . Szerintem az idei részben a mi jól kitalált draft rendszerünk kicsit elvesztette a jelentőségét. A megfelelő arányt találják el mindenbe és ne lehessen séma dolgokat csinálni benne akkor én már szerintem boldog leszek. Tökéletes játék úgy sincs .
    Az már jó jel ,hogy díjazták ,ez már bizalomra ad okot a részemről. Remélem a Fifa “továbbra” is jó lesz és akkor mind két tábor meg lesz elégedve 🙂 .

  3. Jó sokan írtak hozzá bármit is 🙂