Szerző

Török liga – PS4

2020, feb 25 - 20:50 in Bajnokság, PES 2020, PS4

Hamarosan vége a francia ligának, törökországban folytatjuk. Ez a liga kapta a legtöbb szavazatot a még nem játszott bajnokságok közöl. A csapatválasztás draft sorrend szerint zajlik majd, először az előző bajnokság résztvevői választhatnak csapatot, utánuk jöhetnek az új nevezők. Minden választónak 6 óra áll majd rendelkezésére, hogy válasszon. Ha ez nem történik meg, jöhet a következő draftoló. Nevezni hozzászólásban lehet.

 

Török liga

 

Draft:

 1. Csatog – Galatasaray
 2. Janek – Basaksehir
 3. Batigol745 – Fenerbahce
 4. Cube – Göztepe
 5. Manó – Besiktas
 6. Norbert – Trabzonspor
 7. Bravens – Antalyaspor
 8. Hunbecks – Kasimpasa
 9. Karesz – Alanyaspor
 10. Batigool – Kayserrispor
 11. Maniacop – Konyaspor
 12. Cujo – Genclerbirligi
 13. Gyurics – Denzilispor

+új nevezők (Batigool, Maniacop, Cujo, Gyurics). Köztük nincs sorrend. Aki hamarabb beirja a csapatot a draftolók után, az hiveti.

Mindenkinek 6 óra áll rendelkezésére, hogy válasszon (Védett időszak 24:00-tól 08:00-ig). Ha ez nem sikerül, jöhet a következő választó.

 

Nevezési határidő: Március 2.

Török liga – PS4 bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Karesz
  Tudom tanúsítani amit batigol745 mond! Sajnos mint ahogy írtam egy másik csoportban korábban hihetetlen mód elkerüljük egymást az online világban! Egyetlen egyszer beszéltünk meg konkrét időpontot ami végül az én hibámból nem lett jó! Ekkor mondtam is hogy nyugodtan írja be 3:0nak mert az én hibám! Rosszul jött ki sajnos de szerintem ez miatt ne batigol745 kapjon büntetést!

 2. Sziasztok!
  Karesz én is kicsit igazságtalannak tartom a büntetést..igazad van kettőn áll a vásár!!! Viszont én 1hónapja nem kaptam választ a Szalabtól ezt képekben is tudom igazolni mert minden beszélgetésünk meg van dátummal együtt!! A többit időre le tudtam játszani!!
  Március 3 volt a határidő a meccsekre befejezésére
  Addig minden meccem meg volt kiveve a Szalab

 3. Az ellenfelem nem tudott megjelenni a megbeszélt időre , majd , mondta írjam be a 3-0 – t ezt nem tettem meg mert nem tartottam tisztességesnek , hiszen le sem játszottam a meccset !

 4. Sajnálom Batigol ha igy gondolod. Volt másfél hónap a meccsekre. Kettőn áll a vásár. Nem az utolsó napojat veszem figyelembe. De egyébként se jelezted hogy nem tudjátok összehozni.Vagy tévedek?

 5. Göztepe

 6. Igazságtalan a draft büntetés mert nem miattam nem játszottuk le a mérkőzést ! Ha így marad koccolok srácok ! Szép napot Ez azt jelenti dobom ezt a ligát , és gondolkodom azon hogy egyáltalán itt maradjak!

 7. Istanbul Başakşehir

 8. Ha ilyen csekély lesz a létszám, nevezek!

 9. Valtozas! Nem indulok

 10. Nem nézek török focit de természeteszen nevezek

 11. udv.!
  szeretnek nevezni.koszi

 12. Meg erre lessz időm, ugyh nevezek én is

 13. Argentínnak jobban örültem volna, de sebaj!
  Ugyanakkor kérek mindenkit, hogy csak az nevezzen, aki végig is játssza bármi történik a mérkőzések és a frissítések során!
  Legyünk már ennyire felnőttek!
  Köszönöm!

 14. Jövök ha lehet

 15. Jövök

 16. Bravens és én indulunk