Szerző

PS4 játékmegosztás

2014, nov 18 - 16:10 in Klub Információ, PS4

Hogy lehet szabályok szerint játékokat megosztani PS4-en haverok között. Miket kell tekintetbe venni, mit jelent a “Primary”, “Activate” és “Deactivate”stb

Szövegben összefoglalva:

  1. Haveromnak vannak játékok amiket megvett a PS Store-ban és meg akar velem osztani
  2. Haverom megadja nekem a PSN adatait (email és jelszó)
  3. A gépemen létre hozok egy új User-t az adatokkal amiket megadott
  4. Belépek ebbe a profilba és a PS Store >> Library-ból letöltök játékokat amik érdekelnek (ezekért a haver már fizetett)
  5. Miután le vannak töltve, a haver a saját gépjén inaktiválja a profilját (Settings >> PSN >> Activate as Primary >> Deactivate)
  6. Én meg az én gépemen, a haver profilján aktiválom a haver profilját elsődlegesnek, Primary (Settings >> PSN >> Activate as Primary >> Activate)

Ha a feletti lépések megvoltak. Én fogok tudni játszani az én gépemen, saját profilom alatt, minden letöltött játékkal amit a haver profilján keresztül töltöttem le. Ha van a havernak PS Plus-ja, annak a tulajdonságait is megkapom, tehát játszhatok saját nevemben online multiplayer-t anélkül, hogy nekem nincs is saját PS Plus-om.
A haver meg a saját gépén folytathat játszani a saját profilján úgy, ahogy eddig is mindig tudott.
Ezt az Activate/Deactivate funkciót lehet használni felváltva akárhányszor, tehát én akármikor vissza adhatom haveromnak az elsődleges (Primary) engedélyeket úgy, hogy nálam inaktiválom és ő meg magánál aktiválja. De akkor nem fogok tudni játszani a játékaival saját profilom alatt.
Ha minden jól van konfigurálva, de valami okon fogva valami nem stimmel a játékkal, be lehet próbálkozni visszaállítani az engedélyeket (Settings >> PSN >> Restore Licences) és az után újból próbálni a megosztást.
Jah, és természetesen én is megoszthatom a haverral az én játékaim, miközben ő megossza velem az övéit (keresztbeosztás), ha a fenti lépéseket fordítva is megcsináljuk.

PS4 játékmegosztás bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Mindenki deaktiválja otthon a barátnőjét 🙂 és az adatait küldjétek el .