Szerző

PS Store-on a PES 2014

2013, szept 3 - 17:16 in Klub Információ, PES 2014, PES Hírek

PES2014PSStore

Ma végre hivatalossá vált hogy a PES 2014 megvásárolható lesz digitális verzióban a PlayStation Store-on.

Ugyanaz nap mint ahogy a játékot meg lehet venni az üzletekben, már fenn is lesz a Store-on, szeptmeber 19.

Több szempontból jó az hogy digitális verzióval játszik az ember. Többek között nem koptatja az olvasófejet, a ventilátornak nem kell ugyanannyit dolgoznia és gyorsabban tölt a játék.

Részletek hogy hány Gigabyte-ból áll és hogy hány Gigabyte-nak kell hogy legyen szabadon hagyva minimumnak a gépen, majd következik. Az is kérdéses jelenleg hogy lesz-e idén “online pass” kötelezés. Ezekröl nemsokára többet fogunk tudni.

PS Store-on a PES 2014 bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 3 4 5
 1. kösz Maci, megoldódott az online pass kérdés!
  most már csak gyakorolni kell, mert még kicsit idegen a gyermek:)

 2. Itt az utasítás újra, az online pass kérdés kiegészitövel:

  Mondjuk Tom, Jerry, Mickey Egér és a Vuk négyeszt alkotnak és meg akarják együtt vásárolni a PES 2014-et a PS Store-on. Most példaként azt mondjuk hogy 60€ kerül.
  Ahogy korábban elmagyaráztam, ketten (az elsö kettö letöltö) csak egyszer tölthetik le a játékot. Ha utána beszar a gép vagy valami hasonló, akkor többször nincs esély megkapni. Ezért jó ötlet hogy azok kevesebbel jönnek.

  Tom – 20€ – Akárhanyszor letöltheti a játékot a gépére
  Jerry – 20€ – Akárhanyszor letöltheti a játékot a gépére
  Vuk – 10€ – Csak egyszer töltheti le
  Mickey Egér – 10€ – Csak egyszer töltheti le

  Tom csinál egy profilt a gépére (baloldalt a fömenüben) és arra majd csinál egy új PSN Accountot (más email cím kell mint amit már használ jelenlegi PSN accountra)
  Ezen az új accounton a PS Store-ban megveszi a játékot (ehhez kell vagy PS Store kártya vagy müködö bankkártya, mint például VISA vagy MasterCard)
  Ha megvette, a gépen deaktiválja a játékot (Account Management >> System Activation >> Deactivate)
  Megadja az új PSN Account adatait (email és jelszó) Vuknak és a Mickey Egérnek.
  Ök is csinálnak maguknat új profilt a gépre (mindegy hogy nevezik el, de mondjuk “TomAccountjaNemTörölniBazdmeg” példaként) és ezen az új profilon belépnek a PSN-re a megkapott adatokkal amit kaptak Tom-tól (“Use existing” mikor kérdezi hogy új Accontot vagy létezövel akarsz belépni)
  A PS Store-ból leszedik a játékot, bent a PS Store-ban a “View Downloads”-oknál lehet találani. Letöltik!
  Telepitik a játékot és elinditják. Szól a játék h van a frissités “version 1.01”. Lehet telpíteni. És utána a Data Pack-et is, a játékon belül.
  Ha online próbál menni a játék akkor fog kérni Online Pass-ot. Azt kell választani hogy “buy” vagy “purchase”, magyarul “vásárolni” és ilyenkor a PS Store-ba küld. Onnan le lehet tölteni ingyen! Ezt csak az elsö letöltönek kell megcsinálnia. Az utánlévö letöltöknek már ott lesz az Online Pass mikor elöször megnyitják a PS Store-ban a “Downloads”-okat. Tehát a 3 utso letöltö rögtön le fogja tudni hozni az Online Pass-ot a játékkal együtt (és még esetleges labdák, avatarok, stadionokkal is együtt)
  Utána kilépnek a gépen erröl az új profilból és kipróbálják a játekot a gép normális profilján (azon amin általában szoktak játszani máskor is, online is próbáljátok ki a szokásos psn névvel)
  Már soha nem kell visszalépniük ebbe az új “Tom profilba”
  Ha minden okés és müködik a játék, szólnak Tomnak és Jerrynek hogy “minden okés, le van szedve a játék és müködik”
  Most, Tom felmegy a Sony Entertainment weboldalra és deaktiválja a PSN Accountot (https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/devices/device-media-list.action?displayNavigation=false Account >> Media and Devices >> Game >> Deactivate All)
  A FÖLÖTTI LÉPÉS UTÁN AZ ELSÖ 2 LETÖLTÖ SOHA TÖBBET NEM LÉPHET VISSZA A TOM ACCOUNTJÁBA PSN-re.
  Innentöl Tom és Jerry leszedheti a játekot online pass-al együtt magugnak külön gépükre. Jerrynek persze ugyanúgy kell csinálni magának új profilt meg letölteni, ahogy Vuk és Mickey csináltak.
  Tomnak már csak le kell tölteni.

  BAROMI FONTOS!!!!!! Azok után hogy Tom deaktiválta az accountot a Sony oldalon AZ ELSŐ 2 LETÖLTŐ SOHA TÖBBET NEM LÉPHET VISSZA ABBA AZ ACCOUNTBA MERT AKKOR ELVESZÍTIK A JOGOT HOGY JÁTSZHASSANAK !!!!! ÉS TÖRÖLNIÜK SEM SZABAD!!!!

  ARRA IS FIGYELJEN AZ EMBER HOGY NE DEAKTIVILJA ORRBA SZÁJBA. CSAK EGYSZER LEHET DEAKTIVÁLNI ÉVENTE AZ ACCOUNTOT, EZÉRT IS CSINÁLTUNK ÚJ ACCOUNTOT ILYEN MEGOSZTÁSNÁL.

  EGY javaslat az elsö kettö letöltönek hogy véletlenül se lépjen már vissza Tom PSN accountjára az az hogy ne használja az “auto-login” funkciót a PSN fellépésnél Tom accountjára. Azt pipálja ki.
  Így akkor is ha belép Tom profiljába a gépen elkerüli hogy véletlen fellépjen a PSN-re is.

 3. Nálunk még a helyzet változatlan.Fiyoonak most adtam meg az IBAN számomat mert külföldi átutaláshoz az is kell,Carlosról nem tudok semmit

1 3 4 5