Szabályok

Állandóérvényű szabályzat minden bajnokságunkra – a változás jogát fenntartjuk!

A beállításokat, szabályokat minden bajnokság előtt kiírjuk a fórumba is!

Beállítások:
Mindenki 2x játszik mindenkivel!
Szerver: IT – 03
Match time – 12 min
Injuries – on
Ball type – mindegy
Time limit – long
Extra time – off
Penalties – off
Substitutions – 3
Jelszó (hogy ne lépjen be ismeretlen): HUN
A meccsek este, tiszta időben legyenek!
És kérünk mindenkit, hogy a fair play szellemében játsszon! Az ellenfél góljainak visszajátszását ne lépjük át, ha az ellenfél gólparádézik, ne lépjünk ki stb..
Továbbá, akinek nincs beállítva a játékon belül a chatre gomb, az állítson be egyet! Ez a settingsben (x-box kontrolleren) sima R.
Emellett az egyik (általában a hazai, de megállapodás kérdése) játékosnak be kell írnia a fórumba és a tabellába az eredményt, és ezt képpel alátámasztani.
Beszámolókat is szívesen látunk, hosszabbat, rövidebbet!

A bajnokságokat egy egész szezonon keresztül tartó lista, a HPR lista tartja össze.

Mi az a HPR?

Egy teljes szezont végigkísérő tabella, amiben az összes bajnokság szerepel, és részben kiegyenlíti a csapatkülönbségeket. Annak a csapatnak a divíziós pontját, aminek a szorzóját keressük, elosztjuk a legerősebb csapat divíziós pontjával. Ezzel megkapjuk a szorzót, amivel végül megszorozzuk a bajnokságban szerzett pontjait. Pl. ha a legerősebbnek 350 az értéke az erősorrendi listán, a leggyengébbnek meg 595, akkor a leggyengébbel elért pontszámot megszorozzuk ezzel az értékkel: 595/350= 1,7

A bajnoki helyezések pontjai a létszámtól függően nő tízesével. Azaz pl. 12 nevezőnél az utolsó 10, míg az első 120 bónuszpontot kap.

Emellett fontos tudni, hogy a kupagyőzelem 40, a kupa 2. hely 15 pontot ér.

Draft: a bajnokságokat mindig csapatválasztással, azaz drafttal kezdjük. Egy játékos egy csapatot választhat. A sorrendet az előző bajnokság szabja meg. A végeredmény szerint fordított sorrendben választunk (az utolsó választ elsőnek).

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.