HunPatch 2017 (fórum)

Letöltés és információk: http://www.pesklub.com/proevo-hunpatch2017-download

HunPatch 2017 (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Elvileg MINDET le kellene tölteni, mert egymásra épülnek a cpk fájlok, ill. az EDIT (+team stb.) fájlban be vannak jegyeztetve.
  Természetesen ha pl. a menüzenéket nem szeretnéd letölteni, azt megteheted, vagy ha a több GB-nyi külföldi arcokat, esetleg a szurkolói hangokat… de ebben az esetben manuálisan át kell szerkesztened a dpfilelist.bin-t (mert abba minden összetevő be van jegyezve, és ha csak 1 is hiányzik, már csak az alapjátékot adja be rendszer).
  Ha a telepítés után kavarodás lenne, mert nem minden jól jelenik meg, akkor olvass vissza itt a fórumban, s többször is megtalálod a részletes teendőket.

 2. Köszi, és mindent le kell tölteni hogy jól működjön ?

 3. Komplett patch-ről van szó, tehát csak akkor működik, ha az alapjáték + DLC1 + DLC2 + DLC3 (ha tört játékod van, akkor a speciális DLC-k, amelyek a töréssel kompatibilisek) + exe 1.04.01 feltelepítése után MINDEN összetevő bemásolásra kerül a download mappába + a save mappába.
  Tört játék esetében (mivel nem minden összetevő lehet kompatibilis a játék alapjait képező eredeti játékkal) gyakran összezavarodik a dpfilelist.bin, ezért manuálisan kell bejegyeztetni ilyen esetben a download mappa összetevőit.
  (Minden itt a fórumban többször is részletesen leírásra került, csak vissza kell olvasni, ha valakit komolyabban érdekel.)

 4. Ugy értem pl. Pte patch vagy Next seaspn patch-el működik-e ?

 5. Kompatibilitás: Konami 1.04.01 Patch; DLC 3.0

 6. Melyik patch-el működik ez ?

 7. Örülök, hogy tudtam segíteni. 🙂

 8. ACP22:
  Köszönöm szépen, mostmár működik. Pedig azt hittem, hogy mindent megcsináltam. 😀

 9. Szia Dávid!
  A save mappa tartalmát a következő helyre kell bemásolni (meghagyva a saját SYSTEM fájlodat):
  C:\Users\Felhasználónév\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2017\save
  A leírásod alapján ez lehet rossz helyre másolva.
  Elvileg működnie kellene…

 10. Helló, én manuálisan bejegyeztettem a DpFileList Generatorba az összetevőket egytől egyig, mivel nekem sem voltak jók a logók. Ugye megcsináltam ezt és csak az ‘OTP Bank Liga’ és a ‘Merkantil Bank Liga’ logója jó. Az összes csapat ami benne van francia, és a nevük is a francia csapatoké. A Magyar csapatok logója pedig a ‘Liga BBVA Bancomer’, valamint az ‘Other American Latin Teams’-ben találhatóak meg. Viszont a nevek itt se stimmelnek. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Újra kéne csinálni az egészet, a játék telepítésétől?

 11. mindent le kell töltenem és betenni a megadott helyre . vagy elég csak azt ami nekem kellene ezekeből?

 12. David1010:
  Mivel tört verziód van, valószínű, hogy a DpFileList.bin-edbe bezavart a tört exe.
  Tehát manuálisan kellene a download mappában található összetevőket bejegyeztetned a következők szerint:
  http://www.pesklub.com/proevo-hunpatch2017-forum/comment-page-19/#comments
  Kövesd az általam 2017. augusztus 21-én 15:15-kor írt hozzászólásban foglaltakat.
  Elvileg működnie kellene…

 13. Már csak a csapatok logóit nem mutatja jól, azzal mi lehet a gond?

 14. Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.
  Ma beraktam a játékba a patchet, de a játékosok és a logók nem változtak át. Ez mitől van?
  Attól is lehet hogy a hunpatch_off is bent van? Valamint az baj hogy a DpFileList ből csak a tört van bent a másik nem?
  Válaszokat előre is köszönöm 🙂

 15. Sziasztok, engem csak egy dolog érdekel: melyek azok a fájlok, amelyek szükségesek ahhoz, hogy jól menjen a patch? CPY-s verziója van meg a játéknak, nem staem-es. Előre is köszönöm!

 16. Hali nekem olyan problémám lenne hogy sem az Nb1 se az nb2 és csapatok mezein nem jelenik meg a BL/El logó ez mitől lehet mivel a pes 2013 ban anno simán rajta volt a csapatok mezén legyen az pl az mtk

 17. Sziasztok, nekem egy olyan problémám lenne hogy az otp bank ligánál nem jó a logo, meg néhány csapatnál sem.
  Tudom hogy már volt másoknak is ilyen problémájuk, csak én nem találtam meg a választ hogy mit lehetne ez ügyben tenni, és ha találtam egy linket akkor az már sajnos nem működött.
  Szóval ha valakinek van megoldása a problémára akkor az ha segítene azt megköszönném.
  Válaszokat előre is köszi. 🙂

 18. dondiegoooo Segitettem mar 1- 2 embernek itt a forumon, volt hogy kertek, volt hogy felajanlottam(uzenetben). De van olyan akinek mar jobban el sem lehetne magyarazni a dolgokat, akkor sem tudja megcsinalni, vele mit tudsz kezdeni, most oszinten? Nekem is volt problemam vele az elejen, de elmondtak valamit, megcsinaltam + rajottem egy dologra és jó lett. Nem ugy ertettem, hogy ne segitsen az embereknek, hanem ugy, hogy akinek vegkepp nem sikerul megoldania azt hagyja.

 19. Sziasztok! Először is nagyon szépen köszönöm ACP22, hogy a számba rágtad. Így sikerült! És nagyon tetszik! Nagyon szép munkát végeztetek, gratulálok hozzá! Sajnálom, hogy nem lesz időtök folytatni a fejlesztést. Trololo neked pedig kívánom hogy hagyják rád is, ha h*lye leszel. Piszok kedves ember vagy. 🙂

 20. Hivatalos kiadás nem lesz, csak belső használatra készül idén a patch.
  Félkész kiegészítőt nem adnék ki… az NB2-es játékosok arcbeállításai továbbra is hiányoznak, továbbá a külföldi ligák frissítgetése (új igazolások, felállások, mezszámok, hiányzó miniarcok) zajlik még kb 1-1.5 hónapon át.
  S mivel idén is csak ketten maradtunk – úgy, hogy sok tekintetben nulláról kellett kezdeni és megtanulni minden szerkesztést -, nem kívánok már erőn felül beletenni időt és energiát… sem a szerkesztésbe (hogy minden elkészüljön), sem a megjelenést követő – másoknál felmerülő – telepítési problémák orvoslásába…
  Úgyhogy 99%, hogy nem lesz kiadva. Tehát ha helyhiánnyal küzdesz, töröld le a gépedről nyugodtan…