HunPatch 2017 (fórum)

Letöltés és információk: http://www.pesklub.com/proevo-hunpatch2017-download

HunPatch 2017 (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Az már 100%, hogy nem lesz akkor a 18-ra? Mert a megjelenés óta a patch miatt van fent az alapjatek, de akkor letörlöm, ha nem lesz.

 2. Most akiknek nem megy a berakása, rájuk kell hagyni. Szerintem jó páran szeretnénk mi azt a 2018-as verziot is 😀

 3. dondiegoooo:
  Szerintem már nem jársz messze. 🙂
  Az eredményes telepítés lényege az lenne egyébként, hogy mindent úgy csináljon az ember, ahogyan az szájbarágósan le van írva. 🙂
  (Te mindent “ugyanúgy” csináltál, még sincs pl. menu.cpk fájlod sem… 🙂 )
  Tehát a lényeg:
  1. az 1.04.01 version (exe) + Data Pack 3.0 legyen alapból feltelepítve (a verziószámot ellenőrizni tudod pl. az Options menüpont alatt is – amint már megírtam lentebb)
  2. MINDEN összetevő legyen letöltve és bemásolva a download és save mappába
  a save mappa helye:
  C:UsersFelhasználónévDocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 2017save
  A SYSTEM fájlt a játék hozza létre; ez tartalmazza a profilbeállításaidat (pl. passz módok, mi jelenjék meg a játékosok neve fölött stb.)
  A letöltések között van egy menü mappa is!!! Ebben emlékeim szerint több változat is található (FTC, Újpest, Vidi, Általános), replay-es és no replay-es verzióban egyaránt. Válassz ki egyet, amelyik szimpatikus, és a mappából másold a többi fájl közé a menu.cpk fájlt. Ha replay nélküli változatot szeretnél, akkor töröld ki a “_noreplay” utótagot a fájl nevéből, hogy csak a menu.cpk név maradjon.
  Mivel neked is eredeti játékod van, elvileg a DpFileList fájlommal is kompatibilis kell legyen.
  (Ez a fájl tartalmazza azon összetevők megfelelő sorrendű listáját, amelyet a játék beolvas a download mappából. Ha csak egy fájl is hiányzik a mappából, nem jelenik meg egyik öszetevő sem, hanem vagy fekete képernyő, vagy az alapjáték – és így lehet, hogy a DpFileList is átíródik.)
  3. A főkönyvtár Settings fájlját nyisd meg, és az online portot állítsd nullára.
  Tudniillik, a játék minden más esetben szervert keresget és live update frissítéseket végez, s azt adja be alapból pl. a barátságos meccsekhez is. Tehát a szerkesztett adatbázis nem fog megjelenni!!!
  4. Ha elindítod ezek után a játékot, és még mindig kavarodások vannak, akkor a DpFileList Generátorral szépen jegyeztesd be a MEGFELELŐ sorrendben(!!!) (a kép alapján) a download mappa cpk fájljait.
  Fontos tehát, hogy pl. ne abc sorrendben, hanem úgy, ahogy a képen a jobb oldalon egymás alatt következnek. A generátort felül állítsd át DLC 3 verzióra, majd mentsd el a változásokat (generate).
  Elvileg működnie kellene…

 4. ACP22 köszönöm szépen a segítséget! Először is sorba raktam a dolgokat a dpfilelist generatorral. A save mappába helyezendő system fájlomról nem tudok semmit. Hol van? Le kell tölteni? Na de hagytam, elindítottam. Megörültem, mert ria-ria. 😀 Ez nagyon tetszett. De aztán a OTP Bank ligában csak külföldi csapatokat láttam. A spanyol logók jók, de a csapatok nevei még a régik. A magyar válogatott játékosainak neveinek a fele ugyanaz. Mást nem néztem. Lehet az a system fájl rontotta el? Meg a te képeden láttam menu.cpk-t, de nekem olyan nincs. Ez is elronthatta? Közel járok a megoldáshoz? Mert ha nem, akkor ilyen egyszerű licensz patcht keresek valahol. Csak azt meg megtalálni nem egyszerű. Vagy csak a logós cpk-t hagynám benne, mert az legalább működik. Csak nem tudom melyik az. 😀 Tudsz ajánlani egy egyszerűbb megoldást? Szerintem kicsit bonyolult ez a telepítés dolog. Igazából csak az alap csapatok licensz-megoldása lenne nekem szükséges. Nekem az is elég lenne. Köszönöm!

 5. dondiegoooo:
  Szia! Nem rád gondoltam… 🙂
  Nos, a te esetedben a 2017-es patchről beszélhetünk, ha jól gondolom.
  1. A letöltések közül a download és save mappa összetevőit le kell tölteni, és bemásolni a megfelelő helyekre.
  (A save mappába még tedd be a te System fájlodat is.)
  2. Az online port is jól van 0-n.
  3. Elvileg akkor nálad a DpFileList-nek is működnie kellene…
  Elviekben “version 1.04.01; data pack 3.0”-t kellene, hogy kiírjon a játék…
  (Ezt a menü –> options –> Data Version pont alatt is ellenőrizni tudod, ha a játékot elindítottad.)
  4. Ha más verziót ír ki, akkor esetleg manuálisan kell a DpFileList fájlba bejegyeztetni a download mappa összetevőit.
  Erre vonatkozólag itt a fórumban keress vissza a 2017. augusztus 21. 15:15-ei hozzászólásomra, ahol gyakorlati útmutatót találsz a megoldásra.
  (Ha az exe verzió más (nem 1.04.01-es), akkor annak összetevőit is be kell szerezni. De eredeti játék esetén ezt a hivatalos frissítések időpontjakor feltelepítette a steam…)
  Ha mindezek ellenére sem oldódna meg a problémád, akkor azt javasolnám, hogy telepítsd újra az alapjátékot (+dlc 1-3 – ezt a rendszer elvileg alapból felteszi, mert online csak így lehet játszani), majd utána újra próbáld bemásolgatni a download és save mappa elemeit.
  (Ezeket addig másold át a gépen máshová, tehát nem kell újra letöltögetni, hanem csak az alapjáték feltelepítése után újra bemásolgatni. Természetesen a dlc 1-3 összetevők már alapból fel lesznek telepítve, azokat nem kell lecserélned az általam feltöltöttekre. Viszont a DpFileListemet be kell másolnod.)
  Remélem, tudtam segíteni.

 6. Sziasztok! Remélem az én kommentemet nem érezted agresszíónak ACP, ha igen elnézést kérek. Tisztában vagyok azzal, hogy nem kis dolog egy ilyen kiegészítést összehozni a játékhoz. Biztosan sok-sok pes rajongó örül is ennek és köszönkjük! Nekem eredeti a játékom, dlc 3-as kieggel, és a megfelelő verzióval. A downloadba, és a save mappába kerültek a letöltött dolgok. Majd az online port 0-ra állítás is megtörtént. Mást nem csináltam. Mégis a játék futása közben kiírja, hogy nem kompatibilis vagy valami ilyesmi. Azt is észre vettem, hogy a “press any button” képernyőnél már csak a dlc2-es verziót írja. Valamit rosszul csináltam? Kihagytam valamit?

 7. joemen007:
  Idén nem várható hivatalos kiadás, csak a munkaverzió a szerkesztők számára.
  Decemberben 2x is külső segítséget kértem itt a fórumban a magyar klubcsapatok arcbeállításához (amely semmiféle szakmai előképzettséget nem igényelt), de egyetlen érdemi visszajelzés és segítség sem érkezett azóta sem, úgyhogy feladtam a hivatalos kiadás lehetőségét.
  Továbbá idén el szeretném kerülni azt a helyzetet, hogy az emberek 95%-ának nincs eredeti játéka, ebből adódóan telepítési gondok adódhatnak… valamint hogy azok próbálkozzanak a patch telepítésével, akiknek az erejét ez meghaladja, így csak felesleges agressziójukat próbálnák itt levezetni a szerkesztőkön…

 8. Sziasztok ! ACP22 – től kérdezem , hogy mikorra várható a pes 18 hunpatch ? Jó lenne , ha lenne hozzá magyar kommentátor is ! Olyan aki a meccsről beszél ,és sűrűbben mondja a játékosok nevet ,és kevesebbszer ismétli önmagát !

 9. Sziasztok! Nekem sehogy se működik a patch. Mindent a helyére másoltam, ahogy a leírásban olvastam, de semmi. Csak valami hibaüzeneteket ír. Nem tud valaki valamiféle telepítős verziót? Én még egy sima javított nevekkel ellátott patch-nek is örülnék. Remélem valaki tud segíteni. Köszönöm!

 10. Kedves ACP, esetleg a fradi újpest szerkesztésedet nem adnák ki egy minipatchként? vagy csak a csapatok edit fájlját, nem tudom hogy működik, de nagyon örülnék neki, ha valahogy be lehetne emelni a játékba ezt a két csapatot.

 11. A Vác fc mezei nincs meg valakinek?

 12. Sziasztok! Van egy kis problémám!
  Az OTP Bank ligában a francia csapatok vannak benne (pl: angers,monaco,stb.) és az OTP bank másodosztályában pedig a francia 2 osztály csapatai vannak benne és a PLA league-ban pedig vannak a magyar csapatok amik az OTP Bank ligába kellenének hogy legyenek de nem ott vannak hanem itt a PLA league-ba!
  A bizonyos magyar csapatokban nem is a valósághű játékosok vannak hanem fura nevű emberek!!!!!
  Mit tudok csinálni? MI a teendő?
  Kérlek segítsetek!!!!!!!!!
  Előre is köszönöm a válaszotokat!!!!!

 13. Sziasztok!
  Nekem össze vissza vannak a csapatok, az egész otp-bank liga más címerrel van, és nem azok a játékosok vannak benne akik kénének. Kérlek küldenétek egy DpFilelist et amivel flül tudnám ezt írni?

 14. Sziaszasztok! az a problémám,hogy nem jók a logók a játékba és ezzel mit tudok kezdeni?

 15. Sziasztok!
  Lehet, nem jó helyen próbálkozom a kérdésemmel, de segítsetek kérlek.
  A játék egyik napról a másikra megadta magát. Eddig nem volt semmi gond, ma viszont a bejelentkező logó után, hibával kilép. Nem történt semmi, nem változtattam semmit.
  Gondoltam sebaj, kezdem elölről, de újra telepítés után ugyanaz a helyzet. Ugyanazt, ugyanúgy raktam fel, mint eddig, mégsem akarja…
  Mi baja lehet? Egy hasznos ötletnek nagyon örülnék… 🙂

  Köszi!

 16. Norbertke:
  Semmi gond nincs nálad, ne aggódj. Emlékeim szerint már hónapokkal ezelőtt leírtam neked vagy más e témába vágó kérdésre, hogy a PES-hez magyar stadiont a Puskás kivételével még nem készítettek eddig.
  Tehát egy NB1-es és NB2-es csapatnak sem láthatod a játékban a stadionját.
  Amit én tenni tudtam az az volt, hogy a fake Burg Stadiont kineveztem “OTP Bank Liga Stadion”-nak, elláttam magyar háttértáblákkal, és ehhez rendeltem hozzá minden magyar klubcsapatot. (A klasszik csapatokat pedig a Puskáshoz, amelyet nappali modban sikerült betennem.)
  A kérdőjeles preview kép abból adódik, hogy az a “Home Stadium” képe.
  Amit esetleg más videókban láthattál, hogy stadionkép is van a magyar csapatokhoz, az nem PC volt, hanem PS4. PC-n idén lehet először preview képet betenni.
  A magyar stadionnevek pedig abból adódnak, hogy az EDIT menüben a Home Stadium alatt be lehet gépelni a csapat stadionjának a nevét.
  Ha más külföldi vagy fake stadionokban szeretnél meccset játszani a magyar csapatokkal, akkor az EDIT menü Home Stadium pont alatt bármelyikhez hozzá tudod rendelni a kívántat.

  Egyébként pedig érdemes felnézni a HunPatch2017 letöltés topikjába, mert a 2017-2018-as szezon már több összetevőjében is frissítve lett az első kiadás óta. (A frissítések időpontjai szerepelnek a linkek mellett, így könnyen ellenőrizhető, hogy az adott összetevőből van-e újabb változat.)

 17. Szia Peti. Legutóbb, amikor problémával írtam (kb 4-5 hónapja) akkor a gépemmel volt a gond, nem bírta el a játékot. Vettem új gépet. Minden jól fut jelenleg, semmi hiba nincs logókban csapatokban játékosokban stb. Viszont sajnálatos módon egyetlen hiba akad, nem értem miért: 1 stadion sincs 1 csapathoz sem. Kivéve az OTP Bank stadion, valamint talán a puskás. Egy példa: mondjuk egy szeged elleni kupameccsen az etihad stadiumban indul el a meccs, valamint szinte minden magyar csapatnak a bajnoki stadionja karrier módban az otp bank stadion, valamint egyetlen stadionhoz sincs previewkép, amikor beálllítanám (ahogy ezt egy videóban néztem, hogy ott kéne lennie a stadionoknak ilyen previewképe, hogy pl. Sóstói stadion), de csak egy kérdőjelet, meg alatta egy random ismeretlen stadiont mutat.

  így néz ki a mappám, valamint a programon belüli sorrendem is ugyanaz. 🙂 és amint említettem csak stadionokkal van gond, szóval nem tudom mi lehet a probléma.

  https://i.imgur.com/eXcLtpc.png

  https://i.imgur.com/BXGWMBM.png

 18. Sziasztok!
  Editoros arcbeállításban szeretnék segítséget kérni a készülő HunPatch 2018-hoz (PC).
  Mivel idén az előző években elkészített speciális arcok már nem emelhetőek át a játékba, jobb híján az editoros arcbeállítás marad. Ha lenne 4-5 megbízható segítő, akik vállalnák a fennmaradó 28 klubcsapat arcainak beállítgatását, akkor ez nagyban megnövelhetné a patch hivatalos kiadásának esélyét.
  Edit fájlt küldenék PM-ben, illetve a szükséges instrukciókat is leírnám.
  A szerkesztéshez DLC 2.0, Exe 1.03 alapjáték (vagy ezzel kompatibilis patch) szükséges.
  Ha valaki szívesen segítene, az jelezze PM-ben vagy akár itt a fórumon is.

 19. sziasztok, nem tudja vki, hogy hol lehet most megcsípni a PES 2017-et jó áron (online)? A steamen jelenleg sajnos nem elérhető.

 20. Sziasztok. Nagyon jó a pach, gratula hozzá! Nekem csak az a bajom hogy néhány mb1-es csapatnak nem jó a címere, más kűlföldi csapat címerei vannak helyette. Elvileg van hozzá egy másik cpk. fálj amit ha bemásolok megjavul tőle, de sehol sem találom hogy hol tudnám letölteni.. Ha valaki elkűldené nagyon hálás lennék.
  Köszönöm!