HunPatch 2017 (fórum)

Letöltés és információk: http://www.pesklub.com/proevo-hunpatch2017-download

HunPatch 2017 (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Ja, értelemszerűen majd a generic mappában található általános menüt válaszd ki (hacsak nem FTC, Újpest vagy Videoton menüt szeretnél – de ezeknél ugyanígy megvan mindkét változat.)

 2. Köszönöm szépen!:)

 3. Attila0215:
  Régebben a fórumra tettem fel valóban egy ilyen menü verziót, de ez már nem él. Töröltem, mert pl. a magyar ligában a francia Ligue1 logó a replay az eredetiben.
  Viszont most a menu link alatt találsz az általános menühöz is replay logó nélküli változatot is. Tehát a középkezdéssel nem lesz gond és a francia logó sem zavar be.
  Ezt úgy tudod telepíteni, hogy a download mappába bemásolod a menu_noreplay.cpk-t, majd törlöd a végét, tehát, hogy menu.cpk legyen, mert ezen a néven tudja beolvasni a játék.

 4. Elnézést,rosszul kérdeztem.
  Van egy “menu_gen_with_pes_replay” nevű fájl,hogy jó legyen a visszajátszás,mert így belelóg a középkezdésbe mikor gólt rúg valaki.Ezt honnan tudnám letölteni?

 5. Attila0215:
  Sajnos tartalmilag nem tudom értelmezni a kérésedet…

  rumlziE:
  A cpk fájlokat a CriPackedFileMaker v.2.40.13.0 nevű programmal lehet kicsomagolni illetve szerkesztés után becépékázni.

 6. Sziasztok,letöltöttem a HUNPATCH 2017-18 szezoni mezeket de nem tudom megnyitni őket PES Next-Gen CFM-ben mert azt jelzi,hogy hibás pedig engem a fradi mez érdekelne mert szeretném egy másik játékhoz(mobilos) átkonvertálni.Valaki aki tud kérem segítsen vagy küldje el nekem a Fradi hazai mezét!Előre is köszönöm! Vagy esetleg valaki e-mailben el tudná küldeni? koczkajohnny@gmail.com

 7. Sziasztok!
  Valaki tudna küldeni egy linket az M4Sportos replayről?

 8. Sziasztok! A DVSC új mezeit PNG-ben eltudnátok nekem küldeni? PS4-re kellene 🙂
  riverplatehungary@gmail.com

  Köszönöm!

 9. Újpest menü (ML mod):

 10. Videoton menü (ML mod):

 11. Sziasztok!

  Megjelent a beígért frissítés, amely a HunPatch 2017 fülről letölthető.
  Akinek már fenn van a HunPatch valamelyik idei változata, annak már csak az “új”-jal megjelölt összetevőket kell bemásolgatnia a download ill. a save mappába.
  Akinek gondja volt a DpFileList binnel, került fel egy másnál tesztelt, működő változat a tört játékhoz is, illetve a leírások között van mellékelve egy kép arról, hogy végső esetben a baris féle DpFilGenerátor 1.8-cal milyen sorrendben kell bejegyeztetni a download mappa elemeit.

  PES HunPatch 2017 v.3.0 (Season 2017/2018)
  /ACP22 – Pali74/

  – Az OTP Bank Liga 12 együttese a 2017/2018-as idényre korrekt keretekkel, felállásokkal, valós stadionnevekkel, edzői képekkel (Ligue 1 helyére betéve)
  – A Merkantil Bank Liga NB2 20 csapata a 2017/2018-as szezonra korrekt keretekkel, felállásokkal, valós stadionnevekkel, edzői képekkel (Ligue 2 helyére betéve)
  – A 6 magyar classics csapat (FTC, Újpest; Hun 1900-1960, Hun 1960-1980, Hun 1980-1990, Hun 1990-2015) betéve a Classics ligába
  –> ML és BaL modban szabadon kiválaszthatóak, hogy megjelenjenek-e a játékban
  – Speciális arcok (NB1 – teljes; NB2 – a nyári igazolások egy része még hiányzik; válogatott – teljes; 6 Classics magyar csapat – teljes) (1250+ arc)
  – Az NB1-es és NB2-es csapatok frissített mezgarnitúrái
  – Frissített reklámtáblák az NB1-es, az NB2-es csapatokhoz valamint a nemzeti válogatotthoz (teljes)
  – Szurkolói hangok minden NB1-es és NB2-es együtteshez
  – 48 új callname beépítve
  – Teljeskörűen szerkesztett, frissített menü- és háttérképek (4 változat – Ferencváros, Újpest, Videoton, általános)
  –> M4Sport-os és No Replay-es változatokban is letölthetőek

  – Az őszi szezonra felfrissített ligastruktúrák: Premier League, LaLiga, SerieA, 1.Bundesliga, Ligue1
  – További külföldi speciális arcok (2450+)
  – Reklámtábla frissítések
  – Az európai klubcsapatok többségéhez új mezek
  – Frissített edzői miniarcok
  – Frissített labdacsomag a 2017/2018-as idényhez (EPL, LaLiga, SerieA, BuLi)
  –> labdakurzoros, segédvonalas illetve ezek nélküli változatban is letölthető
  – Frissített cipőcsomag
  – Frissített klub logók (pl. Juventus, Atletico Madrid)
  – Az angol kommentárhoz játékos callname frissítések (v.9.0)
  – Bónusz: frissített európai klubcsapatok (keretek, felállás, mezszámok, speciális arcok, miniarcok):
  Barcelona, Real Madrid, PSG, Bayern München, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City

 12. Oké értem mire gondolsz. Szerintem ez természetes, hogy visszajelzek 😉

 13. DvtkFan:
  A visszajelzést köszöntem meg elsősorban a hibajelenségről, valamint hogy a probléma megoldódott a fájlcserével. 🙂
  Ugyanis az esetek kb. felénél (amikor valamilyen telepítési gond illetve más igény merül fel), amikor próbálunk segíteni, semmiféle visszajelzés nem érkezik utána…. legfeljebb az, hogy sikerült megoldani valahogy… de a konkrét részletekről csak nagy ritkán… így pedig elég nehézkes (vakon) segíteni, ha másoknál is hasonló problémák merülnek fel… főleg úgy, hogy pl. nekem eredeti játékom van, és egyes fura jelenségek a tört játéknál merülnek csak fel…

 14. Nagyon köszönöm a gyors segítséged, szuper lett. Ne viccelj, hogy még te köszönöd meg, ingyen csináljátok ezt az egészet 🙂 Egy szavam nem lehetne igazából. De így lesz még királyabb a patch, ha minden kis bug ki van javítva benne 😉

  Minden jót!
  Üdv

 15. DvtkFan:
  Gyephiba lesz valószínűleg. A helyzet az, hogy van az alap stadion pack (+ néhányat én lecseréltem benne, + valós stadionlátképeket tettem be), valamint apocaze füveit, amelyekhez már vékonyabb pályavonalazás, illetve stabilabb (nem annyira villódzó és darabos) oldalvonalak voltak már. De ezek szerint nem minden modban, időjárási körülmények között kompatibilis egymással a kettő. Amelyik stadionoknál észrevettem a hibát, azoknál már alapból be sem tettem az új gyepeket.
  Most akkor minden stadionból kivettem (biztos ami biztos), kivéve 3 default-os stadiont (OTP Bank Liga Stadion, Metropol Arena, Munsu Stadium), amelyek alá egyébként sem lett betéve más stadion.
  Ha esetleg ezek valamelyikénél is előjönne hasonló probléma, akkor, légyszi, jelezd.
  A következő fájlt töltsd le, és másold be a download mappába – felülírva a mostanit:
  apocaze_stadiumturf
  https://drive.google.com/file/d/0B02GxwujXkADWU5rZmN4cGRKNzA/view?usp=sharing
  Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést!
  Remélem, tudtam segíteni! 🙂
  (Egy visszajelzést lehetőség szerint kérnék majd, hogy megoldotta-e a problémát.)

 16. Ez lenne az Anfield

 17. DvtkFan:
  Legegyszerűbben a Fraps nevű programmal tudsz szerintem (Screenshots).

 18. Köszönöm a válaszod. Nekem is ez a furcsa, hogy mondjuk egy barátságos meccsen jó az Anfield egy Bl meccsen nem. Print Screen gombbal nem tudtam Screenshot-ot csinálni. Tudnál segíteni, hogy tudnék a legegyszerűbben ?

 19. DvtkFan:
  Az a helyzet, hogy én a stadionokba nem szerkesztgettem bele (magába a textúrákba), hanem egy komplett packot tettem be, illetve néhány stadiont cseréltem csak le benne. (Az alap az a Pesgalaxy Patch által is használt csomag, és tudomásom szerint Esterlan Silva stadionjait tartalmazza – általában a többi patch is ezeket vette át.)
  Ha esetleg tudnál beszúrni ide képeket a kérdéses stadionokról, hogy lássam, konkrétan mi is a jelenség, akkor lehet, hogy könnyebb lenne segíteni. Mert ha pl. a fű a ludas (fehér a játéktér vagy ebből adódhat pl. fekete sáv a pálya széleinél stb), akkor azt lehet, hogy tudom korrigálni).
  Mondjuk ha azt mondod, hogy ez csak BL meccseken jön elő, akkor azt nem igazán értem, mert elvileg ugyanazt a textúrát tölti be a játék a többi modban is, csak a BL-es stadionháttér (a kék színű board), amely más lehet…

 20. Szia ACP!

  Tudnál nekem abban segíteni, hogy pár stadionnál szét van csúszva a textúra és hogy ezt hogyan lehetne orvosolni.
  BL meccseknél tapasztaltam. Például Anfield teljesen, San Siro alap vonal mellett, Stade Vélodrome szintén alapvonal mellett.

  Segítségedet előre is köszönöm!

  Üdv