HunPatch 2017 (fórum)

Letöltés és információk: http://www.pesklub.com/proevo-hunpatch2017-download

HunPatch 2017 (fórum) bejegyzéshez 427 hozzászólás

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Xeor:
  A lényeget kifelejtettem. :)
  – Ha neked megvan a Pesgalaxy Patch legújabb verziója, tudnál nekem küldeni egy olyan EDIT fájlt, amelyben a Bundesliga másodosztály is szerepel már?
  – Továbbá tudnál olyan editort ajánlani, amellyel biztonságosan lehet játékost exportálni, illetve importálni? Egyesével vagy akár egy csapatra vonatkozólag… Amelyekkel én próbálkoztam (mert írta, hogy alkalmas rá), sajnos nem jártam sikerrel, mert bár kiexportálta, de a visszaimportálás után a játékban a következő jelent csak meg: “- – -“.
  Eddig minden évben voltak stabil editorok (PesNextGenEditor stílusúak), de idén az effajta megbízható, többfunkciós program hiányzik…

 2. UltrasCsapod:
  A segédvonalak visszaállítása szerkesztést igényelne. De itt, a fórumon mrfreeman kérésére a hozzászólások 10. oldalán már leírtam pontosan a menetét. Tehát e körül keresgélj:
  http://www.pesklub.com/proevo-hunpatch2017-forum/comment-page-10/#comments

  laci999:
  Rosszul lehet feltelepítve a játék (vagy hiányoznak összetevők a downloadból, vagy a dlc-k nem a megfelelő verziójúak, vagy hiányzik a helyes törés, vagy a DpFileList zavarodott össze a játék indításánál – ha más dlc fájlok vannak a downloadban).
  Ha viszaolvasol 1-2 oldalt, akkor többször is leírtam már a lehetséges megoldást, illetve a telepítés pontos menetét.
  Ha továbbra sem jutsz érdemben eredményre, akkor kérnék egy képet a download mappádról, illetve a DpFileList fájlodról.

  Xeor:
  A ligastruktúrát a Dino editorral tudtam a helyes létszámra redukálni úgy, hogy töröltem a csapatok létszámát a megfelelő létszámig. Ezután pedig a PES ZS Editorral tudtam a csapatokat mozgatni a megfelelő ligákba (vagy akiket engedett, azokat az edit menün belül).
  Én is úgy vettem észre, hogy a competition regulation fájl módosítása szükséges. De a másik 3 competition fájlt is betettem mellé, amelyet a Dino editor módosítottnak jelölt meg.
  Egyébként érdekes a dolog, mert pl. az Others Hun Teams ligában hiába próbáltam reszedni a csapatok létszámát, a változásokat nem jelenítette meg a játékban…

  Amúgy szerintem a PG-sok szándékosan hagyják benn évről évre pl. a Bielefeldet a 2. ligában. (Gondolom, személyes kötődés miatt. Bár az idei verziót nem láttam.)

  Ha te is szoktál szerkesztgetni, akkor esetleg a következő kérdések közül valamire tudnál nekem választ adni?
  – Ismersz esetleg olyan külső editort, amely segítségével a neveket nagy kezdőbetűs kisbetűsre lehetne változtatni? Olyan kellene, amely az EDIT fájlt kezeli, mert a player binben hiába írná át, pl. a Bundesliga csapatok is maradnak nagybetűsek…
  – Esetleg tudsz olyan editort, amellyel a játékosok klasszik státuszúvá tehetőek? Vagy a magyar classics csapatok hozzáadhatóak a két gyárihoz? Vagy amelyben a bőrszín átállítható? Illetve amelyben az életkorok 1-gyel feljebb vihetőek?
  Az a tapasztalatom, hogy az EDIT fájlt kezelő editorokkal ezek nem szerkeszthetőek… ha a skinben van is ilyen opció, az inaktív… illetve más paramétereket kiszámíthatatlanul összezavarnak… Ha valamelyikre tapasztalatból lenne stabil megoldásod, megköszönném. :)

 3. Üdv Srácok!
  Először is nagyon szépen köszönöm, ezt a tényleg kiváló és minőségi magyar bajnokság patchet!
  Új élményt ad a játéknak, imádom! :)
  Egy aprócska kérdésem lenne:
  Szögleteknél és szabadrúgásoknál eltűnt a célzást segítő kis “csík”. Ezt valahogyan vissza lehet varázsolni? :)

 4. Sziasztok!

  Először is nagyon köszönöm a patch-t! Én is foglalatoskodom a PES szerkesztésével évek óta, így pontosan tudom, hogy mennyi meló van egy ilyenben :)

  Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudtátok 12 csapatosra redukálni a bajnokságot, illetve 20+12 csapatosra a kupát? A Pesgalaxy nem tudta megoldani a legutóbbi patch-ben, hogy a Bundesliga 1 és Bundesliga 2 is 18-18 csapatos legyen, én meg gondoltam megpróbálom. Nagyon nem mélyedtem még bele, gondoltam az után állok neki, hogy megnyertem a Balmazújvárossal a Bl-t 😀

  A competitionregulation.bin fájlt módosítottátok? Ha igen, melyik bájtokat? :)

 5. Sziasztok az lenne a kérdésem hogy miért nincsenek meg a stadionok meg francia bajnokságnak a logója van meg csak pár teljes címer van meg a csapatoknak mi lehet a gond hogy oldjam meg??

 6. beeezoli:
  A tört játéknál teljesen mindegy, hogy törlöm-e a betett miniarcokat tartalmazó fájlt vagy sem, hiszen azokat be sem tudja olvasni. De ha törölném is, nálad ugyanaz jelenne meg a gemeplan-ben, mint eddig. Ez a gyári játék része alapból – a törés nem tudja megjeleníteni.

 7. Köszi a választ!
  Sajnálom, bár ez a játékélményt nem rontja. :) Lehet-e törölni a mappájukat a donwloadból, vagy az összekavarja patchet? Ha igen, melyik az a mappa?

 8. patek1212:
  …akkor elvileg a probléma megoldása is lehetővé válhat az instrukciók követése esetén. :)
  (Mire gondolsz konkrétan? Mert minden kérdésre válaszoltam.)

 9. Sziasztok!Nekem is olyan gondom lenne mint az előttem szólónak!

 10. beeezoli:
  A tört verzióban nem jelennek meg a miniarcok a szerkesztett játékosoknál. Ebből adódóan a magyar játékosoknál sem…

 11. Nagyon jó lett a patch! Óriási munka!
  Annyi a kérdésem, hogy a miniarcok tört verzióban előhozhatók, vagy azzal nem működnek?

 12. skat89:
  Hol olvastad ezt a 2.0-ás verziót? (Csak hogy javítani tudjam, ha ez szerepel valahol.) :)
  A letöltések között a végén van egy leírások fájl is, abban minden részletesen le van írva.
  De a lényeg a következő:
  Ha tört alapjátékod van (CPY), ahhoz is minden összetevő mellékelve van a letöltések között.
  1. Ha a játék főkönyvtárában (ahol a Data mappa is van, ill. a PES2017.exe fájl is) hozz létre egy üres download mappát (ha még nem lenne).
  2. Töltsd le a dlc 1-3 + Exe 1.04.01 tartalmát a letöltések közül. Ez tartalmazza a 3 dlc-t, amelyeket a download mappába kell másolnod; illetve a törést is, amelynek elemeit pedig felülírással a főkönyvtárba. (A DpFileList.bin-t ne másold át!!!)
  3. Ezután minden összetevőt tölts le, amelyek a download mappa alatt találhatóak a letöltések között, majd másold be őket (kicsomagolva; a DpFileList.bin-t kiszedve a mappából is) szintén a download mappádba.
  Ha esetleg az újpesti menüt tennéd be, akkor a menu_ufc.cpk-t írd át menu.cpk-ra (tehát töröld az “-ufc” utótagot belőle).
  4. Ha ezekkel megvagy, akkor a játék save könyvtárába, ahol már van egy SYSTEM fájl (ha a játékot előtte már egyszer megnyitottad), másold be a letöltött save mappa tartalmát.
  –> Ha mindent helyesen csináltál (vagyis hiánytalanul letöltöttél, bemásoltál), akkor hiba nélkül meg kell jelenítenie minden elemet. :)
  Ha valahol elakadnál vagy kérdés merülne fel, akkor jelezd nyugodtan.

 13. Sziasztok! Remélem kapok rá választ,mert nagyon boldog vagyok,hogy végre van HUNPATCH. Mostanában konzolozok,de a Pes-nél szerencsére tizede a gépigény a fifához képest,ezért tudok ezzel is játszani,viszont a következő kérdésem lenne.
  1. Hol lehet titeket támogatni,hogy ez a project menjen(hunpatch).
  Illetve tört cpy-s nekem a pes-em,és olvasom,hogy csak a 2.0-ás verzióval megy. De ahhoz meg nem találtam sehol törést,beírtam a keresőbe,hogy 2.0 offical patch,stb de nem jött ki semmi. Kérem segítsetek,hogy Hol miként telepítsem fel a játékot,hogy menjen. Perpill fentvan a gépemen a cpy-s alapjáték aztán ennyi. Tudom,hogy van leírás,csak ugye a 2.0-ás verzió kéne,de azt meg nem találom sehol. Előre is köszi a válaszokat

 14. PEEETIII:
  1. minden összetevőt tölts le és másolj be (kicsomagolva) a download mappába
  2. a dlc 1_3 link alatt található tartalmat is!!! (tört játék esetén)
  3. ha újpesti menüt tettél be, akkor a menu_ufc.cpk nevet írd át menu.cpk-ra
  4. a linkek közül letöltött DpFileList mappát is csomagold ki, majd szedd ki belőle a DpFileList.bin fájlt és másold be azt is a download mappába
  Ha mindent jól csináltál, akkor működnie kell hibátlanul

 15. Gabor:
  Örülök, ha sikerült. :)
  (Az eredeti probléma az lehetett, hogy véletlenül az újpesti menünél a fájlban bennmaradt az -ufc utótag, ezért nem olvasta be. Illetve a más verziójú dlc-k miatt.)

 16. Köszi szépen, működik, valószínüleg a dpfilelistben nem volt jó a sorrend.

 17. Sziasztok!

  Remélem tud valaki segíteni.. az lenne a gondom hogy elindul szépen a patch csak az emblémák rosszak pár csapatnál..pl: fradi, debrecen.. és a mez sem stimmel.. valaki tudna valami ötletet? Köszönöm

 18. Gabor:
  DpFileList – kép 2.:

 19. Gabor:
  Lehetséges megoldások:
  1.
  – A menu_ute.cpk-t írd át menu.cpk-ra (tehát az utótagot töröld ki belőle)
  – A dlc 1-3 elemei is más méretűek, mint amelyek a letöltési link alatt találhatóak! Azokat is cserélni kellene, mert amelyeket én betettem, azok már a CPY verzióra javított összetevők voltak. + ha a crack nem megfelelő, a csomagban az is benne van.
  – Ha ezeket javítottad, akkor újra le kellene tölteni a DpFileList tartalmát a letöltések közül, s azt bemásolni a mostani helyére.
  Így elvileg 100%-osan működnie kellene.

  Ha valami csoda folytán mégsem működne minden helyesen, akkor:
  2. a DpFileListedben a generátorral teljesen rossz sorrendben vannak az összetevők bejegyezve, így a logók stb. nem is lehetnek jók a játékban.
  Ha az 1. pont után még mindig gondjaid adódnának, akkor nyisd meg a DpFileGenerátor 1.8-at, üss ki a jobb oldalon minden pipát, s a következő sorrendben pipáld vissza őket:
  1.kép:

 20. Ez pedig a download mappám: