HunPatch 2017 (fórum)

Letöltés és információk: http://www.pesklub.com/proevo-hunpatch2017-download

HunPatch 2017 (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 22 23 24
 1. menu_gen_with_pes_replay-zip honnan tudnám letölteni

 2. Sziasztok, nincs-e valakinek egy olyan adatbázisa, amelyben a Bundesliga csapatainak játékoskerete, valamint magyar játékosok (utóbbiakból a válogatottból ismertek kellenének, mint például Kovácsik, Baráth, Pátkai vagy Kovács a Videotonból), kinézete és statisztikája szerepel? Ha van, nem-e küldené át nekem valaki elektronikusan? Fiókom a gergomeszaros7@gmail.com. Sajnos nekem a PES 2018-tól jobbat nem tud elinditani a gépem, PS4-em szintén nincs, a patch-ek felrakásához pedig nincs már türelmem, mert soha nem úgy sikerül ahogy szeretném. Azért lenne szükségem erre, mert egyik kedvencem a német bajnokság (de ezt ugye az ázsiaiak soha nem licenszelik), amibe az aktuális kereteket és saját mezeket szeretnék, nem a Konami által kreált gyagyikat vagy a patchben, illetve option file-ban szereplőket, mert azokat nem lehet szerkeszteni. A válogatottnál szintén ezt szeretném, az aktuális mezekkel, s a mostani kerettel. Itt még kérném azt, hogy adjatok tanácsot, hogy melyik stadiont válasszam a fiúknak, mert nem tudom melyik illik a legjobban a Puskás Arénához. Előre is köszönöm!

 3. Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy létezik-e valahol olyan patch, ami csak simán kijavítja a csapatneveket stb. Keresgéltem a neten, de kb 100 szerencsejáték, pornó és bizonytalan oldal után meguntam. Egyszer pedig találtam valahol, de nem emlékszem már. Segítségeteket előre is köszönöm!

 4. Sziasztok, megint én vagyok. Volna egy kérésem hozzátok: ha valakinek még megvan a gépén a New Faces nevű CPK (és persze működik is), nem-e tudná nekem elküldeni e-mailben? Elektronikus fiókom: gergomeszaros7@gmail.com. Előre is köszönöm!

 5. Sziasztok, letöltöttem minden összetevőt, szépen is működik az egész (a magyar bajnokág és a csapatok logói, a mezek, a stadionok és az edzők képei fantasztikusak), csak az olyan játékosok, mint Lewandowski vagy Ribéry a Konami által szerkesztett arccal jelennek meg. Mit csináljak, hogy nekik is az eredeti arcuk legyen? Lehet, hogy az egyik kiegészítővel van a gond, s azért vannak a Bayern csapatának nagyrésze fake arccal? Igaz, a New Faces nevű nem szerepel a generált elemek között, mivel letöltés után nem tudom kicsomagolni, mert a következő hibaüzenet jelenik meg: a fájlt nem lehet kicsomagolni, mivel az ismeretlen formátú vagy sérült. Mit tegyek, hogy ezeknek a játékosoknak is olyan legyen, mint a valóságban, s ne a japán cég által kreált gagyik?

 6. Sziasztok lenne egy kérdésem hogy az otp bank liga az xbox os pes 2019 hez is jó vagy csak pc s meg ps4 hez?
  Ezt azért kérdezem mert csak akkor veszem meg a pest ha jó hozzá az otp bank liga!
  Válaszotokat elöre is köszönöm!

 7. ACP22, köszönöm a választ!

 8. Sziasztok!
  GM1601:
  Konami 1.04.01 Patch; DLC 3.0 – ezzel kompatibilis a patch.
  Az alapjáték mindenképpen kell hozzá. (Talán a dlc-k mellékelve vannak a letöltések között.)
  A részletes telepítési leírást ha elolvasod, abban elvileg minden le van írva.
  (2 év távlatából én már nem emlékszem a pontos részletekre.)
  Gorel98:
  Elvileg minden magyar játékosnak speciális arca van. A képből ítélve nálad defaultos az arc.
  Lehet, hogy a Hunfaces.cpk nincs bejegyeztetve a dpfilelist fájlodba.
  Ha visszaolvasol néhány oldalt, akkor megtalálod, hogy a tört játék esetében hogyan kell a DpFileList Generator 1.8-cal bejegyeztetni a download mappa cpk fájljait. Mellékeltem anno képet is a helyes sorrendről.

 9. Sziasztok, magában is működik a Hunpatch 2017-18-as mód PES 2017-ben, ha a letöltött fájlokat bemásolom a download és a save mappákba vagy kell a 2017-es mód is hozzá?

 10. Sziasztok! Tört játékkal csináltam meg, minden kiválóan működik kivéve a magyar játékosok arcai, ha olyannak “kéne” lennie mint a videóba akkor nekem valami ott hibás. Tudtok rá valami megoldást esetleg?

 11. Mindent be kellett jelölni a képe(ke)n megadott sorrendben, és akkor elvileg mindennek működnie kell… logók, mezek, szurkolói hangok, speciális arcok minden magyar játékoshoz, egyedi reklámtáblák… úgy emlékszem, egyedül a miniarcok nem jelennek meg a tört játékban.

 12. Sikerült. A DpFileListben a hunchants ot nem jelöltem be. Így kellett csinálni?

 13. A magyar csapatok logói többsége nincsenek meg jól. Mit tegyek? (Minden más jó.)

 14. Sziasztok!
  Szeretnék érdeklődni, és egyben a segítségeteket kérni kezdő PES-esként. Egy yuotubernél láttam, hogy importálható a játékba az OTP Bank Liga, PS4-re. Kérdezném, hogy valamilyen formában, valahol elérhető e esetleg ez PC-re is, ugyanis én Steam-en PC-re vásároltam meg a PES2019-et.
  Válaszotokat és a segítséget előre is köszönöm!

 15. Gugi nagyon köszi! 🙂

 16. Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy, a jövőben tervezitek frissíteni a Hunpatch-et?
  Ez alatt értem a csapat kereteket, edzőket megy ilyesmi.
  Válaszotokat előre is köszönöm.

 17. Sziasztok!

  Egyik külső vinyómon keresgélve megtaláltam a New_Faces.cpk-t. Amint lehetőségem lesz rá, feltöltöm!

 18. Köszi ACP22 a gyors segítséget! Többiek akik olvassátok a fórumot és korábban letöltöttétek a New_Faces.cpk fájlt, feltöltitek légyszi valahová? Többünknek szüksége lenne rá.
  Köszi mégegyszer, szuper az anyag!

 19. Üdv!
  A New_Faces.cpk fájlt én már nem tudom nektek feltölteni, sajnos, mivel hónapokkal ezelőtt helyhiány miatt töröltem a patchet a tárhelyemről. A fájl egyébként megközelítőleg 6 GB és “csak” külföldi arcokat tartalmaz. De ennek hiányában is teljesen működnie kellene a játéknak.
  Annyit kell csak tenni, hogy a DpFileList Generátorral ezt a fájlt – értelemszerűen – nem kell bejegyeztetni.
  A download mappa DpFileList fájljáról mellékelt kép alapján kell a megfelelő sorrendben a cpk fájlokat bejegyeztetni.
  DpFileList Generator 1.8 + a telepítési útmutató képek a következő linkről letölthetőek:
  https://www.sendspace.com/file/ymk0oh
  Remélem, tudtam segíteni.

1 22 23 24