Online bajnokságok (fórum)

Proevo fejléc vegleges 1Facebook oldal: facebook.com/proevohu

La Liga határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 2 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Első harmad(6 bajnoki) határidő: 2019.03.24.

Tervezett végleges határidő: 2019.04.05.

Kupa negyeddöntők határideje: 2019.03.25.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 4 cserét kell beállítani, amiből a 4.-et csak a hosszabbításban lehet használni (nem a rendes meccs hosszabbításában, hanem a 2×15 percnél, döntetlen esetén).

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Frici (San Lorenzo) – Gugi (Tigre) 1-0

  Frici itt is korán szerzett vezetést, már a 2. percben. És ez az előny a végéig kitartott. Próbálkoztam már mindennel. De vagy mellé lőttem a helyzeteimet, vagy Frici kapusa védett óriásikat. Közben azért Fricinek is volt még helyzete, amiket megúsztam. A mezőnyfölény viszont egyértelműen megvolt, de nem tudtam gólra váltani.

  Gratulálok, köszi a meccseket!

 2. Gugi (Tigre) – Frici (San Lorenzo) 4-1

  Frici a meccs első perceiben vezetést szerzett ugyan, de utána átvettem az irányítást. Még az első félidőben egyenlítettem, a másodikban pedig Fricinek esélyt sem hagyva, 3-at vágtam.

 3. Sziasztok!

  Csak emlékeztetnék mindenkit, hogy 3 nap múlva 16 meccses és kupa legjobb 8 határidő! Kupameccs még nincs lejátszva, a bajnokik száma meg csak Mózesnek van meg, úgyhogy húzzatok bele! 🙂

 4. Steribel : Mozes 2:1

 5. Mozes – Steribel 2:3

 6. Steribel (BJ) – Gugi (Tigre) 2-2

  Itt is megszereztem a vezetést, de Steribel tudott egyenlíteni. De nem volt sokáig egyenlő az állás, rögtön a középkezdést követő támadásomból eredményes tudtam lenni, 1-2 ide. Majd a 79. percben Steribel megint egyenlített. Erre pedig csak jöhetett volna a válasz. Még az utolsó percben is volt egy megindulásom, amit Steribel lefaultolt. A szabadrúgás kombinációm ugyan sikerült, ziccerig jutottam, de sajnos pont az RB került helyzetbe, kicsit ki is sodródott, és mellélőtte. Talán még vissza kellett volna adnom, de ez már a múlt.

  Köszi a meccseket!

 7. Gugi (Tigre) – Steribel (BJ) 2-1

  Izgalmas meccs volt. Elmentem kettővel a végén pedig Steribel már hiába szépített, nem tudott pontot menteni.

 8. Frici – Mozes 1:4

 9. Mozes – Frici 4:3

 10. Sziasztok!

  Akkor véget ért az első harmad.
  3 ember nem tudta teljesíteni, ők megkapták a büntetéseket, persze a szokásos enyhítő feltételekkel, amit azt hiszem nem nehéz teljesíteni. 🙂
  “Frici: 1 pont büntetés 2 meccshiány miatt. HA A következő harmadot időre teljesíti vagy a végleges határidőre befejezi a bajnokságot, a büntetés törlődik!
  Steribel: 1 pont büntetés 2 meccshiány miatt. HA A következő harmadot időre teljesíti vagy a végleges határidőre befejezi a bajnokságot, a büntetés törlődik!
  Phil: 3 pont büntetés 4 meccshiány miatt. HA A következő harmadot időre teljesíti vagy a végleges határidőre befejezi a bajnokságot, a büntetés törlődik!”

  Második harmad (16 bajnoki meccs) határideje: 2018.04.24.

  Ez Mózes kivételével mindenkire érvényes. Vele meg fogom beszélni a lehetőségeket. 🙂

  Kupa:
  legjobb 8 határideje: 2018.04.24.

  Párharcok itt:

  Phil – Kailo
  Robbie – Drago
  Tekrock – Bubu

  Jó játékot, sok sikert!

 11. Kupa:Drago-Frici 1:0

 12. Frici – DragoSanyi 2-1 és 0-0

 13. Robbie – Bubu 2-2
  Bubu – Robbie 1-5

  Az első meccs végig izgalmas, nagy csata volt, mindkettőnknek meccslabdái voltak, de kihagytuk őket, igy igazságos az x!
  2-ik meccsen úgy éreztem átbillent a Konami-mérleg a másik oldalra kicsit, a játékosaim elfelejtettek passzolni, szinte megye 2-es szintre butultak le, abszolút nem reális az eredmény, ettől persze Robbie jól játszott. Gratulálok!

 14. Bubu(River Plate) – Frici(San Lorenzo) 1-1

  és

  Frici – Bubu 0-2

 15. Sziasztok!

  Néhány meccsről megint nem találok bejegyzést a fórumban, légyszi pótoljátok! Köszi! 🙂

 16. Ster 0-0 Tek

  Kupa 2-8

 17. Köszi szépen 🙂 Igyekszek majd potolni a meccseket 🙂

 18. Mivel sokaknak nem lett meg a 8 meccses, ezért az egész 8 meccses határidőt kitolom vasárnapig. Ezt viszont mindenkinek tartania kell, ha nem akar büntetést!

  A második harmad (16 bajnoki határideje): 2018.04.24. lesz.

 19. Természetesen lehet ezt, Mozes! Igen, ezzel nem nagyon várnék, amíg visszajössz. Köszi szépen a fair play hozzáállást!
  Jó utat kívánok, majd utána beszéljük arról, hogy milyen plusz idők kellenek! 🙂

 20. Sziasztok!

  Sajna mivel elutazom és Kailo délutános így nemtudom lejátszani a Kupát. 🙁 Mivel így alakult lemondok Kailo javára és ő megy tovább a kupába ha így mindenkinek megfelel