Online bajnokságok (fórum)

Proevo fejléc vegleges 1Facebook oldal: facebook.com/proevohu

La Liga határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 2 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Első harmad(6 bajnoki) határidő: 2019.03.24.

Tervezett végleges határidő: 2019.04.05.

Kupa negyeddöntők határideje: 2019.03.25.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 4 cserét kell beállítani, amiből a 4.-et csak a hosszabbításban lehet használni (nem a rendes meccs hosszabbításában, hanem a 2×15 percnél, döntetlen esetén).

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Phil (Nice) – Gugi (Saint-Etienne) 2-2

  Kiegyenlített, izgalmas mérkőzés volt. Phil szerzett vezetést, majd egyenlítettem és a vezetést is átvettem. Ezután tudott még ő is egyenlíteni.

 2. adakiller – Drago 5-0
  Drago – adakiller 1-0

 3. Tomcraft – Mozes 4:2

 4. Mozes – Tomcraft 1:1

 5. Nice (Phil) — Paris Saint Germain (Tomcraft) 1-3

 6. Paris Saint Germain (Tomcraft) — Nice (Phil) 5-1

  Köszi a meccset Phil 🙂

 7. Toulouse (Ptro) – Paris Saint Germain(Tomcraft) 0-4
  Gratulálok,köszi a meccseket.

 8. Paris Saint Germain(Tomcraft) – Toulouse (Ptro) 3-0

 9. Bordeaux (Bubu) – Toulouse (Ptro) 0-1
  Idegenben már jobban játszottunk, voltak helyzetek mindkettő oldalon, de hazaiak ott folytatták ahol az első meccsen. A kapusomon nem lehetett kifogni.a meccs csattanója a 90.perc, amikor a hazaiak nem tudták értékesíteni a ziccerüket, mi viszont a kontrából a 93.percben betaláltunk.
  Köszi a meccseket.

 10. Toulouse (Ptro) – Bordeaux (Bubu) 0-0
  Bubu eldönthette volna a meccset már az első félidőben, de kihagyott mindent. A szünetben rendeztük sorainkat, ami csak arra volt elég, hogy egy kis szerencsével ne kapjunk gólt. Ezen a mérkőzésen nem érdemeltem pontot.

 11. Gugi (Saint-Etienne) – Ptro (Toulouse) 3-0

  Ezt a meccset az elsőfélidőben nyertem meg. Az első félidő közepén 3 gólt is szereztem. És mellette is voltak még helyzeteim. A másodikban szoros küzdelem volt, kevés helyzettel, nagy középpályás harccal.

  Köszi a meccseket!

 12. Ptro (Toulouse) – Gugi (Saint-Etienne) 0-4

  Az első félidő nem volt könnyű számomra. Ptro nagyon jól védekezett. Ennek ellenére egy szögletet követően vezetést szereztem. Majd Ptro bizonytalankodott a kapusával, ami után szintén betaláltam. Így a szünetben 0-2-re vezettem, nem túlságosan megérdemelten. A második félidő elején még Ptronak is voltak nagy helyzetei. A 60. perc körül aztán felállást váltottam, és ettől kezdve átvettem az irányítást. Végül a 86. és a 89. percben találtam be még 2x.

 13. Robbie -Drago 1-2
  Drago-Robbie 1-0

 14. Drago 0-1 Tek
  Tek 0-1 Drago

 15. Monaco (Frici) – Toulouse (Ptro) 3-1
  A hazaiak hamar megszerezték a vezetést, ezután átálltunk támadó taktikára.
  Ennek meg is lett az eredménye. Sajnos azonban kihagytunk minden helyzetet, a hazaiak viszont nem.
  Gratulálok, köszi, a mérkőzéseket.

 16. Toulouse(Ptro) – Monaco(Frici) 1-1
  A mérkőzés nagy részében védekeztünk, a kontrákban bíztunk. Ami be is jött, egy kapu előtti kavarodás után megszereztük a vezetést. Hamarosan a vendégek nyomása is góllá érett, egy megpattanó lövés formájában. Ezután az utolsó percekben mindkettő csapat kihagyott egy nagy helyzetet. Így maradt a döntetlen, aminek mi örülhettünk jobban.

 17. Kiegészítés: A plusz napok azért vannak, hogy több időtok legyen lejátszani. Ettől még nem kell az utolsó pillanatra hagyni. 😉

 18. Mindenki:

  Elvileg ma van a határidő. De mivel még csak 4 embernek van meg a 16 meccses, és 4-en (Tomcraft, Phil, Steribel, Ptro) nagyon le vannak maradva, ezért kaptok még plusz 3 napot! Új 16 meccses határidő tehát: 2018.03.19.. És a végleges határidőre is ráhúzunk 1 napot, tehát az 2018.03.26-ra módosul.

  Phil elutazott hosszú hétvégére, ő jelezte ezt. De remélem hétfőn még legalább 2-4 meccset tud játszani! A többiektől elvárom, hogy érjék el a 16 meccset! Tomcraftnak és Steribelnek pedig azt ajánlom, hogy egyeztessen előre időpontokat. Mert mindketten írtátok, hogy “senki sem volt fent, akivel tudtam volna játszani”. Nagyon le vagytok maradva! Egyeztessetek időpontokat, és kereshetitek akár egymást is! 😉

 19. Tekrock (Lille) – Gugi (Saint-Etienne) 0-0

  Helyzetek itt is-ott is. A meccs olyan tekintetben változatos volt, hogy hol az egyikőnk, hol a másikunk tudott kissé a másik fölé emelkedni a meccs különböző szakaszaiban. És ez még a végjátékban is igaz volt, mivel a 70.-80. perc között Tekrocknak, az utolsó 5-10 játékpercben pedig nekem voltak igen nagy helyzeteim. Gól azonban nem született, igazságos döntetlen lett az eredmény.

  Köszi a meccset!

 20. Robbie 1-4 Tek
  Tek 4-2 Robbie (0-2 half time)