Online bajnokságok (fórum)

Proevo fejléc vegleges 1Facebook oldal: facebook.com/proevohu

BL bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 8, a másodikra 16, a harmadikra 18 meccs kell

Ha valaki túllépi a határidőt:
-és nincs meg a kellő meccsszáma, de csak 1, 2 vagy 3 meccs hiányzik: nem zárom ki, de meccsenként 1 pont büntetést kap!
-és több, mint 3 meccsel el van maradva, kizárom a bajnokságból!

FONTOS! Aki előre szól, hogy dolgai lesznek, elutazik, problémái adódtak és nem tudja befejezni a határidőre a harmadot, annak fogok adni plusz időt, meg fogjuk tudni beszélni! Csak mindenképpen írjatok ilyenkor, különben nem tudom, hogy lustaság-e vagy probléma! Köszönöm!

Első harmad büntetések:
 • Robbie: -4 pont, 4 meccshiány. A büntetés törlődik, ha a következő harmadra behozza a lemaradását, illetve, ha ez nem sikerül, de a végleges határidőre befejezi, akkor 1 pontra módosul.
 • Agdam: -4 pont, 4 meccshiány. A büntetés törlődik, ha a következő harmadra behozza a lemaradását, illetve, ha ez nem sikerül, de a végleges határidőre befejezi, akkor 1 pontra módosul.
Második harmad büntetések:
 • Agdam: törölve lett
Végleges határidő (16 meccs): 2018.10.21.

 

Kupa:
Elődöntő határidő: 2018.10.19.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni!

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 2,275 hozzászólás

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Bubu (MU) – Gugi (WBA) 0-1

  Rengeteg helyzetem volt már a meccs elejétől kezdve, de sokmindent kihagytam. Végül a 47. percben sikerült betalálni. A meccs ezután ugyanúgy folytatódott, sok helyzetem volt, de semmi nem ment be. Az utolsó pár percben Bubunak is voltak lehetőségei, támadásai, de sikeresen meg akadályoztam, hogy ezekből gól legyen. Így, ha a végén izgulnom is kellett, összességében magabiztos, de csupán egy gólos győzelmet arattam.

 2. KUPA:

  Adakiller (Arsenal) – Robbie (Tottenham) 0-1

 3. Drago (Leicester) -Gugi (WBA) 1:0

 4. Gugi (WBA) – Drago (Leicester) 2-3

  A meccs első félidőben Drago elment 2-0-ra, majd nagyot hibázott a kapussal, és tudtam szépíteni. A második félidőben viszont egyre jobban játszottam, Drago ugyan megint elment 2-vel, de ismét tudtam szépíteni, majd az utolsó 10-15 percben rengeteg lehetőségem volt, de mind kimaradt.

  Köszi a meccset!

 5. Kupa:
  Mozes – Bubu 3:1

  Az eredmény egy kicsit csalóka.Mind a két oldalon akadtak helyzetek de inkább a pálya középső részén ment a csata.Bubu előre játéka egy kicsit tompa volt és ezt kihasználva sikerült megszereznem a győzelmet.

 6. Tottenham 1-1 Everton
  Everton 3-5 Tottenham

 7. Sziasztok!

  Akkor ma remélhetőleg már meglesz az összes kupa legjobb 8 párharc.

  A párharcok:

  Adakiller – Robbie
  Mozes/Bubu – Gugi
  Phil – Tekrock
  Januska – Frici

  A határidő: 2017.11.23., csütörtök

 8. Drago (Leicester) – Tekrock (Everton) 2-3
  Tekrock (Everton) – Drago (Leicester) 0-1

 9. Drago(Leicester City)-Tecrok(Everton) 2:3
  Tecrok(Everton)-Drago(Leicester City) 0:1

 10. Beszámolók:

  Tekrock (Everton) – Gugi (WBA) 2-0

  A meccs elején eléggé bealudtam, és a 8. percben már 2-0-ra vezetett Teki. Ez után teljesen kiegyenlített volt a meccs, lőttem kapufát, illetve egy szöglet utáni kavarodás után a üreskaput hagytam ki.

  A helyzeteim megvoltak, ám nem tudtam értékesíteni ezeket.

  Gugi (WBA) – Tekrock (Everton) 2-4

  Ezen a meccsen is Teki kezdett jobban, megint elment 2-vel. Ám a másodikfélidőben nagyon jól játszottam, én domináltam, és szépíteni, majd egyenlíteni is tudtam. Majd a 76. percben a kapussal ki akartam tenni szélre a labdát, de nem jól érzékelte, így eladtam, amit Teki büntetett, 2-3. Ezután már támadni akartam, de csak kaptam még egyet, 2-4.

  Alig hiszem el, hogy még 1 ponttal sem gazdagodtam ezeken az összecsapásokon, annyit szerintem mindenképp megérdemeltem volna.
  Köszi a meccseket! Gratula!

 11. Tekrock (Everton) – West Bromwich Albion(Gugi) 2-0
  West Bromwich Albion(Gugi) – Tekrock (Everton) 2-4

 12. Frici (City) – Tekrock (Everton) 1-3
  Tekrock (Everton) – Frici (City) 3-2

 13. Januska(Liverpool) – Bubu(MU) 4-0
  Bubu – Januska 4-3

 14. Ptro (Bournemouth) – Philfromthecity (Stoke City) 0:1

  Na ez volt az a meccs, amin olyan kapusteljesítményt láttam, amit talán PES-es pályafutásom során sohasem. Én nem tudom, Ptro mit etetett Begoviccsal, de egyszerűen mindent megfogott, az első félidőt konkrétan 11(!!!) védéssel zárta, aminek a fele 1on1 ziccer volt, aztán ehhez a másodikban hozzáadott még 5-öt (ezek között voltak amúgy a legnagyobbak). Tíz perccel a vége előtt lemaradtak a Bournemouth-védők, amit az egész meccsre jellemzően csak egy dupla kapufás gurítással tudtam kihasználni – ha két centivel kintebb megy a lövésem, már kifelé pattan. Óriási meccs volt! :)

 15. Philfromthecity (Stoke City) – Ptro (Bournemouth) 3:0

  Végig kézben tartottam a meccset, de csak nem sikerült végképp eldönteni. Ptrónak voltak helyzetei is, majd a végén, amikor kénytelen volt kitámadni, bevittem kettőt, amivel eldőlt a három pont.

 16. Kupa
  Philfromthecity (Stoke City) – Ptro (Bournemouth) 2:1

  Igazi kupapárharc volt, amin Ptro nagyon taktikusan és fegyelmezetten játszott, nagyon nehezen lehetett fogást találni rajta. A győztes gólt kicsit szerencsés körülmények között szereztem a 90. percben.

 17. Sziasztok!

  Nos szerencsére csak a plusz idősöknek nincs meg a 8 meccse, így senkit nem kell megbüntessek. A kupa rosszabbul áll, bár ha jól tudom Ptro és Phil éppen játszanak, így maximum a Bubu – Mozes párharcra kell egy kis plusz idő. Ezt péntekig tudom megadni.

  A második harmad (16 bajnoki) határideje: 2017.11.26.

  Ui.: még a héten mindenképp pótolok mindent, amit megígértem! :)

  További jó játékot mindenkinek!

 18. Januska (Liverpool) – Tekrock (Everton) 1-4
  Tekrock (Everton) – Januska (Liverpool) 4-1

 19. Robbie (Tottenham) – Frici (City) 2-0

  Jo szinvonalu merkozesek voltak, Frici kicsit kapkodosabban jatszott en nyugodtan jatszottam a jatekomat es jott is az erdemeny.

  Koszi a meccseket Frici tovabbi sok sikert!

 20. Frici (City) – Robbie (Tottenham) 0-3