Online bajnokságok (fórum)

Proevo fejléc vegleges 1Facebook oldal: facebook.com/proevohu

BL bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 8, a másodikra 16, a harmadikra 18 meccs kell

Ha valaki túllépi a határidőt:
-és nincs meg a kellő meccsszáma, de csak 1, 2 vagy 3 meccs hiányzik: nem zárom ki, de meccsenként 1 pont büntetést kap!
-és több, mint 3 meccsel el van maradva, kizárom a bajnokságból!

FONTOS! Aki előre szól, hogy dolgai lesznek, elutazik, problémái adódtak és nem tudja befejezni a határidőre a harmadot, annak fogok adni plusz időt, meg fogjuk tudni beszélni! Csak mindenképpen írjatok ilyenkor, különben nem tudom, hogy lustaság-e vagy probléma! Köszönöm!

Első harmad büntetések:
 • Robbie: -4 pont, 4 meccshiány. A büntetés törlődik, ha a következő harmadra behozza a lemaradását, illetve, ha ez nem sikerül, de a végleges határidőre befejezi, akkor 1 pontra módosul.
 • Agdam: -4 pont, 4 meccshiány. A büntetés törlődik, ha a következő harmadra behozza a lemaradását, illetve, ha ez nem sikerül, de a végleges határidőre befejezi, akkor 1 pontra módosul.
Második harmad büntetések:
 • Agdam: törölve lett
Végleges határidő (16 meccs): 2018.10.21.

 

Kupa:
Elődöntő határidő: 2018.10.19.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni!

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 2,275 hozzászólás

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Philfromthecity (Napoli) – Ptro (Cagliari) 1:2

 2. Ptro (Cagliari) – Philfromthecity (Napoli) 0:3

 3. Januska (Lazio) – Philfromthecity (Napoli) 2:3

 4. Philfromthecity (Napoli) – Januska (Lazio) 1:2

 5. Kupa:

  Robbie (Roma) – adakiller (Atalanta) 2-0

  Adakiller nem volt most jo formaban. Vegig en dominaltam, a masodik felidoben voltak szep kidolgozott tamadasai, de nem tudta oket golra valltani. Igy maradt a vegeredmeny hazai siker.

  Koszonom szepen a jatekot.

 6. Új HPR – tervezet (?)

  Mi az a HPR?

  Egy teljes szezont végigkísérő tabella, amiben az összes bajnokság szerepel, és részben kiegyenlíti a csapatkülönbségeket. Annak a csapatnak a divíziós pontját, aminek a szorzóját keressük, elosztjuk a legerősebb csapat divíziós pontjával. Ezzel megkapjuk a szorzót, amivel végül megszorozzuk a bajnokságban szerzett pontjait. Pl. ha a legerősebbnek 350 az értéke az erősorrendi listán, a leggyengébbnek meg 595, akkor a leggyengébbel elért pontszámot megszorozzuk ezzel az értékkel: 595/350= 1,7

  A bajnoki helyezések pontjai a létszámtól függően nő ötösével. Azaz pl. 12 nevezőnél az utolsó 5, míg az első 60 bónuszpontot kap.

  Emellett fontos tudni, hogy a kupagyőzelem 25, a kupa 2. hely 10, a kupa elődöntő pedig 5-5 pontot ér. Ezeket a pontokat szintén beszorozzuk a bajnokság elején megállapított szorzóval.

  Erről is lesz majd egy szavazás, hogy mennyire felel meg nektek! De ide is írhattok véleményt. Ez ugyebár egy aranyközép út az eddigi, és Frici ötlete között. Kiegészítve egy kicsit más kupapontozással, amin még lehet változtatni, ha nem tetszik így nektek!

 7. bajnoki 2:

  Frici (Inter) – Gugi (Juve) 1-1

  És, ha már fölény… . Ezen a meccsen volt a legnagyobb a fölényem mindhárom közül. Itt mindenben sikerült Frici fölé nőnöm. Sokkal több helyzetem volt. A meccs legjobbja ráadásul Handanovics volt, aki mindent kivédett. Frici ennek ellenére még vezetett is, de már az első félidőben tudtam rá válaszolni. A második játékrészben Fricinek egyetlen egy próbálkozása volt, nekem pedig 12. Ahogy az lenni szokott, ezen a meccsen játszottam a legjobban, mégis itt vesztetettem 2 pontot.

  Frici ettől függetlenül, ha mindhárom meccset nézzük, megérdemelte, hogy legalább ezt az egy pontot begyűjtse.

  Köszi a meccseket! :)

 8. bajnoki:

  Gugi (Juve) – Frici (Inter) 3-0

  Ezen a meccsen is voltak nehéz pillanataim, de itt azért már megvolt a fölényem, és megérdemeltem a 3 pontot.

 9. Kupa:

  Gugi (Juve) – Frici (Inter) 4-0

  Frici az elején nagyon bekezdett. Az első 15-20 játékpercben akár 2-3 gólt is szerezhetett volna. Ám a helyzetei kimaradtak. Ezután nekem is voltak jó pillanataim, és Fricinek is. Összességében kiegyenlített mérkőzés volt. A második félidőben mégis én tudtam rúgni 4-et, míg hátul mindent megúsztam. 4 gól semmiképp nem volt közte, de talán még 1 sem, szerencsém volt.

  Köszi a meccset!

 10. Sziasztok!

  Na Philnek sajnos maradt a 14 meccse, így 2 pontos büntetést szabok ki neki. De mivel a végleges határidő a legfontosabb, ezért ha az összes meccsét le tudja játszani október 30-ig, akkor ez a büntetés csak 1 pontra módosul. Ha pedig már október 28-án kész van minden meccsel, akkor hajlandó vagyok teljesen eltörölni a büntetést.

  Köszi a megértést!

 11. Sziasztok!

  Na lezártam a második harmadot. Phil kivételével mindenkinek megvan a 16 meccse. Mivel a harmadok kiírásánál még 24 meccsel számoltam, de csak 22 lesz, illetve mert Philnek 14 azért megvan, ezért nem büntetem meg, ha holnap délig le tud játszani még 2 meccset!
  Peppemennek ezúton is köszönöm, hogy nem is használta fel a plusz időt, annak ellenére, hogy kért! :)

  Az utolsó határidő (22 meccs), ahogy már az elején is kiírtam tervezettként: 2017.10.30.

  Ma vagy holnap a HPR-ről is kiírom az információkat! :)

  További jó játékot!

 12. Robbie (Roma) – Bubu (Sampdoria) 0-1

 13. Bubu (Sampdoria) – Robbie(Roma) 0-3

 14. Akkor tehát kint vannak a kupaelődöntők!

  Robbie – Adakiller
  és
  Gugi – Frici

  Határidő: 2017.10..26., csütörtök!

  Bajnoki harmad elbírálása és új határidő este!

 15. Peppeman (Torino) – Tekrock (Fiorentina) 2:2
  Tekrock (Fiorentina) – Peppeman (Torino) 7-0

  Első meccs szoros volt, Torino közelebb volt a győzelemhez.
  Második meccsen a Fiorentinai támadógépezet beröffent.

 16. KUPA

  adakiller (Atalanta) – Peppeman (Torino) 3:1

  első fél órában találtam 3 gólt amivel jól tudtam gazdálkodni, illetve kontrázni. A Torino szerencsémre több tiszta ziccert is kihagyott a szépítőgólig (ami már csak a 83. percben történt meg), igaz nekem is voltak még helyzeteim, de inkább az előny megtartására koncentráltam.

  Nagyon jó meccs volt, amit ezúton is köszönök!

 17. Philfromthecity (Napoli) – Peppeman (Torino) 3:1

 18. Peppeman (Torino) – Philfromthecity (Napoli) 0:2

 19. Januskával lejátszottuk mindkét meccsünket és nagy csatákban 0-1-re és 4-2-re vesztettem.

  Gratulálok és köszi a meccseket!

 20. Igen, Frici! :) Velem! :)

  Frici amúgy megjegyezte nekem, hogy én “ferdítek”, mivel az ő HPR-je kapta a legtöbb szavazatot, a másik kettő meg elosztva. Akkor itt is letisztázom, hogy egyrészt ez igaz, másrészt hibáztam, mikor így írtam ki, és erre rögtön rájöttem, csak már volt 3 válasz, így nem variáltam. Ugyanis az én HPR ötletemnél a bajnokság pontozása ugyebár NEM változik. Tehát jelenleg 5 emberünk van, aki azt akarja, hogy ne változzon a bajnokságé, 5, aki azt, hogy változzon.
  A kupánál viszont 8-an akarnak változást és 2-en nem, így ott lesz is.