Online bajnokságok (fórum)

Proevo fejléc vegleges 1Facebook oldal: facebook.com/proevohu

BL bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 8, a másodikra 16, a harmadikra 18 meccs kell

Ha valaki túllépi a határidőt:
-és nincs meg a kellő meccsszáma, de csak 1, 2 vagy 3 meccs hiányzik: nem zárom ki, de meccsenként 1 pont büntetést kap!
-és több, mint 3 meccsel el van maradva, kizárom a bajnokságból!

FONTOS! Aki előre szól, hogy dolgai lesznek, elutazik, problémái adódtak és nem tudja befejezni a határidőre a harmadot, annak fogok adni plusz időt, meg fogjuk tudni beszélni! Csak mindenképpen írjatok ilyenkor, különben nem tudom, hogy lustaság-e vagy probléma! Köszönöm!

Első harmad büntetések:
 • Robbie: -4 pont, 4 meccshiány. A büntetés törlődik, ha a következő harmadra behozza a lemaradását, illetve, ha ez nem sikerül, de a végleges határidőre befejezi, akkor 1 pontra módosul.
 • Agdam: -4 pont, 4 meccshiány. A büntetés törlődik, ha a következő harmadra behozza a lemaradását, illetve, ha ez nem sikerül, de a végleges határidőre befejezi, akkor 1 pontra módosul.
Második harmad büntetések:
 • Agdam: törölve lett
Végleges határidő (16 meccs): 2018.10.21.

 

Kupa:
Elődöntő határidő: 2018.10.19.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni!

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 2,275 hozzászólás

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Nagy csatában győztem Mozes.hu ellen egy 90. percben esett góllal 3-2-re, 2-0-ra vezettem, de sikeresen feljött és kiegyenlített a 83. percben, de aztán Icardi ismét lecsapott. Jöhet az elődöntő! Gugival?

 2. Sziasztok!

  Na mint azt említettem sikeresen lezajlott az első belsőkörű, pehes nemzeti konzultációnk. 😀

  Csatoltam ide is a válaszokat, illetve a HPR 18 menünél is meg tudjátok nézni. Mint mondtam a HPR bajnoki részéről egy aranyközéputat lőttünk be Fricivel, mivel 5-en szavaztak az övére, és 5-en a jelenlegire. A kupánál lesz változás! HPR módosítás pár nap múlva, arra is tudtok majd reagálni! :)

  Ui.: Egyéb hozzáfűzni valót csak Adakiller írt. Ő írta, hogy legyen egy hely, ahol gyűjtjük a Steameket a pesklubos nevekkel együtt. Ez egy jó ötlet, lehet ilyenről szó természetesen. Ettől függetlenül a regisztrációnál meg lehet adni a Steam linkeket, így az lenne a legegyszerűbb, ha ezt mindenki használná, és beírná a profiljához. :)

  Köszönöm a válaszokat! :)
  További jó játékot!

 3. Philfromthecity (Napoli) – Mozes (Sassuolo) 5:3

 4. Mozes (Sassuolo) – Philfromthecity (Napoli) 1:1

 5. Philfromthecity (Napoli) – Drago (Milan) 1:0

 6. Drago (Milan) – Philfromthecity (Napoli) 0:0

 7. Közben értesítek mindenkit, hogy Peppemen október 24-ig (kedd) kap haladékot a 16 meccsre, mert ugyebár rossz volt a kontrollere.

  Emellett a HPR-es és egyéb bajnokságos kérdőívet lezártam. Holnap minden eredményt megtaláltok. Annyit viszont elárulok, hogy a HPR bajnokság részét tekintve teljesen döntetlen lett a szavazás, így Fricivel egy köztes megoldáson dolgozunk. Azaz, hogy a bónuszokat 10-ről 5 pontra csökkentjük. Így van is, de nem túl sok.

  Nekem egyébként Frici ötlete nagyon nem tetszik, de persze, ha a többség ezt akarta volna, akkor bevezettem volna. És nem azért, mert kiegyenlíti a csapaterősségeket, hanem mert szerintem már túllő a célon. És nem kiegyenlíti, hanem konkrétan nem éri meg erős csapattal lenni. Aki ismer, az tudja, hogy nem nagyon szoktam a legerősebb csapatok közül választani, kivéve ha a Juventus bent van (olaszban vagy BL-ben). Tavaly pl. a leggyengébb Dijonnal csináltam végig a francia bajnokságot. Szóval nem ezért mondom ezt, mert most a Juvéval vagyok.

  A köztes ötletet is véleményezzétek nyugodtan!

 8. 2. meccsről kép

 9. Gugi (Juve) – Peppemen (Torino) 3-3

  A tökéletesnek nem mondható kapcsolat erre a meccsre is rányomta a bélyegét. Rengeteg labdavezetési hiba mindkét oldalon. Késve passzoló játékosok, és furcsa gólok. A meccsen én vezettem, majd Peppemen egyenlített, a 2. játékrészben pedig fordított is egy szöglet után kavarodásnak köszönhetően (össze-vissza pattogott a labda). Cserékkel reagáltam erre, ami be is jött. Szögletből egyenlítettem, majd én is fordítottam, 3-2 ide. De ekkor még volt hátra egy szűk 20 perc, és Peppemen 84. percben Niang találatával ismét egyenlített. 3-3, pontvesztés az második laggos torinói derbin. 😀

  Köszi a meccseket! Gratulálok!

 10. Peppemen (Torino) – Gugi (Juve) 1-2

  A meccs megszakadt a 20. perc környékén. Ekkor már 0-1-re vezettem. 10 perces meccsel folytattuk a találkozót.

 11. Sziasztok!

  Gondolom észrevettétek, hogy Phil teljesítette a 8 meccset, neki időben. Emiatt marad a bajnokságban természetesen.
  NagyJános viszont törölve lett, semmit nem is reagált, szóval mostantól hivatalosan is 12 nevezője van a bajnokságnak, és 22 bajnokit kell lejátszani október 30-ig.

  A 16 meccses, 20-i (most péntek) határidőre egyelőre maximum Peppemen kap haladékot, mivel elromlott a kontrollere, így több mint 1 hét kiesett neki.

  További jó játékot!

 12. Gugi (Juve) – Adakiller (Atalanta) 2-1

  Adakiller majdnem megint pontot szerzett ellenem. A szünetben 1-1 volt az állás, és a 2. félidőben végig. A meccs végére azonban egyre nagyobb lett a fölényem, és a 93. percben Khedira találatával megnyertem a találkozót. Ez a hosszabbítás is 2 perces volt, akárcsak az első meccsünkön, ahol Adakiller a 96. percben nyerte meg a meccset.
  Csapaterősség tekintetében hoztam a különbözőt… no, de mi lesz itt, ha Adakiller egyszer egy “normális” csapatot visz… :)

  Köszi a meccset!

 13. Reméltem, hogy nem lesz ilyen, de valaki “Rántott hús” néven töltötte ki a kérdőívet.

  Lehet, hogy csak egy random ember, de lehet, h valaki közületek. Mindenesetre ezúton is jelzem, hogy a nevet pont azért kértem, hogy csak azok válaszát vegyem figyelembe, akik játszanak a bajnokságban! :) Szóval szegény Rántott hús válaszai törölve lesznek. :(

 14. Sziasztok!
  Feltettem kérdéseket a bajnoksággal és a HPR-rel kapcsolatban.

  itt lehet válaszolni:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScweVIULz4G_cq_RJ8BtmpX6mSsAw79pSjK5QY73Ny0ejb2SA/viewform?usp=sf_link

 15. Kupa:

  Robbie (Roma) – Philfromthecity (Napoli) 1-0

  Sajnos errol nem keszult ke, de egy nagyon komoly minden tekintettben kiegyenlitett merkozes volt. Vegig 0-0 volt az allas es a hajraban a 89. percben sikerult egy par cselt kovetoen beadnom a labdat amit erossen a rovid sarokra fejeltem es a kapus bevedte. Ezzel a gollal eldolt a kupameccs. Koszon szepen Phil a jatekot nagyon elvezetes,szinvonalas meccs volt. Tovabbi Sok Sikert!

 16. Philfromthecity (Napoli) – Robbie Roma) 2-1

 17. Robbie (Roma) – Philfromthecity (Napoli) 5-1

 18. Kupa:

  Gugi (Juve) – Tekrock (Fiorentina) 4-1

  Egy összességében kiegyenlített, 0-0-ra végződő első félidő után, a másodikban inkább én irányítottam. Meg is szereztem a vezetést Alex Sandro óriási bombája után, melyet egy szöglet utána kipattanóból szerzett. Erre azonban Tekrock azonnal válaszolt a középkezdést követően. De nekem is volt válaszom rögtön, Cuadradot elindítottam, betette, Dybala lövését még védte a kapus, de Higuain bekotorta, 3 perc alatt, 3 gól, 2-1 ide. A továbbiakban is inkább én irányítottam a meccs ezen részén, de Tekrock elindulásaiban mindig ott volt a veszély. Mindenesetre ezután még sikerült két gólt szereznem a 73. és a 77. percben. A végén pedig már nemigen kellett izgulnom.

  Nem volt könnyű meccs, de sikerült legyőznöm Tekrockot, aki nagyon jól játszik a Fiorentinaval!

  Köszi a meccset! :)

 19. Kupa legjobb 8 párosítás:

  Robbie – Phil
  Adakiller – Peppemen
  Gugi – Tekrock
  Mozes – Frici

  Határidő: 2017.10.20.

  Innentől már egyenes ág, tehát Robbie/Phil – Adakiller/Peppemen és Gugi/Tekrock – Mozes/Frici
  lesz az elődöntőben.

 20. Philfromthecity (Napoli) – Frici (Inter) 3-1