Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Holland bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 10, a másodikra 18, a harmadikra 24 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Második harmad (8 bajnoki) határidő: 2022.01.24.

Végleges határidő: 2022.01.30.

Kupa csoportmeccsek határideje: 2021.01.27.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni, 3+1 cserét kell beállítani

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Sziasztok!

  Frici visszavonulásával kis változás. Előrébb hozzuk a végleges határidőt, és nem lesz újabb harmad. Kavarni már nem szeretnék, hogy legyen még egy kör, verseny közben nem szeretek szabály módosítani. Nyomjuk le így, majd amíg megy a kupa, szavazhatunk a köviről, ahol akár mindenki játszhat 3x vagy 4x is mindenkivel, ha csak ennyien maradunk. 🙂

  Végleges határidő (10 bajnoki): 2022.01.26.

 2. Gugi – Bubu 3-1

  És igen, a 8. feyenoordos meccsemen, végre ott az első győzelem.
  A szünetben még 1-1 volt, a második félidőben viszont végre azt tudtam játszani, amit szerettem volna és a helyzeteket is sikerült értékesíteni.

  Köszi a meccseket!

 3. Bubu – Gugi 2-0

  Jól kezdtem, éreztem most az erőt is, az amúgy nagyon erőtlen játékosaimban. De a szünet előtt Bubu 2 gólt tudott lőni. A második félidőben végig támadtam, de nem sikerült betalálni, onnantól ismét éreztem a lassú, körülményes játékosokat, akik 3 centire sem tudnak passzolni. Bubu pedig remekül tolta be a buszt, így esélytelen volt

 4. Phil – Gugi 1-0

  Ezen a meccsen mindenre képtelen voltam, olyan dolgokat csináltak a játékosai, hogy Phil is mondta, hogy ennyire durvát még sosem látott. Sajnos így esélyem sem volt.

  Gratula!

 5. Kupa:

  Gugi – Phil 2-4

  Phil 4-0-ra is elment, onnan jöttem vissza a végén, ami a gólkülönbség szempontjából még fontos lehet. 🙂

 6. Már szóltam Gugi Messengeren, hogy most nincs időm és nem tudom vállalni, bocsi mindenkitől!

 7. Sziasztok!

  Első harmad zárva, szokás szerint Fricin kívül mindenki teljesítette. Fricinek megy a plusz ideje, aztán reméljük elkezdi 🙂
  Ha csütörtökig nincs meg a 4 meccse, törölve lesz.

  Második harmad (8 bajnoki) határidő: 2022.01.24.

  Kupa csoportmeccsek határideje: 2021.01.27.

 8. MrBrown – Robbie 1-4
  Robbie – MrBrown 4-3

 9. Bubu – MrBrown 1-2
  .

 10. MrBrown – Bubu 1-0.

 11. Rövid összefoglaló az eddigi meccseimről:

  1) Bubu
  Groningen – AZ 1:1
  Első meccsem volt a csapattal, nem igazán találtam a megfelelő taktikát se, nagy nehézségek árán tudtam csak döntetlenre menteni a meccset.

  AZ – Groningen 1:0
  Bubu ismét nagyszerűen megszervezte a csapatát, Robben-t teljesen kivette a játékból, és ez most három pontot ért, ezen a meccsen nem jött össze az egyenlítés.

  2) Barna
  Groningen – Ajax 2:3
  Nagyon fájó vereség, a győztes gól a 93. percben érkezett, egy szöglet utáni fejesgól formájában, mikor már zsebben éreztem az egy pontot.

  Ajax – Groningen 5:2
  A holland bajnokságban az Ajax ellen játszani soha nem leányálom, erre csak rátesz egy lapáttal, hogy Barna irányítja őket. 2:3 után kinyíltam, mentem előre az ikszért, az Ajax gyors szélsői viszont ezt kíméletlenül megbosszulták.

  3) Phil
  PSV – Groningen 2:2
  2:0 után sikerült felállnom és ikszre menteni a meccset. Szerencsés pontszerzés.

  Groningen – PSV 2:4
  0:3-ról még visszajöttem 2:3-ra, utána több helyzetem és kapufám is volt az egyenlítésért, mind kimaradt, és ahogy ilyenkor lenni szokott, jött a kegyelemdöfés.

  4) Robi
  Groningen – Willem II 2:1
  Végre egy meccs ahol nekem kedvezett a sors, félidőben még a vendégek mentek, de Robben egy szenzációs második félidei teljesítménnyel megfordította a meccset.

  Willem II – Groningen 1:1
  A végeredmény már az első félidőben kialakult, utána is volt több helyzet, de teljesen igazságos eredmény született.

 12. Sziasztok!

  Sorsoltam a kupában!

  A fő táblázatban a kupa fülnél megtaláljátok a két csoportot. Azonban az csak tájékoztató jellegű, oda csak a legvégén kerülnek be az eredmények. Mindkét csoportnak van külön táblázata a táblázatok helyén! 🙂

  Első 2 csapat jut tovább, 12 perces oda-vissza meccsek a csoportokban. Ha már kevesen vagyunk, legyen több meccs! 🙂
  Kieséses rendszerben újra 15 perc és egy meccs!

 13. Robbie – Gugi 4-0

  Itt aztán pláne szenvedtem, hiába papíron erősebb csapattal voltam, nem tudtam megtartani, körülményesen passzoltak, Robi mindenhova odaért. Megérdemelten nyert.

  Gratula! Köszi a meccseket!

 14. Gugi – Robbie 1-2

  Robbie hamar vezetést szerzett, sokáig küzdöttem, hogy egyenlítsek, végül egy szabadrúgásgóllal sikerült. Azonban Robbie rögtön válaszolt, miután az egyik védőm nem tudta átvenni a labdát. 🙁

 15. Phil – Gugi 1-1

  Kiegyenlített meccsek voltak. Úgy érzem, hogy inkább az elsőben érdemeltem volna többet, a másodikban talán Phil jobban megérdemelte volna a győzelmet, de a végén 2 ziccerem is volt a győzelemre, ám ezek kimaradtak.

 16. Gugi – Phil 0-1

 17. MrBrown – Lactom 5-2

 18. Lactom – MrBrown 2-3

 19. MrBrown – Phil 1-1

 20. Phil – MrBrown 1-0