Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

PL határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 12, a harmadikra 18 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Harmadik harmad (20 bajnoki) határidő: 2020.11.02.

Végleges határidő: 2020.11.02.

Kupa negyeddöntők határideje: 2020.10.29.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Mozes – Gugi 2-2

  Az első meccsen érzésem szerint győzelmet érdemeltem volna. Rengeteg helyzetem maradt ki és összességében a uraltam a játékot. Mózes viszont hatalmas bombagólt akasztott De Bruynevel, majd egy megpattant beadás jutott oda hozzá. A végjátékban 2-1-re vezetett Mózes, és én támadtam az X-ért, már mindenkit felküldtem, ő pedig lekontrázott, így alakult ki a végeredmény. Kijött a csapatkülönbség.

  A második meccs kiegyenlítettebb volt, itt Mózesnek is voltak kimaradt helyzetei, itt sokkal inkább győzelmet érdemelt, mint az elsőn. 2-0-ra is vezetett, végül a 87. percben tudtam egyenlíteni, de az egy elég furcsa gól volt, senkit nem vett be az indításom, aztán mégis engem, pedig én voltam hátrébb.

  Köszi a meccseket!

 2. Gugi – Mozes 1-3

 3. Mozes : Phil 1:0
  Phil : Mozes 3:2

 4. Kupa :
  Mozes : Ptro 2:0

  Bajnoki:
  Mozes : Frici 3:0

 5. köszi Kezu! Nagy meccsek voltak! 🙂

  A Frici – Pubi és Mózes – Ptro kupameccsekre hétfőig kaptok haladékot. Mózesnek az elromlott gépe miatt vagyok ennyire nagylelkű, de arra légyszi tényleg legyen meg, hogy a többiek is tudjanak játszani! 🙂

 6. Gugi – Kezu 0:1

  Az első mérkőzésen 3:1-re is sikerült már vezetni, de nem volt pofám ráülni az eredményre, Gugi pedig – ahogy utána beszéltük – határozott taktikaváltással megfordította a meccset. Próbáltam a végén kitámadni az egyenlítésért, de a végletekig elfáradt játékosok talán ha 1 helyzetet tudtak összehozni. Az egész meccs nagyon agilis volt, kapufákkal, üres kapura emeléssel (köszi, hogy mellé emelted!:D).

  A visszavágon egy első félidei, a 16-os-on szépen elhúzott és bal laposra lőtt góllal megszereztem a vezetést, a játék képe nem változott az első félidő végéig, amikor Gugi rákapcsolt, összehoztam neki egy tizenegyest, de sikerült hárítani (jesz!), ez vélhetően kellett, hogy tartás maradjon a “csapatban”. A második félidőben volt kapufa és bravúrok is, töredelmesen bevallom, a második félidő második felében csak a védekezésre maradt erő. Fárasztó volt, de sikerült clean sheettel lehúzni a meccset. Köszi!

 7. Kezu – Gugi 3:4

 8. Philfromthecity – Kezu 1:1

  Mindkettő pörgős, baromi jó meccs volt, és kb mintha nem gólokra, hanem kapufákra játszottunk volna 😀

 9. Kezu – Philfromthecity 1:1

 10. Sziasztok! Lezártam az első harmadot.

  Második harmad (12 bajnoki) határidő: 2020.10.22.

  Kezubénak péntekig van ideje lejátszani a 6 meccset.

  Holnapután kupaselejtező határidő, ne felejtsétek!

 11. Pubi-Ptro 5-0

 12. Ptro-Pubi 0-2

 13. Mozes-Pubi 1-3

 14. Pubi-Mózes 4-3

 15. Kupa
  Philfromthecity – Mr Brown 2:1

 16. Philfromthecity – Drago 2:1

 17. Drago – Philfromthecity 0:3

 18. Philfromthecity – Bubu 3:1

 19. Bubu – Philfromthecity 1:3

 20. Kezu – Laller