Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Francia bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Második harmad (14 bajnoki) határidő: 2020.07.31.

Tervezett végleges határidő: 2020.08.16.

Kupa elődöntő határidő: 2020.08.02.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 13 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 186 187 188
 1. Sziasztok sporttársak!Az új részhez keresek embereket akik my club vagy sima coopban játszanának hetente pár meccset! Esetleg ha megy még a 11 vs 11 arra beneveznék.A Steamen “magzoli” néven megtaláltok!Mindenkinek kívánok minnél több örömet az új részben,a 2020 verziónál offline sokkal jobb ez de sajnos a myclubban ugyan úgy nincs hatása az embernek a végeredményre! A sima Coopot még nem próbáltam, remélem az jobb lett!

 2. Szia Ziomduc!

  Itt PC-n játszunk, a ps4-esek az oldal többi részén vannak, a duma menüpont alatt tudsz velük beszélni. De lite verzióval maximum myclubos bajnokságba tudsz nevezni.

 3. Sziasztok,
  Még új vagyok. A PS4 Lite verzióval be tudok szálni az online versenyeitekbe (bajnokságok/kupák)?

 4. Leszek ✌️

 5. Sziasztok!

  Nos hát holnap kijön a PES 2021-es update. Terv szerint szeptemberben 21-i héten elkezdünk bajnokságot szavazni és a 26-27-i hétvégén kezdődik az első bajnokság draftja.
  Jelentkezni már most is lehet, jelezze, aki el szeretne indulni! 🙂

 6. Sziasztok!

  Lezártam a bajnokságot.

  A kupadöntő lejátszás nélkül maradt, így nincs kupagyőztesünk.

  Köszi mindenkinek a szezont! Szeptember 15. után találkozunk!

 7. Frici – Gugi 3-4

  Az első meccsen és a másodikon is végén kicsit beragadtam. Az első mecset viszont az utolsó 10 percen kívül végig uraltam, és érzésem szerint megérdemelten nyertem.
  A másodikon is remekül kezdtem, 4-0-ra el is mentem, de Frici remekül váltott és az utolsó 20-25 perc az övé volt. Fel is jött 1 gólra, de egyenlíteni már nem volt ideje.

  Köszi a meccseket!
  És köszi mindenkinek az egész éves bajnokikat! Még van 2 bajnoki, meg egy kupadöntő, és utána végleg lezárom a PES 2020-as szezont. Szeptember 15. után ismét találkozunk! 🙂

 8. Gugi – Frici 3-2

 9. Egyetértek,legyen így.

 10. Sziasztok!

  Na én most értem haza a nyaralásomból. Ahogy látom nemigen haladnak a meccsek, nincs nagy érdeklődés. Drago is elutazott, nem nagyon látom értelmét ezt túl erőltetni, de csak úgy befejezni sem. Így szerintem maradjunk annál, hogy Dragot törlöm, és visszaállítjuk, h mindenki csak 2x játszik mindenkivel, miután a 3.4. meccsekből csak 2 db ment le.
  Így 8 meccse lesz mindenkinek, végső határidő augusztus 16.
  Mit szóltok?

 11. Frici – MrBrown 4-1 és 3-1 ide

 12. Kint van a táblázatok között a 3.-4. meccsek táblázata.

1 186 187 188