Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Európa Ligás csapatok bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Második harmad (10 bajnoki) határidő: 2020.04.07.

Tervezett végleges határidő: 2020.04.14.

Első harmad büntetések:

 • Soldier: 2 meccshiány, 2 pont büntetés, ha a következőt időben teljesíti 1 pontra módosul, ha az egész bajnokságot időre befejezi, törlődik.

Kupa negyeddöntők határideje: 2020.04.08.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Soldier 0-0 Bubu

 2. Bubu 0-1 Soldier

 3. Kupa:

  Gugi – Mozes 1-2

  Az első meccs a 60. percben sajnos megszakadt 1-1-nél. Azon a meccsen nekem volt több helyzetem, de Mozes kapusa remekül helytállt. Egy 5 perces meccset játszottunk, ahol viszont Mozes az elején betalált és már nem tudtam válaszolni, így 1-2-re megnyerte a meccset.

  Köszi! Gratula!

 4. Gugi – Soldier 4-1

  Itt viszont minden bejött, talán túl sok minden is, ennyi nem volt a két csapat között.

  Köszi a meccseket!

  Mind2 meccsen én voltam otthon, így működött Soldierrel szakadás nélkül. Ha bárkinek gondjai akadnak vele így is, írjatok! Igyekszünk megoldást találni.

 5. Soldier – Gugi 3-2

  Sajnos megint nem volt elég jó a helyzetkihasználásom, pedig talán több volt ebben.

 6. Gugi – Frici 1-1

  Az első meccsen nüansznyival voltam jobb Fricinél, nagyjából annyival, hogy jobb volt a helyzetkihasználásom és a kulcspasszaim sikeresebbek voltak, ezzel sikerült megnyernem a meccset.

  A másodikon talán minden tekintetben felül múltam ellenfelem, ám Frici kontráiban mindig ott volt a vész. Egyértelműen hátrébb védekezett, mint az első meccsen, vissza is húzta kékbe a taktikát. Így hiába jutottam el 15 lövésig, amiből 12 még kaput is talált, neki elég volt 2 kaput eltaláló lövés ugyanannyi gólhoz. Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni, így megérdemelt a pontosztozkodás.

  Köszi a meccseket! 🙂

 7. Frici – Gugi 2-4

 8. nálam is megszakadtunk hogy ha ő csinált szobát de ha én csináltam nálam minden tökéletes volt így 2x játszottam otthon

 9. Sziasztok!

  Na Soldieren kívül mindenkinek meg van a kellő meccsszáma, ő kap 5 meccs haladékot, mivel én is próbáltam vele játszani pénteken és 3x szakadtunk, gondolkozunk megoldáson.

  Az kupaelődöntők mezőnye is kialakult. Képként csatoltam.

  Végleges határidő (14 bajnoki): 2020.03.08.

  Kupa elődöntő határidő: 2020.03.06.

 10. Drago – Csongam
  2 – 5
  Csongam – Drago
  5 – 1

 11. Frici (Manchester UTD) – Ptro (Getafe) 6-0

 12. Ptro (Getafe) – Frici (Manchester UTD) 2-4

 13. Mai meccseim:

  Mózival 4-2 és 4-1 ide a bajnokikon,

  kupameccsen 5-1 oda :(!

  Soldierrel kb 6x szakadtunk meg a 2 meccs alatt, valószínüleg soldier módoló peccse okozza!

  3-1 ide és 3-2 oda úgy hogy az utsó 5 percet már nem volt idegem lejátszani az újabb crash miatt :(.

 14. Bubu – Ptro 2-1

  Ptro – Bubu 0-1

 15. Kupa:

  Bubu – Ptro 1-0

 16. Gugi – Mozes 6-4

 17. Mozes – Gugi 1-3

 18. Na látom kupázni senki nem akar. Szombatig még kaptatok kis időt, ha addig sem sikerül lejátszani, akkor sorsolok mind2 meccsen. Ha valaki nem találja a másikat, de próbálkozik, írjon nekem.

  Első harmad büntetések:

  Soldier: 2 pont büntetés, 2 meccshiány. Ha a következő határidőt pontosan teljesíti, a büntetés 1 pontra változik, ha a végleges határidőt teljesíti, a büntetés törlődik.
  Frici: 2 pont büntetés, 2 meccshiány. Ha a következő határidőt pontosan teljesíti, a büntetés 1 pontra változik, ha a végleges határidőt teljesíti, a büntetés törlődik.

  A 10 meccses határidő is szombaton van, még senki nem érte el a meccseket, tehát érdemes belehúzni. Plusz időt normális számításban holnapig tudtok kérni. Kivéve Frici, Bubu és Drago, nekik már elfogyott erre a bajnokságra a keretük.

 19. Mozes : Drago 1:1
  Drago : Mozes 1:1

  UNDORÍTÓ EZ A CSAPAT (ARSENAL) !!!

  Amúgy nem vagyok ideges 😀

 20. Bubu – Frici 1-2

  Frici – Bubu 1-1

  Első meccsen hamar vezetést szereztem, majd kénytelen voltam beállni sündisznóba, és Frici fokozatosan de ledolgozta hátrányát és a vége felé forditott is, és megnyerte a meccset.

  Másik meccsen ugyanaz, hamar gólt rúgtam, aztán bunker, Frici rohamozott, és nagy nehezen egyenlitett, további helyzeteket dolgozott ki, de a nagyobbnál nagyobb ziccereket is kihagyta. Az utolós 10 percben kiszabadultam a nyomás alól, és beszoritottam a United-et, volt 2 nagy helyzetem is, de de Gea megmentette Frici csapatát, igy teljesen igazságos az X
  Köszi a meccseket!