Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Európa Ligás csapatok bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Második harmad (10 bajnoki) határidő: 2020.04.07.

Tervezett végleges határidő: 2020.04.14.

Első harmad büntetések:

 • Soldier: 2 meccshiány, 2 pont büntetés, ha a következőt időben teljesíti 1 pontra módosul, ha az egész bajnokságot időre befejezi, törlődik.

Kupa negyeddöntők határideje: 2020.04.08.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Bubu – Sanyi 2-0

  Sanyi – Bubu 1-0

  Villámrajt az első meccsen, hamar 2 gólos előnyben találta magát a Sporting, amit aztán a meccs végéig meg is őrzött. Azért volt ezen kivül még pár helyzetünk, de inkább távoli lövések voltak, ezt a meccset a kemény védelmem lehozta.

  Másik meccsen elfogyott a kreativitás a támadójátékomból, ellenben Sanyi megtalálta azt az Interrel, és Lukaku megszerezte a győztes gólt.

  Gratula, jó meccsek voltak!

 2. Soldier visszalepett a kupától, így én jutottam tovább a kettőnk igen nehézkes, megszakításokkal tarkított parharcából. 😁

 3. Én továbbra is azt kérem, hogy a 12 meccses határidőt kapjam meg, a mostani 6 meccsest ignoráljuk lécci!

  Amúgy Mózival most próbáljuk meg összehozni a mai kupameccset!

 4. Srácok! Ma kupahatáridő… nem nagyon akartok játszani úgy érzékelem… 🙁
  Továbbá Frcinek, Bubunak és Dragonak holnapig van ideje elérni a 6 meccset!

 5. Gugi – Bubu 4-0

  Ezen a meccsen nagyjából minden bejött nekem, de a nagyobb gólkülönbség csak a meccs legvégére alakult ki.

  Köszi a meccset!

 6. Mivel a kupameccsekből is csak egy (az enyém :D) van lejátszva, ezért a kupahatáridő is 2 nappal ki van tolva.

  Illetve, mivel pár embernek nem sikerült megfogalmaznia a pontos pluszidő igényét, így úgy vettem, hogy mind az 5 napot kikérték. Ez érvényes Fricire, Dragora és Bubura is egyaránt.

  Második harmad (10 bajnoki) határidő : 2020.02.29.

  Kupa negyeddöntő határidő: 2020.02.25.

 7. Bubu – Gugi 0-2

  Hiába volt meg Bubunak a területe, a hátratolt védekezésemmel nem tudott mit kezdeni. A 31. percben Dzeko, a 40.-ben pedig Pastore talált be, a második félidőben Bubu próbál (még)t jobban támadó taktikával játszani, de ennek köszönhetően csak nekem lett több helyzetem, gól viszont már nem született.

  Köszi a meccset!

 8. Mozes – Bubu 0-0

  Bubu – Mozes 1-1

  Mindkét csapat be volt oltva gól ellen ma. Az első meccsen én álltam közelebb a győzelemhez, de hát ha a kapuval szemben 100% ziccerben mellé lövöm, akkor nem érdemlek győzelmet.

  A 2-ik meccsen rakat helyzetet hagyott ki az Arsenal, a Sporting tudott aztán a hajrára fordulva mégis vezetést szerezni, de ezelőtt már kihagyott a portugál csapat is 2 ziccert. Az utolsó percekben a hazaiak elvesztették a higgadtságukat és a nyugodt játék helyett belementek egy kapkodásba, amiből a gyors londoniak megmentették az edzőt a nagy égéstől és legalább egy pontot igy csak-csak megmentettek egy olyan meccsen amit simán nyerniük kellett volna a helyzetek alapján, igy mindkét csapat bosszúsan hagyta el a pályát, mert a hazaiak nem tudták kihúzni a végéig, a vendégek meg itt hagytak 2 pontot, ami hizelgő rájuk nézve igy is.

  Köszi a meccseket!

 9. Csongam – Mozes
  3 – 1
  Mozes – Csongam
  2 – 3
  Az első meccsen a 63. percben szerezte meg a csapatom a 3. gólt viszonylag egyoldalú volt a meccs addig a pontig. Után viszont fordult a kocka és Mozes sokkal veszélyesebb volt nálam. Onana hozta a szokásos formáját és mindent védett amit tudott. Azonban a meccs utolsó 10 percében már ő sem tudott megmenteni Aubameyang ollózásától.

  A második meccs már jóval szorosabb volt, rengeteget hibáztam a kirúgásoknál és a saját térfelemről végzendő szabadrúgásoknál. Mozes valahogy mindig tudta hogy hova és mikor fogom rúgni a labdát és többnyire simán lepasszoltam neki. A meccsen 2-1-re vezettem az egész második félidőben. Azonban a 89. percben Mozes egyenlített miután Martinelli sebességéven nem tudtam mit kezdeni. Rögtön a középkezdés után ismét sikerült neki kiugrania és sajnos ismét egy játékosomat kellett feláldoznom, annak érdekében, hogy megakadályozzam az esetleges gólt.(épp úgy, mint Gugi ellen) Blind itt kiszállt a játékból. Az utolsó támadással szaladtam fel a 96. percben amikor is a 16-oson belülre érkezve a rövidre lőttem a labdát, ami a kapufáról vágódott be.

  Nagyon izgalmas és fordulatos meccsek voltak.
  Köszönöm a játékot! 🙂

 10. Kép a másodikról:

  Mindkét meccs nagyon izgalmas és pörgős volt. Az elsőn vezettem, majd Csongi egyenlített, végül elment 3-1-re is, amire még tudtam válaszolni, és feljöttem 3-2-re a 85. percben, a helyzetem is megvolt az egyenlítésre, de nem sikerült, Csongi lekontrázott és eldöntötte a meccset.

  A másodikon főleg nekem voltak helyzeteim, de Onana mindent védett, illetve egy üres kaput pedig kapufára rúgtam Ünderrel, de aztán Csongi is lőtt egy kapufát, szabadrúgásból. A 83. percben ziccerig vihettem volna a labdát, Csongi pedig a valószínűsíthető gól helyett, inkább a piros lapot, és az utolsó 10 perc foggal, körömmel védekezését választotta. Utólag lehet mondani, hogy ha nem is volt szép, de taktikailag megérte, mert a helyzetek ellenére, ezután sem sikerült betalálnom, így maradt a 0-0.

  Köszi a meccseket! Gratula!

 11. Kép az elsőről:

 12. Gugi – Csongam
  2 – 4
  Csongam – Gugi
  0 – 0

 13. 6 bajnokis határidő 48 órával kitolva, péntek éjfélig.
  Plusz idők törölve, ma éjfélig lehet újakat kérni, PONTOS napokkal, nem annyi, hogy kell még idő, meg sok idő kell stb.

  Kupa negyeddöntők határideje marad szombat.

 14. Sziasztok!

  Holnap 6 bajnoki határidő, plusz időt a ma éjfélig tudtok kérni a megfelelő helyen. A 6 meccs még csak Ptronak van meg, a szabályok alapján, ha legalább 3 játékos nem éri el a 6 meccset, a határidőt 2 nappal kitolom.

 15. Gugi – Ptro 8-0

 16. Ptro – Gugi 0-3

 17. Gugi – Drago 2-1

 18. Drago – Gugi 0-2

 19. Ptro – Csongam
  2 – 11
  Csongam – Ptro
  5 – 0

 20. És itt a másik kép