Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Európa Ligás csapatok bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Első harmad büntetések:
 • Soldier: 2 pont büntetés, 2 meccshiány. Ha a következő határidőt pontosan teljesíti, a büntetés 1 pontra változik, ha a végleges határidőt teljesíti, a büntetés törlődik.
 • Frici: 2 pont büntetés, 2 meccshiány. Ha a következő határidőt pontosan teljesíti, a büntetés 1 pontra változik, ha a végleges határidőt teljesíti, a büntetés törlődik.
Második harmad (10 bajnoki) határidő : 2020.02.29.

Tervezett végleges határidő: 2020.03.08.

Kupa negyeddöntő határidő: 2020.02.29.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Gugi – Drago 3-1

  Köszi a meccseket!

 2. Drago – Gugi 1-4

 3. Kupa
  Drago-Csongam
  3-2
  Nagyon izgalmass meccs volt. Az első félidő után 2-0-ra vezetett a Real Betis főként kontrákból veszélyeztettek. A második félidő első 15 percében teljesen beszorult a Betis az Atletico játékosok gőzerővel ostromolták a kaput, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis Diego Costa révén sikerült a szépítés. A gól után sokkal összeszedettebben és veszélyesebben játszott a Betis mint azelőtt de sajnos a gól nem jött. A 80. perc környékén Bartra szabálytalankodott a 16-on belül, 11-es az atleticonak. Értékesítették, 2-2. Mindét csapatnak volt helyzete ez után, de a döntő gól a 93. percben érkezett, miután A betis a saját 16-osa vonalán vesztett labdát amelyet morata a kapusba rúgott ám szerencsétlenségére pont Bartra lábára pattant a védés, ahonnan Costa elé került a labda, aki köszönte szépen a lehetőséget, és megnyerte a meccset a matracosoknak.

  összességében egy teljesen kiegyensúlyozott meccs volt, sok-sok izgalommal és fordulattal.

  Gratulálok Drago! 🙂

 4. Drago(Atletico Madrid) – Ptro(Real Sociedad) 5-0

 5. Ptro(Real Sociedad) – Drago(Atletico Madrid) 0-3

 6. Kupa:

  Robbie – Ptro 4-0

 7. Csongam – Drago! Se kép, se hang rólatok. Mi van a kupával? 🙂

 8. Ez a jó kép

 9. Kupa

  Mozes – Bubu 1-4

  A Barca repülőrajtot vett, 20 perc után 3-0 volt az eredmény, a hazaiak nem birták a nyomást és Messiék hamar berámoltak 3 gólt, ami nagyon sokáig sokkolta a hazai csapatot, a szünetig nem is tértek magukhoz. A nagy előny birtokában aztán akadozni kezdett a gépezet és egyre több volt a rossz passz, ide-oda pattanó labda, Mózes 2x is szétlőtte a kapufát, de szépiteni csak a végefelé tudott, és mire azt hitte volna, hogy felcsillant a remény, a következő kontrából Suarez átemelte a lifutó kapus fölött a labdát, ezzel 4-1-el lezárva a meccset!
  Abszolút megérdemelt Barca továbbjutás!

  Köszi a meccset!

 10. Bubu – Frici 1-1
  Frici – Bubu 1-0

  Az első meccsen győznöm kellett volna, a másodikon pedig minimum döntetlen kijárt volna ha csak a játék képét és a statisztikákat nézzük. Massziv labdabirtoklás, massziv fölény a középpályán, helyzetek sokasága, + az első meccsen a kapus kivédte a szememet, a másodikon pedig hiába a sok lövés, nem igazán találtak kaput, csak kapufát 1x.

  Frici igazából a jó helyzetkihasználásával nyert, mert nem sok esélyt adtam neki, de azt a pici kis esélyt mindkét meccsen megragadta! Gratula!

 11. Frici – Mozes 5:1
  Mozes – Frici 2:4

 12. Robbie – Mozes 1-1
  Mozes – Robbie 1-1

 13. A második harmad (12 bajnoki) határideje: 2020.01.26.

 14. Sziasztok!

  Ma kupa negyeddöntő határidő!
  Plusz időt lehet kérni (max 2 napot páronként) a plusz idő menüpontban

 15. Ptro – Robbie 0-4
  Robbie – Ptro 5-0

 16. Ptro-Csongam
  0-4
  Már a meccs 7. percében sikerült megszereznem a vezetést Fekir góljával, akiről még nem tudtam, milyen fontos szerepe lesz a mai meccseken. Még az első félidőben sikerült megszereznie a mesterhármast, amivel magabiztos előnyre tett szert a csapat. (a második gól egy jogos tizenegyesből született)
  A második félidő 53. percében a csapata és önmaga 4. találatát jegyezte. Az ellenfelemet nagyon zavarba tudtam hozni a feltolt védelmemmel és az agresszív letámadásommal, ez volt a győzelmem kulcsa.

  Csongam-Ptro
  3-0
  A meccs képe nem sokat változott az előzőéhez képest, azonban itt a szünetben csak 1 gólos előnnyel vonulhattam Fekirnek hála.
  A gyors rövid passzos játékomra nem igazán volt ellenszere az ellenfelemnek, és javarészt Guardado szenzációs lyukra futásai miatt futószalagon gyártottam a helyzeteket. A második félidőben pedig Fekir duplázott az egyik gólja egy szenzációs sarkazás volt. Így a Francia támadó 2 meccsen összesen 7(!!!) gólt lőtt

  Köszönöm a meccseket Ptro! 🙂

 17. Sziasztok!

  Holnap 6 bajnokis határidő!
  Akinek nincs meg elég meccse, még ma éjfélig kérhet plusz időt, a plusz idő menüpont alatt, hozzászólásban.
  Mindenki tegye meg, aki nem akar büntit 😛

  Egyelőre csak Drago kért.

 18. Ha valakinek lenne kedve bajnokikat játszani, mostantól estig ráérek. 🙂

 19. Gugi – Frici 2-4

  Nagyon rossz kezdés részemről, ami el is döntötte a találkozót. Frici a 15. percben már 0-3-ra vezetett. És ugyan szépítettem még az első félidőben, de utána meg már kb. semmi nem jött össze, így vesztettem.

  Köszi a meccseket!

 20. Bajnoki:

  Frici – Gugi 2-1

  Szintén szoros, kiegyenlített meccs, sőt itt talán inkább én irányítottam kissé a meccs nagyobb részében. De végül az utolsó 3 perc döntött csak. Frici a 89.-ben vezetést szerzett, amire a 90.-ben válaszoltam, de a 91.-ben ő ismét betalált, a fáradt védőim mellett gyorsan, és ezzel megnyerte a meccset