Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Francia bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

első harmad (6 bajnoki) határidő: 2020.07.16.

Tervezett végleges határidő: 2020.08.08.

Kupa negyeddöntő határidő: 2020.07.17.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Kupa:

  Frici – Gugi 2-3

  Kiegyenlített, szoros meccs, háromszor vezettem, Frici kétszer egyenlített, a harmadikra már nem jött válsz.

 2. Drago – Mozes 0:3
  Mozes – Drago 4:1

 3. Sziasztok!

  Megint elbaxódott a Pesem, átváltott Lite-ra. 1 napba telt mire rendberaktam.
  Kiderült, hogy itt már nem segit a family share sem, sőt az sem, ha új játékkulccsal új Pes-t rakok fel, mert maga a fiókom is bannolva van. Igy letakaritottam mindent, és csináltam egy 4-ik fiókot, vettem rá egy akciós Pes20 kulcsot és most már oké.
  Remélhetőleg ez már kitart BAN nélkül a Pes21-ig.

  Szóval ezen az accounton elértek, ha a fő fiókomon nem. Igyekszem azt is nézni, de állandóan ki meg bejelentkezni egyik fiókból a másikba nem vicces.

  https://steamcommunity.com/profiles/76561199018244812/ — DefenceKing a nevem!

 4. Mozes – Ptro 3:0
  Ptro – Mozes 0:7

 5. Nagyon izgalmas és fordulatos meccsek voltak!
  Gratula! 🙂

 6. Én köszönöm! 🙂

 7. Gugi – Csongam 3-2

  Itt már eleve kicsit más taktikával álltam ki. Ez a meccs egy igazi ki-ki meccs volt. Bármelyikünk nyerhetett volna, nekem jött össze, de kaptam egy nem túl tizinek tűnő tizit.

  Mindenkinek érdemes felkötni a gatyáját Csongam ellen. 🙂
  Köszi a meccseket! 🙂

 8. Csongam – Gugi 1-2

  Annyira nem kell túltárgyalni a meccset, nem ismertem az ellenfelet, és nem éppen olyan taktikával álltam fel, ami ellene igazán használt volna. Az első félidőben egyértelműen lefocizott, ennek ellenére én vezettem a szünetben. A második félidőre léptem, és sikerült is feljebb lépnem, de az utolsó 15-20 percre nagyon beszorultam, és Csongam egyenlített is a 82. percben. De erre rögtön a középkezdés után, már a 84. percben válaszolni tudtam, így ugyan nem megérdemelten, de megnyertem a meccset.

 9. Sziasztok! !FONTOS!

  Na a táblázat hibái miatt újra új linken található a táblázatunk. A szokásos menüpontban találhatjátok az újat, most már az van legfelül, PEH 2020 táblázat 2.0 (aktív) néven. A táblázaton belüli neve pedig La Liga – PC 2.0.
  Ez az aktív táblázatunk, mindenki ellenőrizze az eredményeit, és innentől ebbe a táblázatba írjatok minden új eredményt.

  Kiemelném, hogy az ilyen esetek miatt nagyon fontos, hogy minden egyes eredményt a fórumba is kiírjatok, mert ismét azt is segítségül kellett hívnom. Nézzétek át, és szóljatok, ha ez is generálna bármilyen hibát. A Robbie – Bubu meccsek most jól működnek elvileg.

  Köszi szépen a figyelmet! 🙂

 10. Igen, ez ugyanaz a hiba, amit múltkor is produkált a Bubu – Ptro meccseken. Csináltam egy másolatot, és előveszek egy régebbi verziót majd, és összerakom, remélem megoldja.
  Köszi, hogy szóltál!

 11. Gugi, vmi nem jo a tablazatban.
  Beirtam az eredmenyt amit Bubuval jatszottam, de rosszul mutatja.

  Nezd mar meg legyszives hja van idod.

  A meccsek eredmenyet lejebb megtalalod.

 12. Bubu – Gugi 0-1

  A döntő tényező az volt, hogy az első meccs rohadtul kifárasztott, fejben is, és ujjakban is 🙂
  Sokkal tompábban játszottam, a kapu előttig ment a dolog, de lehet ezúttal másfajta stilust kellett volna elővennem, mert Gugi nagy taktikus, sose fut ki ugyanazzal a taktikával a 2 meccsen. Bőven lett volna esély az 1 pontra igy is, de sajnos a 16-oson belül nem igazán sikerült helyzetet kialakitani, nekem pedig elég volt, hogy egyetlen 1x kinyiljon kicsit a védelmem, jött a büntetés, igy jogos a vereség is.

  Gratula, kemény meccsek voltak!

 13. Gugi – Bubu 0-2

  Az történt a pályán, amit én akartam, uraltam a középpályát, ezáltal a védelemnek is alig akadt dolga, jól ment a Barca-féle passzolgatás, labdatartás, támadásépités és Suarez jó napot fogott ki, 2 helyzetét könyörtelenül kihasználta, Guginak csak pár kontrára futotta, itt teljesen megérdemelt győzelmet arattam, ha azt nézzük, hogy 0 gólon tartottam a gólgyáros Gugit, akkor pláne. 2-0ig azért volt mit izgulni, de Suarez elsüllyesztette a sárga tengeralattjárót. 🙂

 14. Sziasztok!
  Sorsoltam a kupában. Pont 8-an vagyunk, így semmi kiemelés nincs, mindenki a negyeddöntőktől kezdi. Táblázatban a kupa fülnél láthattok mindent, de ide is csatolom.

  Negyeddöntők határideje: 2020.01.18.
  A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 15. Szia Bubu!Nem én vagyok,a játékban Detari76 a felh nevem és Innsbruckból!😉 Szívesen játszanék de csak Boxon van még a teljes verzió.Itt csak My club coop.Borzasztó amit a játék online részével csinálnak ezek a moslék Japók,minden a profit már.Lófasz ez így nem foci.

 16. Üdv Zoli!

  Véletlen nem te vagy Zotyo a játékban Újpestről? Nem olyan rég nyomtam pár coop meccset egy ilyen nevű userrel, jól is nyomta mellettem.

  Pes-Lite-al is lehet coopozni myclubban, igazából csak myclubozhatsz a lite-al.

  Én befejeztem a coopozást, mert a Pes-Lite óta még inkább felhigult és hánynom kell ettől a káoszjátéktól. Normális partnerrel még játszható, de akkor is sok olyan szituáció van, amitől felmegy az agyvizem, inkább nyomom az 1v1-et itt meg Divisionben, az legalább élvezetes.

 17. Bubu – Mozes 1-2

  Az év mákját láthattuk ezen a meccsen!!!

  Végig irányitottam a játékot, helyzetek egymás után, jóformán egykapuztam, de mindent kihagytam, vagy védett a kapus. Mozes meg összesen 2x eljutott a kapumig, mind2x gól a vége. De tipikusan azok a Pesgólok voltak, amiket nem lehet levédekezni, a hosszú inditás, meg a beadás. A játék képe és a helyzetek alapján simán győznöm kellett volna, de ez van.

  Mindenesetre kiderült, hogy a zseniális labdatartós, tiki-taka taktikám, amit kitaláltam a Barcának, ellenetek nem működik úgy, mint a Divisionben, ahol mindenkit oktatok és szopatok! Nem véletlen a legkeményebb bajnokság a Proevo!

  Gratula!

 18. Robbie – Bubu 0-3

 19. Bubu – Robbie 0-2

 20. Mozes – Gugi 1-4

  Az első meccsen nem érdemeltem győzelmet, Mozes még egy büntetőt is kihagyott, ami mondjuk nem volt túl jogos, ugyan a játékos lábát eltaláltam, de fel akartam szabadítani, erre becsúszott a mamlasz.

  A második meccs kiegyenlítettebb volt, de ott is sok helyzet kimaradt Mozesnek. Ennyivel nem voltam jobb, hogy 4-1-re nyerjek.

  Köszi a meccseket!