Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Skót bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Végleges (14 bajnoki) határidő: 2020.06.26.

Első harmad büntetések:

 • Drago: -1 pont, 1 meccshiány, ha következő határidőt, vagy a végleges határidőt időben teljesíti, a büntetés törlődik,.

Második harmad büntetések:

Drago: -1 pont, 1 meccshiány, összesen -2, ha a végleges határidőt időben teljesíti, a büntetés törlődik.

Kupadöntők határideje: 2020.06.26.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Sziasztok sajnos steam fiókot kellett váltsak, úgyhogy innentől https://steamcommunity.com/id/Victory2016/ itt tudtok elérni.

 2. Ptro – Drago 0-3

 3. Drago – Ptro 1-0

 4. Robbie-Drago 3-1
  Drago-Robbie 1-2

 5. Kupa:

  Robbie-Drago 5-0

 6. Sanyi – Bubu 0-0

 7. Bubu – Sanyi 2-0

 8. Gugi – Mozes 7-2

  Az első meccsen a nagy arányú győzelem ellenére azért kellett a szerencse is, főleg az elején, ahol Mozes a kapufát is telibe találta, és megúsztam mellette még 1-2 ziccert.

  A második meccsen ennél tisztábban látható fölényem volt végig, ennek ellenére itt kétszer is vezetett Mózes, a 60. percben tudtam 3-2-re megfordítani végre a meccset, innentől meg már minden összejött.

  Köszi a meccseket!

 9. Mozes – Gugi 1-8

 10. Robbie – Mozes 8-3

 11. Mozes – Robbie 1-2

 12. Sziasztok!

  Mivel több, mint a jelentkezők felének nincs meg a kelló meccsszám, ezért a tegnapi 6 meccses bajnoki határidő holnap éjfélig (2019.11.10-ig) ki lett tolva.

  A kupa selejtező meccsnek (Robbie – Drago) továbbra is ma van a határideje, írjatok a plusz időbe, ha kell még 1 vagy 2 nap.

 13. Robbie – Ptro 4-0
  Ptro – Robbie 0-4

 14. Ptro – Gugi 0-1

 15. Gugi – Ptro 5-1

 16. Sziasztok!

  Holnapután 6 meccses határidő! Sajnálattal vettem tudomásul, hogy Dragonak és Ptronak még nincs meccse sem. Továbbá Fricinek sincs, de velem beszéltem, várom a plusz menüpont alatt, hogy kikérje az idejét.
  Ezt holnapig még mindenki büntetlenül megteheti.

 17. Gugi – Robbie 3-3

 18. Robbie – Gugi 1-1

 19. Gugi – Bubu 2-3

  Az első meccsen összességében talán lehet mondani, hogy uraltam a játékot, de Bubunak is volt azért pár helyzete. Mindezek mellett úgy érzem, megérdemelten nyertem.

  A második meccs első félidejében 9-0 volt a szünetben a lövés arány a javamra. Emellett lőttem 2 kapufát is, és Bubu kapusa is bravúrozott párat. A második félidőre Bubu taktikát váltott, ami bejönni látszott. Szögletből megszerezte a vezetést, amire még gyorsan tudtam válaszolni, de a következő szögletéből megint vezetést szerzett. Nem sokkal ezután pedig a 3. lövését is megeresztette a kapumra, amiből szintén gól lett, így 1-3-ra vezetett a 75. percben. Ezután jött még pár helyzetem, volt nagy kavarodás is Bubu kapuja előtt, de sikerül kivédekeznie. Végül a 88. percben szépítettem, és talán az egyenlítés is meg lehetett volna, mert voltak még beadásaim, blokkolt lövéseim stb., de semmi nem ment jó helyre az én szempontomból. Így Bubu küzdött egy nagyot, és megnyerte a meccset, amihez gratulálok. Bennem meg marad a hiányérzet, ugyanis jó sok helyzetem kimaradt.

  Köszi a meccseket! Gratula!

 20. Bubu – Gugi 1-3