Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Francia bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

első harmad (6 bajnoki) határidő: 2020.07.16.

Tervezett végleges határidő: 2020.08.08.

Kupa negyeddöntő határidő: 2020.07.17.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. HPR és vitrin frissítve!

  2v2 elindult, tehát júliusig tuti nem 1v1-ezünk, utána, ha lesz elég jelentkező és kedv esetleg letolunk még egy oroszt, vagy valamit. Ha nem, akkor remélhetőleg 2020-as résszel, augusztus végén/szeptember elején találkozunk! 🙂

 2. Gratulálok Mózesnek a bajnoki címhez!

  Kupadöntő: Bubu – Gugi
  Kupagyőztes: Gugi

  Most tehát kicsit szüneteltetjük az 1v1-et, mert nem vagyunk meg 6-an egyelőre az oroszra.
  A 2v2 május 20-án indul, remélem arra mindenki jelentkezik innen is, már most van 4 csapatunk! 🙂

  Jelentkezési határidő május 17., péntek!

  A szezont még lehet, hogy folytatjuk az orosszal utána, vagy közben, ha lesz elég jelentkező. 1-2 hét múlva meglátjuk! 🙂

  Köszi mindenkinek a játékot, és ha esetleg ezzel véget is érne az 1v1-es szezon, akkor a szezont is!

  A PES 2020-ban biztosan találkozunk (ha lesz)! 🙂

 3. VB összesített

 4. VB 3. meccsek

 5. VB 1.-2. meccsek

 6. Sziasztok!

  Na bajnokság lezárva, összesített végeredmény este.

  Kicsy törölve lett, nem reagált semmire.

 7. Na kaptok még egy napot, úgy sem sietünk ma! De ez az utolsó.

  Kicsyt kerestem többször, nem reagál. Ha nem játszik, törölve lesz.
  Holnap lezárom az egészet, végleges összesített eredmény is lesz. Emellett, ha Kicsyt elveszítjük és nem lesz új induló, akkor az orosz bajnokság halasztásra kerül. Egyelőre marad a 2v2 akkor, ami úgyfest el tud indulni május 20-án. Erről cikk hamarosan.

  És akkor, ha lesz még rá igény, akkor később lejátsszuk az oroszt.

 8. Ptro : Mozes 0:2

 9. Kupadöntő:

  Bubu – Gugi 1-3

  Bubu jól tartotta magát, de a 45. percben második sárga után kiállították Sidibet, onnantól kezdve egyértelműen uraltam a meccset. A 60. percben már 0-3 volt, végül a 85.-ben egy öngóllal szépített Bubu.

  Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tegnap is elkezdtük, amikor viszont az 50. percben megszakadt a meccs, és próbáltuk, de nem tudtuk folytatni, mindig megszakadt. Akkor 0-1 volt az állás nekem, de Bubu sokkal jobban játszott, mint ma, nehezebb dolgom lett volna ott.
  Köszi a meccset!

 10. Orosz bajnoksággal fogjuk folytatni.

  Elvileg holnap végleges határidő van, de kevesen vagyunk, érjünk a végére, ki fogom tolni péntekig, arra viszont legyen kész mindenki légyszi 🙂

 11. Sorsoltam a kupadöntőben, Bubu lesz otthon.

  Határidőnk: 2018.05.08.

 12. Lehet szavazni a kövi bajnokságot a táblázatban a szavazás fülnél május 7. (kedd) 20.00-ig!

 13. Sziasztok!

  Na mindenki kért plusz időt, akinek nem lett meg a kellő meccsszáma.
  A Harmadik harmad(15 bajnoki) határideje: 2019.05.08.

  Bubu és Ptro! Kupával hogy álltok?

  A következő bajnokságot holnaptól lehet majd elkezdeni szavazni. Ez egyben a szezon utolsó bajnoksága is lesz, így nem lesz annyira szigorú a menetrendje, cserébe viszont tervezek elindítani egy 2v2-es bajnokságot is mellette. 🙂

 14. Mozes : Kicsy 1:0
  Kicsy : Mozes 2:2

 15. Ptro – Gugi 0-0

  Az első meccsen minden összejött, fölényben játszottam, megérdemelten nyertem. A másodikban sok-sok helyzetem volt, amiből kimaradt pár, de így is nyertem. A harmadik meccsen rosszul kezdtem, de a második félidő teljesen az enyém volt. Hatalmas ziccereket hagytam ki, rontottam el, vagy védett ki Ptro kapusa, miközben a végén Ptro szépen bekkelt, így nem volt döntés a meccsen.

  Köszi a meccseket!

 16. Ptro – Gugi 0-2

 17. Gugi – Ptro 5-0

 18. A 12 meccses határidő 2 nappal kitolva, holnap (2019.05.02.) éjfélig, mivel csak én és Bubu értük el a kellő meccsszámot, persze Robbie törlése után kicsit más a helyzet.

  Kicsynek csak 5 meccse van, nagyon le van maradva, ahogy Ptro is eléggé a 7-tel, míg Frici is csak 9-nél jár. Mózes csak 1-gyel van elmaradva a 12-től, neki 11 meccse van.

  Plusz idő lehetőség még mindig áll természetesen, csak törődjetek vele, ha nem tudjátok holnap éjfélig elérni a 12-t! 🙂

 19. Sziasztok!

  Na eléggé elfogytunk így a szezon vége felére. A következő bajnokság ettől még mindenképpen meg lesz hirdetve, bízom abban, hogy esetleg Adakiller és/vagy Robbie stb. újra részt fognak tudni venni. De fel kell készülnünk arra is, hogy mi van, ha csak 6-an maradunk. Erről szól egy szavazás a táblázatban a szavazás fül alsó részében.

  A lehetőségek:

  -Igen, játsszuk végig a szezont, ahogy szoktuk, augusztusig.
  -Igen, de csak egyet, aztán zárjuk le a szezont és játszunk fun bajnokságokat.
  -Fejezzük be a szezont most.

  Ha idő előtt befejezzük a szezont, akkor a HPR-be és vitrinbe már nem beleszámító “play for fun” bajnokságok várhatóak. Játszhatunk csak manuális lövés/passzal, esetleg 2v2-es bajnokságot megnézhetünk, vagy további “muriságokat” is kitalálhatunk.

  A tavalyi és a tavalyelőtt szezon egyaránt 8-8 bajnokságból állt. Az ideiben a jelenlegi VB a 7.. Ezért én azt mondom, hogy mivel igen jól haladtunk idén, ezért játszunk még mindenképpen egy bajnokságot a szezonhoz, majd zárjuk le júniusban, és az amúgy is kiszámíthatatlanabb nyári időszakban lesz még időnk 1-2 fun kupára, bajnokságra.
  De mindenki szavazzon, aztán meglátjuk! 🙂

 20. Bubu – Gugi 2-1

  Az első félidőben Bubu dominált, nagyon nem éreztem a játékot, ennek ellenére vezetést szereztem. Erre Bubu hamar tudott válaszolni, majd a vezetést is megszerezte, de ezt egy kissé komikus góllal, mivel az egyébként nem túl jó lövése megpattant a védőmön, majd a kapusomon, és úgy gurult be a kapumba.
  A második félidőben átvettem az irányítást és helyzeteim is jöttek sorra, de minden kimaradt, így végül Bubu szerezte meg a 3 pontot.
  Lehetett volna fordítva is, de Bubu megérdemelte azután, hogy az előző meccsen nekem volt szerencsém.

  Köszi a meccset, gratula!