Online bajnokságok (fórum)

Proevo fejléc vegleges 1Facebook oldal: facebook.com/proevohu

La Liga határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 12, a harmadikra 18 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 2 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Második harmad(12 bajnoki) határidő: 2019.04.30.

Tervezett végleges határidő: 2019.05.06.

Első harmad büntetések:

 • Robbie: -1 pont, 1 meccshiány. A táblázatban leírtak alapján töröltetheti a büntetését.
 • Kicsy: -1 pont, 1 meccshiány. A táblázatban leírtak alapján töröltetheti a büntetését.

Kupa negyeddöntők határideje: 2019.04.25.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 4 cserét kell beállítani, amiből a 4.-et csak a hosszabbításban lehet használni (nem a rendes meccs hosszabbításában, hanem a 2×15 percnél, döntetlen esetén).

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Robbie – Luttyo 4 – 1

 2. Robbie – Adakiller 3-2

 3. beeezoli – ptro 10:1

 4. ptro – beeezoli 0:3

 5. ptro adakiller 0-10

 6. adakiller Ptro 6-0

 7. Digit adakiller 0-2

 8. adakiller Digit 6-2

 9. Bubu adakiller 1-6

 10. adakiller – Bubu 5-2

 11. Sziasztok!

  Csak jelzem, mert még új a rendszer, h ma 23.59-ig fogadok el plusz idő kéréseket a plusz idő menüpont alatt.

  Kicsy: Sajnos ma beteg lettem, így nem tudok nagyon játszani, de ki szeretném veled próbálni, hogy torrent nélkül jó-e ellened. Majd írok!

 12. digit -robbie 2 – 0

  robbie – digit 3 – 2

 13. Kupa:

  Mozes : beeezoli 5:4

 14. Hogy a torrent futott játék közben?????????????????????????????????
  MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?
  Bocs, de… Atyaég… 🙁 Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek?!
  És mielőtt nem adnék értelmes választ.
  Kérlek, a torrentből lépj ki, mielőtt online játszol!

 15. sziasztok köszönöm h figyeltek a gondomra.digit jelezte h nyagyon rosz a kapcsolat és kilápet mondta h irjam be az eredményt. én mondtam neki h ez nem fer nem irom be feir play a lényeg.
  Konfigom: core i5 4460 3.2 ghz
  ram ddr 3. 8 gb
  video kártya nvidia gforce gtx 750 ti
  szoktam játszani ranked mecseket jo párszor olyan elen felekell h csak pislogok 7 golt is rugtak nekem
  sztem ot nem volt baj a kapcsolatal
  szerintetek kevés a konfiguráciom?
  eddig a micro torent futott leterhelheti a netett?
  Bocs a helyesírásért. 🙂 🙂 mind öröké pes
  segítséget kérnék?????????????

 16. Én Kicsy-vel most már 3 meccset játszottam és mindegyik meccs teljesen tökéletes volt, no lag.A 60 mbites net teljesen jó 1v1-hez, nem is értem, hogy a többiekkel miért nem működik. Mondjuk az én 150 mbites netemmel érdekes is lenne, ha gebasz lenne ilyen téren.

  Javaslat:

  1. Próbáljátok meg más-más napszakokban, pl. déleőtt, délután és este.
  2. Ha más is netezik játék közben, akár 1 másik gépen, akár telefonról, az bőven elég a Pesnél, szóval ha ez a dolog fennáll, akkor azalatt az idő alatt ezt hanyagolni kéne.
  3. Gépkonfig. Milyen erős a géped, vidkari, proci, ram, ez is bezavarhat, ha még régebbi elavult tipusú a konfig.
  4. A feltöltés mérete is fontos,erről nem kaptunk infót

 17. Kupa:

  Bubu – Kicsy 2-1

  Gyakorlatilag a 70-ik percig Kicsy eldönthette volna a meccset, akár több gólt is rúghatott volna, de hol a kapusom, hol a védők, hol a szerencse segitett, noha azért nekem is volt 1 kapufám, de hát ez eltörpül Kicsy 7 ziccere mellett. És a ziccerek kimaradtak. És ilyenkor tudjuk mi szokott történni a fociban, de leginkább a pesben 🙂 Igen, Kicsy végre vezetést szerzett a 73-ik percben, ez mély nyomot hagyott bennem. Annyira mélyen, hogy a középkezdés közben gyorsan összeszedtem a gondolataimat, és amit kigondoltam, végigvittem, gól lett. Szóval az áttörés után, megfordult a játék és én szereztm újabb gólt, amit sikerült kibekkelni a végéig, bár a biró nem nagyon akarta lefújni a meccset, 3 perc ráadásra még 2 percet rátett, és mivel Kicsy a kapumhoz szegezett a ráadásban végig, nem kicsit voltam ideges, de csak sikerült kihúzni! Nagyon kemény meccs volt, köszi a játékot, több szerencsét a továbbiakban!

 18. Sziasztok!

  Nos egy megoldandó probléma van előttünk, ami egyik új játékosunkhoz, Kicsyhez kapcsolódik.
  Kicsy úgy látszik tényleg betartja az ígéretét, folyamatosan játszik, nekem is sikerült elérnem, semmi gond nincs vele.
  De mégis van. A probléma ugyanis, hogy elég rossz kapcsolatban mennek végig a meccsek ellene. Zoli jelezte először, majd Adakiller is, ezután én is játszottam vele, ahol szintén elég kellemetlen volt, és nem érzékelt emiatt egy csomó mindent, irányokat, stb. Nagyon lassú volt a játék. Majd Digit zárta a sort, aki rögtön írt, hogy játszhatatlan volt.
  Ellenben Bubu és Mozes nem panaszkodott, rájuk is kérdeztem, nem volt gondjuk.
  Tehát eddig 6 játékból 4-nek volt rossz ellene a kapcsolat és 2-nek nem.
  (Ahogy látom a Digit elleni meccse ki lett törölve a táblázatból, pedig be lett írva, erről majd tájékoztassatok, hogy beszéltetek-e vagy mi történt.) Hozzáteszem, hogy Kicsy állítása szerint neki is rossz volt a meccs ellenem, tehát legalább nem egyoldalú a dolog.

  Megkértem, hogy csináljon egy speedtestet, amire 60 mbps-os letöltést és 12-es pinget kapott. Nem a legjobb, de egyáltalán nem olyan rossz, nekem 80-as letöltésem van 7-es pinggel és sosincs bajom sem a PESben, sem máshol. De tudjuk, a PES válogatós. És elég biztosnak tűnik, hogy Kicsynél van a gond, hisz ezeknek a játékosoknak senki mással nem volt ilyen, illetve Kicsy “B”-s courtesy raitingje és moderatly high disconnectje is erről árulkodik.
  A dolog viszont így nehéz, mert olyan, mintha az embernek egy teljesen más játékkal kéne játszani, nagyon lassú, alig érzékel valamit, beszaggat stb. Közben meg valakinek jó, az úgy meg teljesen más meccs.

  Kicsy, félre ne értsd, egyáltalán nem veled van a baj, azzal sem, hogy egyszer megvertél, soha senkit nem szoktam “kipécézni”. És azt sem tartanám egy jó megoldásnak, ha emiatt törölni kellene téged. Ettől függetlenül ez neked sem jó, ha nálad is ilyenek a meccsek.
  Emellett például még nem játszottál a szintén nem túl acélos nettel rendelkező Carlossal, illetve a Franciaországból játszó Kailoval, akikkel így nem tudom, hogy egyáltalán le tudnátok-e játszani a meccseket. Mert igen, Carlosnál is gyenge a net, de mégis lehet laggmentes meccseket játszani, még ha néha többször is kell elkezdeni, de a végeredmény jó lesz.
  Itt ez a 11 meccsből 7 rossz nem túl jó arány.

  És most derül ki, hogy a “semmiről írogatok”, mert megoldásom egyelőre nincs. De szeretném, ha foglalkoznánk a dologgal és közösen, Kicsyvel és mindenki mással megoldást találnánk a problémára. Bár nem tudom mi lehet az igazán jó, ami nem is törlés, de nem is az, hogy a meccseid 75%-a rossz kapcsolatban megy le.

  Ti mit javasoltok?

 19. Digit (Juve) – Gugi (Sassoulo) 2-4

  Nagy szerencse kellett ahhoz, hogy megnyerjem ezt a meccset, pláne kettővel. Az egyetlen különbség az elsőhöz képest az volt, hogy sikerült gyorsabban indulnom és ziccereket kialakítanom, amiből 4-et magabiztosan értékesítettem is.

  Köszi a meccseket!
  Gratula!