Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Francia bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 10, a harmadikra 14 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

első harmad (6 bajnoki) határidő: 2020.07.16.

Tervezett végleges határidő: 2020.08.08.

Kupa negyeddöntő határidő: 2020.07.17.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 3+1 cserét kell beállítani.

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Ptro – beeezoli

 2. beeezoli – Ptro 2:0

 3. Robbie – Ptro 4-0

 4. Ptro – Robbie 0-2

 5. Sziasztok!

  Kailo új videókártyát vett, ami sajnos nem működik neki, ezért nem tudott játszani a plusz idejében sem.
  Sajnos kénytelen vagyok törölni, mert nagyon le van maradva már.
  Kövin újra várunk, Kailo! 🙂

 6. beeezoli – Robbie 2:2

 7. Robbie – beeezoli 2:3

 8. beeezoli – gugi 1:2

 9. KUPA

  Mozes – Carlos 4:3

 10. Sziasztok!

  Elfelejtettem kiírni, de a kupaselejtezőket november 12., hétfőig kéretik lejátszani! 🙂

 11. Carlos-Adakiller 1-1
  Adakiller-Carlos 4-6

 12. Frici – Carlos 3-1
  Carlos – Frici 4-2

  Carlos – Drago 0-0
  Drago – Carlos 0-1

 13. Luttyo – Carlos 0-2
  Angol kupa meccs.

 14. Sziasztok!

  Na lezárom az első harmadot. Látjátok, megy ez! Mindenki elérte a 8 meccset, aki belekezdett.
  Egyedül Kicsynek nincs egyetlen egy meccse sem, illetve még Kailonak, de neki plusz ideje van november 10-ig.
  Kicsy viszont nem játszott 1 meccset sem, nekem nem írt semmit, így kénytelen vagyok kitörölni.

  Ez annyiban jelent változást, hogy a kupaelőselejtező Luttyo és Laci között 1 darab, 15 perces meccsen fog eldőlni, ahol a tizenegyest és hosszabbítást be kell kapcsolni. Ezt legkésőbb holnap le is kéne játszanotok!

  Ami még hiányosság, hogy néhány meccs hiányzik a fórumból. Leginkább Frici, Drago és Tomcraft néhány meccse! Pótoljátok légy szíves még a mai nap folyamán!

  A második harmad (16 bajnoki) határideje: 2018.11.14., szerda

  És akkor kicsit a kialakult nehézségekről.
  Egyrészt volt egy Digit – Beeezoli meccs, ahol Digit nem állított időjárást, ezért esett az eső. A két fél beszámolója alapján Zoli nem szólt a meccs elején, hogy ez őt zavarná, így lement a meccs esőben, Digit pedig megverte Zolit. A meccs után jelezte Zoli, hogy ennek száraz meccsnek kellett volna lennie, és újrajátszást kért, miközben Digit kijelentette, hogy nem tudja, hogy hogyan kell beállítani az időjárást.
  Másrészt egy tegnapi Tomcraft – Digit meccs, amit olvashattatok már, Tomcraft többet szabálytalankodott, amit Digit zokon vett.

  Nem akarok az ügyekbe nagyon belefolyni, privátban megbeszéltem az érintettekkel, úgy érzem, hogy mindenkivel sikerült lezárni már. Viszont felhasználnám az eseteket arra, hogy emlékeztesselek titeket néhány dologra.

  Először is, ha valaki nem állít be jól valamit, akkor mindenképp szóljunk neki a meccs elején! Ebben a közösségben kezdetek óta az a divat, hogy ha egy bajnoki elkezdődik, akkor elkezdődik. Ha szakadás van, akkor sem kezdünk elölről meccset, megtartjuk az eredményeket, és a lehető legjobb módon próbáljuk folytatni.
  Másodszor, aki nem tud valamit beállítani, az írjon! Írhat nekem is, írhat ide is, vagy írhat csak a meccs előtt az ellenfelének, hogy azt hol is kell. Meg fogja mondani! Nem szégyen nem tudni, de nem szép dolog “leszarni” ezt a részét, és nem törődni vele. Ha valaki fel tudja rakni a játékot, be tud lépni, mezt tud állítani, minden, akkor minden beállítás is menni fog neki! 🙂
  Harmadszor én egy olyan közösséghez csatlakoztam anno 2013-ban, ahol hihetetlen nagy tisztelet és fair játék uralkodott! Tisztán emlékszem arra a Roland elleni meccsemre, ahol a spori befújt neki egy tizenegyest, egy teljesen tiszta szerelésre. Ő megállította a játékot, írt nekem, hogy maradjak középen, oda fogja rúgni. És megtette, kihagyta, mert nem volt jogos büntető. Ne értsetek félre, én ezt nem várom el, de az ilyen és ehhez hasonló szemléleteket próbálom továbbvinni! Ugyanígy például annak idején sem volt, és szerintem most sincs “hagyománya” annak, hogy aki ziccerben megy, felrúgjuk hátulról, vagy ilyesmi. És azt hiszem, hogy ennyire kirívó eset tegnap sem történt. 🙂
  Negyedszer, és utoljára, az emberek játékstílusát nem tudom és nem is akarom szabályok közé szorítani! Lehet, hogy valakit zavar, ha sok a szabálytalanság, vagy ha az ellenfél vezetésnél hátul buzizik, amikor vezet stb. Ezek nem is túl szép dolgok. Ám az előbbieket a Konami bíróinak, az utóbbiakat pedig az ellenfélnek kell büntetnie.

  Talán Pato óta egyáltalán nem volt 1v1-hez kapcsolódó “balhé” köreinkben. Most sem voltak nagyon szerencsére, de kihasználtam az alkalmat, hogy mindenkit emlékeztessek ezekre!
  Figyeljünk egymásra, és ne verbálisan, hanem a virtuális focipályán harcoljunk a győzelmekért!

  Köszi a figyelmet!
  További jó játékot!

 15. Middlesbrough(Tomcraft) – Queen Park Rangers(Ptro) 0-0
  Köszi a meccseket!

 16. Queen Park Rangers(Ptro) – Middlesbrough(Tomcraft) 0-6

 17. Beeezoli : Mozes 3:3
  Mozes : Beeezoli 0:0

 18. Carlos – Tomcraft 0-0

 19. Tomcraft – Carlos 1-1