Online bajnokságok (fórum)

Proevo fejléc vegleges 1Facebook oldal: facebook.com/proevohu

VB bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmad határidejére, 8 a másodikra 16, a harmadikra 24 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:
-és nincs meg a kellő meccsszáma, de csak 1, 2 vagy 3 meccs hiányzik: nem zárom ki, de meccsenként 1 pont büntetést kap!
-és több, mint 3 meccsel el van maradva, kizárom a bajnokságból!

FONTOS! Aki előre szól, hogy dolgai lesznek, elutazik, problémái adódtak és nem tudja befejezni a határidőre a harmadot, annak fogok adni plusz időt, meg fogjuk tudni beszélni! Csak mindenképpen írjatok ilyenkor, különben nem tudom, hogy lustaság-e vagy probléma! Köszönöm!

Harmadik harmad (20 bajnoki) határideje: 2018.08.05.

 

Végleges határidő: 2018.08.12.

Kupa:
Dönő: 2018.08.12.

A kupameccsek 15 percesek, hosszabbítást és tizenegyest* be kell kapcsolni. A többi beállítás megegyezik egy bajnokiéval.

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 2,158 hozzászólás

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 106 107 108
 1. Sziasztok!

  A szezonzárót elolvashatjátok a főoldalon.

  A vitrin frissült, végleges eredményt csatoltam képként is, de megtaláljátok a menüpontban is.

  A táblázatoknál az archív 2018-as menüpontban az összes bajnokság és kupa végeredménye, valamint a HPR is megtalálható, PDF-ben is.

  Köszi mindenkinek még egyszer! :) Hamarosan találkozunk, figyeljétek majd az infókat! :)

 2. Koszonet Guginak, meg Bubunak a 2018 as ev szervezeset, rendezeset, lebonyolitasat. :)

  Koszonjuk! :)

 3. Szép volt, srácok! Gratula mindenkinek!
  “Jövőre” találkozunk :)

 4. Itt pedig a teljesen szezoné.

  A 2018-as Hungarian PES Ranking (HPR) győztese tehát: Tekrock.
  Második helyen Robbie, harmadik helyen Gugi végzett.

  Hatalmas gratuláció Tekrocknak!

  Köszönöm mindenkinek, aki velünk játszott az elmúlt 1 évben! Remélem minél többen velünk tartotok a PES 2019-ben is!

  Szezonzáró, és teljesen friss vitrin hamarosan! :)

 5. Megcsináltam a HPR-t.

  Itt a VB eredménye.

 6. Sajnálom, hogy így alakult Kailo. Így akkor lezárom a bajnokságot, Kailo nélkül.

  Csatoltam a végeredményt.

  Kupadöntő: Gugi – Robbie
  Kupagyőztes: Robbie

  HPR várhatóan holnap, érmek is remélem a napokban és akkor utána teljes szezonzárás.

  Köszönöm mindenkinek a részvételt, találkozunk a PES 2019-ben! :)

 7. Sziasztok,

  Köszönöm szépen Guginak es a többiek h megvártak de sajnos nem tudom fojtani a bajnoki. Nagyon sajnálom fiuk remélem talizunk pes19re.

 8. Kupadöntő:

  Gugi (Lengyelország) – Robbie (Anglia)

  A meccset remekül kezdtem, már a 4. percben vezetést szereztem, a 13.-ban pedig már 2-vel mentem. Robbie ezután kezdett magára találni, de 2-0-nál még nekem volt 1-2 helyzetem, amiből simán megszerezhettem volna a 3.-at. Ez nem így történt, és Robbie a 33. percben szépített, majd a 41.-ben már egyenlített is.
  A második félidőben mindkét oldalon voltak helyzetek, ám gól nem született. Pedig a rendes játékidő végjátékában Teodorczyk révén volt 2 nagy helyzetem.
  A hosszabbítást nem kezdtem jól, Robbie a 97. percben betalált, és megfordította a meccset. A hosszabbítás utolsó perceiben még nekem voltak helyzetem, az utolsó utáni pillanatban is volt egy egész jó beadásom az előrehúzódó Glik felé, de ahelyett, hogy befejelte volna, inkább hasra esett, így a labda mellécsorgott, és vége lett a meccsnek.

  Videós összefoglaló a meccsről: https://youtu.be/uEdD05ixLnk
  Sajnos a felvevő progi valamiért átállt 12 FPS-re (fogalmam sincs, hogy miért) és én ezt előtte nem vettem észre, ezért ilyen bedrogozott hatású a videó, de a lényeg azért látszik.

  Köszi a meccset, Robbie!

  Ezennel én is hivatalosan befejeztem a 2018-cas szezont. Értékelők, szavazások, HPR végeredmény, vitrin, azaz teljes szezonlezárás augusztus 12. után! :)

 9. Drago – Robbie 2-4
  Robbie – Drago 3-1

 10. Tekinek mindenben igaza van… 😀 😀

 11. Igen, ebben is igazad van. És ezt így is szoktam csinálni a harmadokon belüli határidőknél (első, második harmadnál). Viszont a végleges határidőnél annak sok értelme nem lenne, hogy csak 1 ember meg az maradék ellenfelei játszhatnak tovább. Hiszen, ha szezon közben van a dolog, addig úgy sem játszhatunk új bajnokságot, meg nem is szívesen indítanék el párhuzamosan, mert félő, hogy akkor az előző nem lesz befejezve. Annak meg nem látom értelmét, hogy megbüntessek valakit, aki túllépte, de közben más még kapott plusz időt, tehát pár napig még semmi nincs, csak vakarja a tökét, aki készen van.

  De egyébként igazad van ebben, és én sem tartom szép dolognak, ha valaki nem tudja időre befejezni attól még, hogy valaki miatt ki kellett tolni. De ezért nem szeretnék büntetgetni, mert időkiesést nem jelent, hogy még ő is játszik valaki mással közben.

 12. De arról is szót emelnék hogy aki nem jelezte hogy nem végez a vasárnapi határidőre az lejátsza a meccseit Kailo-t kivétel.
  Mert az egy dolog hgy az ő meccseire plusz időt kaptak, szabályzatban így van ha jól láttam. Viszont arról nincs benne szó hogy ezért mindenki kap időt, hisz nem szóltak hogy nekik szükséges lenne.

 13. Ebben teljesen igazad van, Tekrock! Tökéletesen egyetértek.
  Tulajdonképpen a harmados szabály pont ennek a kiküszöbölésére jött létre. Ettől függetlenül a közösségünk alapja régen is az volt, hogy a végleges határidőre legyenek meg a bajnokságok.
  Így a harmadoknál kapott büntetést általában csökkentem, sőt 1-2 esetet kivéve teljesen el is törlöm, ha befejezi az illető az egészet a véglegesre. Kérdés, hogy ez most jó-e vagy sem, ezt nektek kell megítélni, amit nyugodtan megtehettek itt, ha valakinek rossz véleménye van erről, megírhatja.

  Viszont úgy érzem, hogy mivel kis közösség vagyunk, és a határidők közül tényleg a végleges a legfontosabb, hogy ne húzódjon el egy bajnokság, és egy szezonba 8-9 is beleférjen (ami ugye 2-3 éve nem volt így, 4-5 bajnokságot tudtunk lejátszani a szezonban, azt is vontatottan, de tavaly is és most is sikerült nyolcat-nyolcat lejátszani), ezért nem “vegzálhatok” feleslegesen játékosokat. Ráadásul azért az évek alatt, meg a teamplay óta még jobban megismertelek Titeket, így nem is nagyon van szívem ehhez, csak ha tényleg muszáj. Ha viszont muszáj, akkor muszáj. Ahogy most Tomcraft is időben törölve lett, vagy ahogy az előző bajnokság végén Phil, Drago és Tomcraft is kapott pontbüntetést a határidők túllépése miatt.

  Nekem egyébként tényleg az a legfontosabb az egészben, hogy időben szóljatok nekem. Mert egyrészt így tudom, hogy mizu, másrészt kapok visszajelzést, hogy érdekel Titeket a dolog. Azért igyekszem én is rátok írni, ha látom, hogy nincs haladás, de ezt nem tudom mindig megtenni. :)
  És pont ez volt sajnos a te esetednél Phillel. Ha még a határidő utolsó napján (tudom, akkor derült ki) írsz nekem rögtön, hogy mi a helyzet, akkor egészen biztos másként járok el. De sajnos nem tudtam róla, és lezártam a bajnokságot.

  Na kicsit sokat írtam, de örülök is, hogy ez szóba került, mert így remélem gördülékenyebb lesz a dolog a 2019-ben! :)

  Ui.: A szabályzatot azért majd mindenki olvassa el ismét, mert igazából úgy érzem, hogy a 18-as szezon közben, 2-3 hónappal ezelőtt alakult ki most már teljesen a dolog! :)

 14. Köszi Gugi a szabályismeretést, így átgondolva ez rendben van.
  Magamrészéről az a próblémám hogy 2 hónap alatt nem tudjuk befejezni és ez a plusz plusz határidők, amiket vagy azért nem tudtuk lejátszani mert nem akart a bajnokság elején lejátszani az illető, aztán máskor meg nem ér rá , még teszteli a csapatot indokal nem akarja lejátszani vagy konkrétan nem is volt elérhető a hét egyik napján sem. Ilyenkor visszajönni egy “tétmeccset” lejátszani 2-3 hét kihagyás után nekem kurva szar. Az ominozus eset Philel is. Halasztás volt és az utolsó órákban akarta lejátszani, de előtte lett volna 1.5 hónap összejönni. Ilyen helyzetek miatt is nem lehet tartani a határidőket .

 15. Sziasztok!
  Na beszéltem mindenkivel, akinek Kailo ellen még van meccse. Illetve Kailoval is, úgyhogy augusztus 12-ig kap plusz időt meccseinek befejezésére. Tehát a végleges határidő augusztus 12-re módosul.

  Úgy gondolom, hogy ha úgy sem sietünk sehova, akkor tényleg legyen az utolsó bajnokság teljes, ahogy Robbie is írta. Ráadásul senki nem mondta, hogy ne tudna játszani augusztus 5. és 12. között. Nagyon remélem, hogy augusztus 12-re minden meccs le lesz játszva! :) Annál tovább biztos nem húzzuk, ez a teljesen végleges határidő!

  A kupadöntőt is kisorsoltam, így én leszek otthon.

  Döntő tehát: Gugi – Robbie
  Határidő: szintén augusztus 12., de remélem hamarabb végzünk vele :)

 16. Az mas szitu lenne ha mar most a 19 vegleges verzioja jonne ki. De ez csak egy demo… szoval a 18 al meg siman le lehet vele jatszani a bajnoksagot. Ez ugy is egy ilyen bajnoksag volt, sokan csusztattak, nyaraltak, foci vb… stb… Fejezzuk be normalisan ezt a bajnoksagot ez ugy is az utolso a 18 ban. 😉

 17. Teki, azért az szerintem nem ugyanaz, hogy a határidő után írsz, hogy még lejátszanátok, miután lezártam a bajnokságot, minthogy Kailo 1 héttel a határidő előtt ír, hogy nem fogja tudni befejezni. Ráadásul ez a szezon utolsó bajnoksága, tehát igazából ráérnénk még 1 héttel hosszabbítani.
  (A szabályzatban ezt így írtam le: Ha ez nem sikerül, pontbüntetésekkel sújtható a játékos. Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez Gugit kell megkeresni, vagy a közös fórumba írni legalább 2 nappal a határidő előtt.)

  Itt csak az a kérdés, hogy a maradék 4 ember (te, Frici, Phil és Drago), akivel Kailo még nem játszott nem megy-e el nyaralni, vagy ilyesmi. Vagyis, hogy Ti tudtok-e még játszani augusztus 7. és 12. között.
  Ha közületek a többség azt mondja, hogy nem igazán, meg elutaztok, akkor törlöm Kailot. Csak az megint egy nehéz ügy, mivel az egész bajnokságot megkavarja, főleg itt a hajrában.
  De vettem, neked ez a véleményed, fel van jegyezve!

  Holnap este döntök! Addig írjatok még nyugodtan!

 18. KUPA:

  Robbie – Drago 2-1

1 106 107 108