Online bajnokságok (fórum)

Facebook oldal: facebook.com/proevohu

Dream team bajnokság határidők:

A bajnokság harmadokra lesz osztva. Az első harmadra 6, a másodikra 12, a harmadikra 18 meccs kell!

Ha valaki túllépi a határidőt:

Az adott határidőkre lehet kérni plusz időt, ehhez a plusz idő menüponthoz kell írni legalább 1 nappal a határidő előtt. Egy játékos összesen 5 nap plusz időt vehet igénybe egy bajnokság ideje alatt. Viszont az utolsó, végleges határidőhöz már csak 2 napot kérhet maximum, attól függetlenül, hogy mennyit használt fel előtte az 5 napjából. A plusz idő menüponthoz írja ki pontosan, hogy hány napja van szüksége, ha elcsúszik azzal, a plusz ideje tovább ér, amíg van felhasználható napja.

Végleges határidő (10 bajnoki) határidő: 2022.11.13.

 

Kupa: nincs

 

Online bajnokságok (fórum) bejegyzéshez 5 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 257 258 259
 1. Sziasztok!

  Lezárom a valószínűleg utolsó Pesklubon szervezett bajnokságunkat.

  Várjuk a valós csapatokat, és a team playt. További infók később, de azért lehet, hogy 1-1 kupára még összeállunk karácsonyig. 🙂

  Gratula, Robbie! És köszi mindenkinek a meccseket!

 2. Gugi – Robbie 3-4

  Mintha csak az előző meccs folytatódott volna, hiába volt több helyzetem az elején, a szünetben 1-1 volt az állás, én 6x, Robbie csupán egyszer veszélyeztetett, mégis döntetlenre álltunk. A második félidőben azonban hiába nekem kellett a 3 pont, Robbie már az eggyel is bajnok lett volna, Robbie tudott jobban támadni, és a második játékrészt nem csak a gólok számában, de minden tekintetben megnyerte. A végén itt is lett volna lehetőségem legalább X-re menteni, az utolsó percekre beszorítottam Robbiet, de késői volt a feltámadás.

  Köszi a meccseket, és gratula!

 3. Robbie – Gugi 5-4

  Igen izgalmas adok-kapok alakult ki a meccsen, Robi szerzett vezetést, majd egyenlítettem, majd megint vezetést szerzett, emlékeim szerint végül 3-2-nél én vezettem, de Robi egyenlített, és megint vezetést szerzett, erre gyorsan válaszoltam, de Robinak még erre is volt válasza. A végén 5-4 volt, utolsó percekben telibe lőttem a kapufát.
  Összességében több volt részemről ebben a meccsben, a számok is mutatják, hogy több lövésem, lehetőségem volt, Robi azonban kiválóan kontrázott, és behúzta a meccset

 4. Sziasztok!

  Határidő vasárnapig kitolva!

 5. Robbie-MrBrown 6-0
  MrBrown-Robbie 0-1

1 257 258 259