Szerző

PES 2016 demó vélemény

2015, aug 13 - 9:18 in Klub Információ, PES 2016

image

Ide írja mindenki le a véleményét a demóról. Egy helyen tartsunk minden demóval kapcsolatos veleményt. Ha találunk közös pontokat leadjuk őket KONAMI-nak.

PES 2016 demó vélemény bejegyzéshez 7 hozzászólás

1 13 14 15
 1. Srácok, ehhez a cikkhez lezárom a hozzászólás lehetőséget, hiszen nem ide tartozó kommenteket lehet már csak olvasni.
  Lett volna egy lényege a gyűjtött véleményekkel de naiv voltam 🙂
  Ahogy olvastam nem nagyon találtunk semmiféle közös pontot. Ezzel azt értem, nem találtunk olyat amiben MINDENKI egyetért.
  Bizony voltak jó meglátások de nem elég 4-5 embernek a közös véleménye ahhoz, hogy PES KLUB HUNGARY név alatt adjunk le valamit KONAMI-nak, ezért semmiféle dolgot nem állítok össze ezzel kapcsolatban.

  Aki nagyon le akarja adni meglátásait és véleményét itt megtalálható a KONAMI hivatalos demóvélemény fóruma: https://forums.pesfan.com/showthread.php?262067-The-PES-2016-Demo-Feedback-Thread&p=11088505#post11088505
  Kicsit beleolvastam és megszédültem 🙂
  Azért hozzá teszem, a KONAMI is megoldhatná ezt komolyabb módon, ha tényleg kíváncsiak véleményekre.

  A további intelligens fifa vs pes/sliderek/mi az arkád/mi nem arkád/szimulátor/nem szimulátor meg a hasonló okoskodó vitát meg lehet folytatni a Duma részlegben. De ehhez a cikkhez ez volt az utolsó hsz.

  Köszönet azoknak akik komolyan, tisztességesen leadták a véleményüket ahogyan kérve lettek!

 2. tudod mikor tanultam meg védekezni? Miután fifáztam. Mert egy az egyben a taktikus védekezés van lelopva. Igen most írjátok, hogy persze meg stb. De megint csak látatlanban írt vélemények lesznek. Letoltam a Fifával 100 meccset mondom megnézem milyen a pesben a taktikus védekezés, és még el is röhögtem magam, hogy ez ugyan az. Egyébként elég ha csak a brazil bajnoki tabellát megnézed. Tényleg majdnem ugyanannyit kaptam mint rúgtam. Az a baj, hogy megint nem a problémámmal foglalkozol. A pesben SOK meccs után, Könnyebb volt gólt rúgni és ez zavart. A Fifában sokkal jobban végig kell egy támadást vinni, pont azért mert a védekezés rendszer jobb, logikusabb, DE NEM KÖNNYEBB!

 3. Csupi,Mutu látom oroszisti végre rátalált a mi oldalunkra 🙂
  Csak felnőt és nevet váltott rdinho10

  Na megyek a ligetbe mert ott valódi a licensz
  mindenki messi ott meg cr7
  Egyik másik tényleg hobbit vagy meleg 🙂

 4. Hát ez meglepet 🙂
  Persze hogy nem tény! 🙂

 5. Ha én sok gólt rúgok és sokat is kapok, akkor meg tanulok védekezni!
  rdinho! Ha téged meg nemérdekel az egész, akkor meg mi a faszt osztod itt az észt a szaros fifáról! Nem esett még le, hogy a kutyát sem érdekli? Menjél aztán játszál élőben, minket meg hagyjál ezzel a szarral játszani!

 6. Bandi, a család úgy jött a témához, hogy te kislányoztad/buziztad le azokat akik a Fifát játszák. Erre írtam, hogy nekem nem egy JÁTÉK határozza meg, hogy mennyire vagyok “férfias”. Az, hogy 90%-ban baromságokat írok, csak a te véleményed, szíved joga ezt gondolni, de attól ez még nem lesz tény.

 7. csoki azért hagytam abba igen. Ez egyenes ágon hozta, hogy könnyen is tudtam gólt rúgni. Vagyis nem csak én nem értettem a védekezést Így SZÁMOMRA nagyon unalmas meccsek voltak. Ezek után Fifáztam, ahol kevesebb gólt rúgtam de kevesebbet is kaptam JÓVAL!. PEsbe nem egy olyan maeccsem volt hogy 5-1, 5-4, 4-2, meg ilyenek (Vereség, győzelem egyaránt). Fifába nagyon sok 1-0 meg 2-1 meg 0-0. Akkor hol könnyebb a gól szerzés?. Mondom úgy, hogy mind a kettővel volt 200-200 meccsem offline-okat is beleértve. Engem a Fifa 2013-as részre emlékeztet a PEs tavalyi része. De csak engem, nem mondom hogy mást is. És aPEsben könnyebb a cselezés. Majdnem minden cselt megtanultam és a pesben könnyebb kivitelezni. Egyébként míg nem próbáltam ki a Fifa 15-öt, azt mondtam, hogy árkád szar. Nagyon nehezen tudott rábeszélni a saját tesóm, hogy egyáltalán kipróbáljam. Elmondott egy két titkot a játékról és olyan élvezetes volt, hogy csak na. Pedig ki se akartam próbálni, mondván könnyű szar!

1 13 14 15